4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sagro I/S
HR- og ledelsesrådgiver

Sagro I/S, Herning og Holstebro

Brænder du for kundekontakten og at hjælpe landmænd og deres ledere med deres HR-processer?

Som HR- og ledelsesrådgiver hos SAGRO kan du med stor selvstændighed planlægge din hverdag, så du får en varieret, udfordrende og motiverende hverdag, hvor du yder sparring og rådgivning til vores kunder. En hverdag hvor du, med afsæt i strategien for bedriften og lederprofilens forudsætninger, bidrager til både at løfte ledere og medarbejdere og dermed også bidrager til vores kunders succes med at drive forretning.

Sagro I/S
Sagro I/S
Økonomiassistent, Regnskab

Sagro I/S, Herning og Holstebro

SAGRO Regnskab løser mange og varierede opgaver indenfor regnskab for vores kunder, som primært er fra landbruget. Som økonomiassistent får din egen kundeportefølje, hvor dine arbejdsopgaver bliver regnskabsmæssige opgaver, herunder bilagshåndtering, controlling og opstilling af regnskaber.

Du er det, man vil kalde en udpræget holdspiller. Professionelt synes du digitalisering indenfor økonomiområdet er spændende, og kan du lide at tingene stemmer… Hvis du kan sige ja til det, ja så er det dig, vi mangler!!

Sagro I/S
Sagro I/S
Bogholder

Sagro I/S, Esbjerg eller Billund

Få 2 + 2 til at give 5 for vores kunder!

Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor gode værdier er det, der driver hverdagen? Er du skarp til bogføring og har lyst til at arbejde med mennesker? Så kunne du godt være vores nye kollega!

Som bogholder i SAGRO-Regnskab bliver du en del af et team på ca. 25 kolleger, der alle har et fælles mål om at give vores kunder en rigtig god rådgivning. Du bliver bogholder for din egen kunde portefølje, og som er en god kombination af både mindre og større landbrug. Du har HJERTET med, som også er én af SAGRO´s værdier og betyder, at du har lyst til at lære kunden at kende og har interesse i at give den bedste rådgivning.

Sagro I/S
Sagro I/S
Trainee, SAGRO Regnskab

Sagro I/S, Holstebro

Er dine karrieredrømme indenfor rådgivning og regnskab, og vil du skabe værdi for dem, du løser opgaver for?

Jobbet som trainee i SAGRO, Regnskab kan det, fordi det er mere end bare et job! Vores arbejdsmiljø er professionelt, ambitiøst og dynamisk, og du vil sammen med vores andre Trainees deltage i et planlagt forløb, der klæder dig på til, på sigt, at kunne give vores kunder Danmarks bedste rådgivning i vores branche!

Dine opgaver vil variere og bl.a. indeholde:

  • Opgaver indenfor bogføring og regnskab.
  • Deltagelse i kundemøder med forberedelse, efterbehandling og opfølgning med kolleger.
  • Kontakt til og fra din egen kundeportefølje.
Sagro I/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV