2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Klassisk infrastrukturarkitekt til et trygt og nysgerrigt team

Region Midtjylland, Aarhus

Vi vil det sammen. Skal du være med? Vi søger en infrastrukturarkitekt til vores team af løsnings- og infrastrukturarkitekter. Teamet har en central position i en af landets og sundhedsvæsenets største it-afdelinger.

Som infrastrukturarkitekt i kontoret for Udvikling i Region Midtjyllands it-afdeling kommer du til at være brobygger mellem en udviklingsorganisation, der løbende kommer med ønsker til forandringer, og en driftsorganisation, der har fokus på stabilitet og tilgængelighed. Det er en løbende proces, hvor dine evner til at indgå i dialog og samarbejde om det fælles mål bliver afgørende. Dit arbejde centrerer sig om udvikling, projektdeltagelse og teknologisk udvikling.

Region Midtjylland
Region Midtjylland
It-direktør, der kan lede digital trans­for­ma­tion, til en af Danmarks største it-af­de­lin­ger

Region Midtjylland, Viborg

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største it-afdelinger med over 540 medarbejdere og ca. 35.000 it-brugere i regionen, som alle er afhængige af it i deres daglige arbejde? Samtidig indtager du en helt central rolle i både driften og udviklingen af landets næststørste region. Det kræver politisk tæft, du skal kunne skabe relationer og være inddragende, og frem for alt kan du være en katalysator for regionens digitale transformation.

Du er i dag formentlig allerede en succesfuld leder i en virksomhed orienteret inden for it, digitalisering og digital transformation. Ledelse er dit kald og et håndværk, du mestrer.

Som it-direktør skal du med afsæt i god forståelse for borgernes og forretningens behov samt de nye digitale muligheder være med til at skabe opbakning til de grundlæggende forandringer og arbejdsgange.

Region Midtjylland