5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
APCOA PARKING Danmark A/S
Kundeservicemedarbejder søges

APCOA PARKING Danmark A/S, Vejle

Har du lyst til at være en del af Danmarks og Europas største parkeringsselskab? Er du serviceminded, administrativt stærk og generelt positivt indstillet?

Vi søger lige nu en medarbejder til vores afdeling for kundeservice. Afdelingen håndterer henvendelser i forbindelse med betalingsparkering og herunder især henvendelser fra vores kunder, der anvender vores elektroniske betalingsløsninger. Du vil blive en del af et velfungerende team, der sidder på vores kontor i Vejle.

Opgaverne består af både mundtlig og skriftlig besvarelse af kundehenvendelser, samt en bred vifte af andre administrative opgaver.

APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Lønbogholder

APCOA PARKING Danmark A/S, Vejle

Er dit ønske et udfordrende job i en international virksomhed, hvor du er med til at styrke og udvikle HR-funktionen? Evner du at sætte dit personlige præg, og gøre en forskel i en travl og dynamisk hverdag i en markedsledende virksomhed i fortsat vækst? Så er jobbet som lønbogholder hos APCOA PARKING Danmark A/S noget for dig.

Som lønbogholder vil du blive en del af et lille team, der vil være tilknyttet Økonomiafdelingen. Der er tale om en stilling, hvor du kommer til at sidde med et bredt spekter af opgaver med fokus på løn og administrative HR-opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt og vil bl.a. omhandle:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata på medarbejdere
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Superbruger på timeregistreringssystemet Tamigo
APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Driftsassistent til SKILTNING

APCOA PARKING Danmark A/S, Taastrup

Har du erfaring fra en skilteproducent? Har du grafiske kompetencer og et skarpt øje for de mindste detaljer? Kunne du tænke dig at være i den bestillende ende af skilteprocessen?

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde skiltelayouts og effektuere skiltebestillinger ved vores eksterne samarbejdspartnere.
 • Foretage opmåling og udarbejdelse af specifikationer på de mere krævende skilteløsninger, herunder også deltagelse i enkelte montageopgaver.
 • Vedligeholde vores skiltekatalog og være en sparringspartner for vores marketingafdeling ift. de koncernbesluttede designlinjer.
APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Piccolo/Piccoline

APCOA PARKING Danmark A/S, Tåstrup

Har du lyst til at være en del af Europas største parkeringsselskab? Er du serviceminded, glad for at møde andre mennesker og generelt positivt indstillet?

Vi søger en dygtig og udadvendt medarbejder til vores kontor i Tåstrup på ca. 10 timer om ugen.

Du har et stort personligt drive og tager ansvar for dine egne opgaver. Samtidig skal du have gode samarbejdsevner og ikke mindst et godt humør.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Diverse forefaldende kontorarbejde
 • Arkivering
 • Opdækning og afrydning af møder
 • Lettere oprydningsopgaver m.m.
APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt

APCOA PARKING Danmark A/S, Aarhus eller Skanderborg

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmarks og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Vi søger lige nu medarbejdere til følgende stillinger:

 • 37 timer pr. uge til Aarhus – aften og nat.
 • 25 timer pr. uge til Skanderborg.

Synes du, det lyder som et job for dig, så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en ”mentor”, der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S