2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Medicinrådet
Sundhedsøkonom til afdelingen for sjældne sygdomme

Medicinrådet, København

Medicinrådets sekretariat søger en dygtig økonom eller sundhedsøkonom, som vil bidrage til at sikre mest mulig sundhed for pengene i det danske sundhedsvæsen.

Som sundhedsøkonom i afdelingen for sjældne sygdomme vil du arbejde med sundhedsøkonomiske analyser inden for forskellige sygdomsområder, hvor behandlingsmulighederne kan variere fra tabletbehandlinger til genterapier med kurativt sigte. Der er ofte tale om vurdering af kliniske studier baseret på meget få patienter, som giver begrænset viden om lægemidlernes effekt og bivirkninger i et livslangt behandlingsforløb, og udfordrer de sundhedsøkonomiske modeller.

Medicinrådet
Medicinrådet søger en sundhedsvidenskabelig specialkonsulent med projektledererfaring

Medicinrådet, København

Medicinrådets sekretariat søger en sundhedsvidenskabelig specialkonsulent, som sammen med sine kolleger vil være med til at udvikle en ny afdeling, som står for arbejdet med Medicinrådets behandlingsvejledninger. Din primære opgave er at være ansvarlig for at drive processen med at opdatere vores metodehåndbog og procesbeskrivelser og derefter udarbejde behandlingsvejledninger efter de opdaterede metoder. Du vil være ansvarlig for at inddrage interne og eksterne parter.

Som medarbejder i Medicinrådets afdeling for behandlingsvejledninger skal du være projektleder for opdatering af metodehåndbog og procesbeskrivelse. Der vil blive nedsat en projektgruppe, som du vil være tovholder for. Derudover skal du deltage i afdelingens arbejde med at udarbejde behandlingsvejledninger.