3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Career søger for Det Gamle Apotek A/S
Gem
Career

Indkøbsassistent

Tønder

Trives du med en bred vifte af forskelligartede opgaver og udfordringer inden for indkøb?

Vil du være en del af en arbejdsplads med et fladt hierarki og en fri jargon? Brugskunst der spreder hygge – lyder det godt i dine ører?

Du bliver en del af et team på 7 kollegaer, hvis overordnede opgave består i at bidrage til målet om at sikre bestilling og levering af varer, i de rette mængder, til den rigtige pris og til rette tid.

Career søger for Det Gamle Apotek A/S
Gem
Career

Indkøbschef

Tønder

Vil du være en vigtig brik i indkøbsteamet, hvor der er høj aktivitet og et hav af forskelligartede opgaver inden for indkøb? Er du dedikeret til at levere kvalitetsprodukter inden for brugskunst, der spreder hygge?

Du bliver leder for et team på 7 kollegaer i indkøbsafdelingen og refererer til Indkøbs-/Logistikdirektøren. Dit overordnede ansvarsområde vil være at sikre, at vi får de rigtige varer bestilt og leveret, i de rette mængder, til den rigtige pris og til den rette tid.

Sammen med vores indkøbs- og logistikdirektør står du i spidsen for afdelingen, hvor ledelse og motivation af medarbejderne i et dynamisk, engageret og professionelt miljø vil være en vigtig opgave.

Det Gamle Apotek A/S

Indkøber/indkøbsassistent

Tønder

Kan du lide, når der hele tiden er nye opgaver og udfordringer frem for at sidde med de samme opgaver dagen lang?

Vi tilbyder et interessant og udfordrende job i en dynamisk og succesfuld virksomhed med spændende varer og kunder. Vi arbejder i et fladt hierarki, hvor du får stor indflydelse på din hverdag med en fri jargon og masser af humor.

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Bestilling af vareprøver, vareoprettelse og indkøb
  • Daglig leverandørkontakt især i Asien
  • Placering og opfølgning ordre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV