5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Plantorama Elev i havecenteret

Plantorama, Hillerød

Har du stort gåpåmod og naturlig flair for salg og kundeoplevelser? Har du grønne fingre og er vild med alt, der gror? Kunne du samtidig tænke dig at blive del af en spændende virksomhed i vækst?

Som elev i Plantorama kan vi tilbyde dig en spændende og solid uddannelse som salgsassistent. Her får du både gennem skoleophold og praktik en unik mulighed for at kombinerer din interesse for salg og jord under neglene.

Du vil få en bred viden og kendskab til pasning og pleje af have – og stueplanter, så du med stor faglig indsigt kan rådgive og give fantastisk service til Plantoramas mange kunde. Du skal hjælpe med at indrette forskellige områder i din afdeling med udgangspunkt i tidens tendenser og kundernes købevaner. Du vil desuden få indsigt i økologi, økologiske og bæredygtige produkter, som kan fremme Plantoramas miljørigtige brand.

Plantorama Studentermedhjælper søges til kundeservice, hovedkontoret

Plantorama, Lystrup

Er du en fisk i vandet, når det går stærkt, og elsker du at levere sublim kundeservice? Så er du muligvis én af de to studentermedhjælpere vi søger til vores kundeserviceteam på hovedkontoret.

Du bliver en del af et team med dygtige kolleger, som både omfatter supportmedarbejderne og dyre- og gartnerrådgivere. I afdelingen lægger vi stor vægt på kvalitet og faglig indsigt i den personlige rådgivning. Derudover sætter vi en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem faglig stærk rådgivning.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Besvarelse af telefoniske kundehenvendelser vedr. lager og sortiment
 • Samarbejde med kollegaer både internt og eksternt
 • Ad hoc-opgaver i afdelingen
Plantorama Gartnere, fuldtid og deltid

Plantorama, Hørsholm

Er planter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed?

Som vores nye kollega får du medansvar for, at planterne altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
 • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef

Du bliver en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning.

Plantorama Salgsassistent, Plantorama Amager

Plantorama, Kastrup

Brænder du for at skabe kundeoplevelser ud over det sædvanlige? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? Så er du måske vores nye salgsassistent i hardware.

Du vil blive en del af teamet i havecenteret, men dit primære fokus vil være på hardware, hvor du vil arbejde med følgende produktgrupper; haveredskaber, værktøj og indendørs- og udendørs krukker.

Som vores nye kollega får du medansvar for at hardware-afdelingen altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar.

Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • pakker varer ud
 • laver inspirerende salgsoplæg
Plantorama Gartner

Plantorama, Horsens

Er planter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed?

Du bliver en del af et team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt hver dag, og ingen plante går tørstig i seng.

Som vores nye kollega får du medansvar for at planterne altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
 • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef