5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Gladsaxe KommuneSosu-assistent, -hjælper eller lignende til Daghjemmet Mølleklubben

Gladsaxe Kommune, Kongens Lyngby

Mølleklubben er et dagtilbud til ældre borgere, som bor hjemme og har brug for støtte til at opretholde og eventuelt forbedre deres funktionsniveau, samt har behov for socialt samvær med andre i hverdagen. Borgerne har enten geriatriske eller kognitive udfordringer såsom demens, parkinson eller lignende. Vi arbejder med personcentreret omsorg. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for borgerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov.

Vi er et hyggeligt daghjem, som gør meget ud af at have det sjovt med hinanden, så alle føler, de har haft en god dag. Vi tilpasser vores aktiviteter efter borgernes ressourser den enkelte dag. Derfor kan dagene være forskellige. Vi har dejlige udendørs områder og er ofte ude at gå eller opholder os i haven. Vi har højtlæsning, stolegymnastik, vi hører musik, spiller spil og er kreative.

Egegården/Møllegården, PlejeboligerSosu-assistenter (dag-, aften- og nattevagt) til Egegården Plejeboliger, afd. B og D

Egegården/Møllegården, Plejeboliger, Kgs. Lyngby

Vil du være med til at fejre livet – også en helt almindelig onsdag formiddag?

Som sosu-assistent bruger du din faglighed og personlighed til det, du er uddannet til – at pleje og yde omsorg for mennesker. Du hjælper med personlig pleje, behandler sår, følger beboerne til tandpleje, frisør og fodpleje samt spiser frokost og hygger med dem.

Fra første dag får du oplæring og en mentor som faglig og kollegial sparringspartner. Du får også tilknyttet en kontaktsygeplejerske, der er ansvarlig for din sygeplejefaglige oplæring og udvikling.

Egegården/Møllegården, PlejeboligerSSH/pædagog til Egegården Plejeboliger afd. D

Egegården/Møllegården, Plejeboliger, Søborg

Egegården Plejeboliger, afd. D, søger ny kollega, der er uddannet pædagog eller social- og sundhedshjælper. Er det noget for dig?

Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hverdag med kolleger og beboere – fyldt med smil og humor.

På Egegården arbejder vi personcentreret med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Du interesserer dig for beboerens livshistorie og er god til at involvere både beboere og pårørende i dit daglige arbejde.

Egegården/Møllegården, PlejeboligerSSH/pædagog til Møllegården Plejeboliger

Egegården/Møllegården, Plejeboliger, Kgs. Lyngby

Møllegården Plejeboliger søger nye kolleger, der er uddannet pædagog eller social- og sundhedshjælper. Er det noget for dig?

Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hverdag med kolleger og beboere – fyldt med smil og humor.

På Møllegården arbejder vi personcentreret med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Du interesserer dig for beboerens livshistorie og er god til at involvere både beboere og pårørende i dit daglige arbejde.

Egegården/Møllegården, PlejeboligerSygeplejersker til Egegården/Møllegården Plejeboliger, fast og timeløn

Egegården/Møllegården, Plejeboliger, Søborg og Kgs. Lyngby

Egegården/Møllegården Plejeboliger søger sygeplejersker med konsulentfunktion – faste stillinger og ansættelse på timeløn. Er det noget for dig?

Tilgangen til arbejdet på Egegården/Møllegården er personcentreret omsorg med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Du interesserer dig for beboerens livshistorie og er god til at involvere både beboere og pårørende i dit daglige arbejde.

Som konsulent skal du sikre, at beboerne får den nødvendige sygeplejefaglige indsats, ligesom du skal sikre en høj sygeplejefaglig standard i afdelingerne. Du giver råd, vejledning og sparring til plejepersonalet ift. sygeplejefaglige problematiker hos vores beboere, og du bistår plejepersonalet ved mere komplekse beboerforløb.