5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Elis Danmark A/S

Tekniker til vedligeholdelse og udvikling af maskinpark

Ølsted

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Har du hænderne skruet godt på og lyst til at arbejde med en bred maskinpark, der inkluderer vaskerør, ruller og beklædningsmaskiner? Så er du måske vores kommende tekniker til udvikling og vedligeholdelse af vores maskinpark i produktionen i Ølsted.

Vi tilbyder sundhedssikring og pension, frugtordning, firmatelefon, arbejdstøj, sjove aktiviteter, medlemskab af vores personaleforening, lodtrækning om kunstværker, en årlig sommerfest og julefrokost samt fri telefon.

Elis Danmark A/S
Gem
Elis Danmark A/S

Projektleder som trives i selvstændigt arbejde og motiveres af forbedringsprojekter og analyseopgaver

Ishøj

Kom ikke til Elis, hvis du vil undgå at være en del af en dynamisk arbejdsplads hvor alle dage er forskellige. Men hvis du er klar til at lette anker og sætte kurs mod de spændende og mangeartede opgaver, så er vi lige noget for dig.

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Vi søger en projektleder til vores afdeling i Ishøj, hvor du vil få ansvaret for at planlægge og gennemføre vores projekter indenfor lean, driftsforbedringer, implementering af udstyr, sikkerhed og kunde- og produktanalyser. Du vil have reference til afdelingschefen og indgå i vores lederteam med 6 andre lederkollegaer, hvor vi sammen vender hvilke projekter som skal sættes i søen.

Elis Danmark A/S
Gem
Elis Danmark A/S

Detaljeorienteret, nysgerrig og smilende storkundekoordinator søges!

Søborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdspladsDu bliver en del af et engageret team på otte personer. Vi arbejder tæt sammen om opgaverne og deler ansvaret for at sikre høj kvalitet til rette tid og sted.

Vi har dagligt stor fokus på, at hver eneste proces udføres med høj kvalitet og præcision, så vores kunder altid får en korrekt levering og fakturering.

Vores team er kendetegnet ved et stærkt sammenhold, højt humør, rummelighed, frihed og ikke mindst en dedikeret tilgang til vores arbejde.

Elis Danmark A/S
Gem
Moment

Efterbehandlingsmedarbejder søges til Elis

Svendborg

Til Elis Danmark A/S i Svendborg søger vi en medarbejder til efterbehandlingen.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Indsorteringsmedarbejder søges til Elis

Svendborg

Til Elis Danmark A/S i Svendborg søger vi en medarbejder til indsorteringen.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV