5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beritech A/S

QA Manager

Randers SV

Brænder du for kvalitetssikring, og har du lyst til at lede og udvikle et team af dedikerede QA-specialister i en dynamisk vækstvirksomhed?

Ansvarsområder

  • Udvikling og implementering af kvalitetssikringsstrategier og -processer.
  • Motivering og ledelse af dit team

Vi tilbyder en bred kontaktflade med samarbejde på tværs af afdelinger og lokationer.

Beritech A/S

QHSE Specialist

Nørresundby

Brænder du for kvalitetssikring og miljøansvar? Vil du være med til at forme QHSE-indsatsen i en produktionsvirksomhed i kraftig vækst? Og vil du være med til at skabe en mere sikker, sund og bæredygtig fremtid?

Som vores nye QHSE Specialist forventer vi, at du trives i en dynamisk og udviklingsorienteret rolle. Dine primære ansvarsområder vil bl.a. bestå i:

  • at implementere, udbygge og vedligeholde ledelsessystemer – herunder ISO9001, ISO14001 ISO45001 – på tværs af vores lokationer
Beritech A/S

QA Manager

Nørresundby

Brænder du for kvalitetssikring, og har du lyst til at lede og udvikle et team af dedikerede QA-specialister i en dynamisk vækstvirksomhed?

Som QA Manager hos Beritech vil du være med til at forme QA-afdelingen i en projektdrevet produktionsvirksomhed med høje ambitioner og en unik kultur.

Beritech A/S

Planning Coordinator til vækstvirksomhed

Nørresundby

Er du teamplayer og kan du kommunikere på tværs af en organisation? Så har du nu chancen for at blive en del af en vækstvirksomhed, der har fokus på medarbejderne som den vigtigste ressource og målrettet investerer i det bedste arbejdsmiljø.

Som Planning Coordinator ved Beritech er du med til at planlægge, støtte og optimere produktionen.

Dine primære ansvarsområder vil være, at planlægge og følge op på produktionen for at sikre fremdrift og overblik samt overholdelse af tidsplaner og leveringstider. Som en central del af din rolle, vil du fungere som det vigtige bindeled mellem planlægnings- og produktionsteamet.

Beritech A/S

Production Planner med flair for IT

Nørresundby

Ser du IT som dit fortrukne værktøj til at planlægge og optimere løsning af opgaver, og er du klar til dit næste karriereskridt i en virksomhed i kraftig vækst?

Som Production Planner vil du være med til at optimere og systematisere planlægningen af produktionen samt vedligeholde og oprette nye sager.

Du vil få dit eget ansvarsområde og blive en del af et planlægningsteam, hvor humor, fællesskab, hjælpsomhed og godt humør er i højsædet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV