6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nomeco A/S GxP-processpecialist til driftsafdelingen i Sydhavn

Nomeco A/S, København

Vi søger en dygtig GxP-processpecialist til driftsafdelingen, som hører under området Apoteks­divisionen, der kan bidrage med fortsat udvikling af Nomecos kvalitetsniveau og stille skarpt på analyser og procesoptimering. Vi arbejder konstant på at forbedre vores arbejds­gange i hele virksomheden, og på baggrund af dine kompetencer og tidligere erfaring vil du få rig mulighed for at præge stillingen, som er nyoprettet.

Vores nye QxP-processpecialist skal på daglig basis understøtte vores driftsafdeling med kvalitetsrelaterede opgaver, analysearbejde og optimering af processer. Dermed vil du være med til at give området det allerbedste grundlag for at løse vores vigtigste opgave: at optimere vores kunders supply chain.

Nomeco A/S Studentermedhjælper til økonomiafdeling i Danmarks største lægemiddelgrossist

Nomeco A/S, København

Du bliver som studentermedhjælper en del af en professionel enhed, hvor du kommer til at få berøring med flere aspekter af regnskabet.

Du vil blive en del af en regnskabsafdeling på 14 medarbejdere, der hver dag servicerer organisationen med alt inden for regnskab og lønadministration.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

  • Diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver
  • Fakturering
  • Afstemninger

Vi tilbyder dig et studiejob i et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, som vil give dig et godt indblik i medicinalbranchen. Nomeco er en virksomhed, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling, så kom gerne med dine ambitioner.

Gem
Nomeco A/S Teamlederassistent til aftenholdet

Nomeco A/S, Aarhus

På Aftenholdet i Nomeco Aarhus plukkes der hver dag ca. 22.000 ordrelinjer til apoteker i hele Midt- og Nordjylland. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vi hver dag leverer disse produkter til aftalt tid og med et højt niveau af kvalitet.

Da en af vores nuværende teamlederassistenter stopper, søger vi en ny teamlederassistent, som skal indgå i driftsledelsen på Aftenholdet, hvor hoved­opgaven vil være at stå for den daglige afvikling af driften.

Aftenholdet består af en driftsleder, to teamledere, to teamlederassistenter (hvoraf den ene vil være dig) samt ca. 90 medarbejdere, som består af ca. 20 fastansatte og 70 timelønnede medarbejdere.

Nomeco A/S Nomecos lager i Sydhavn søger plukkere til aftenhold

Nomeco A/S, København

Danmarks største lægemiddelgrossist Nomeco søger lige nu plukkere med engagement og lyst til at være en del af vores velfungerende aftenhold.

Som lagerekspedient hos os indgår du som en vigtig del af det team, der plukker, pakker og distribuerer medicinalvarer til de danske apoteker.

Den primære opgave vil være pluk og pakning af varer, og det er derfor vigtigt, at du motiveres af faste rutiner med personlige mål.

Nomeco A/S Account Manager til Apoteksdivisionen

Nomeco A/S

Trives du med frihed under ansvar i et meget alsidigt job? Og brænder du for salg og for at supportere og servicere dine kunder?

Nomeco søger en ambitiøs Account Manager til at varetage kundekontakt og salg til private apoteker i primært Region Syd - Fyn og Sønderjylland. Tre engagerede salgskolleger og en markedschef i Syd-Øst Danmark står klar til at byde dig velkommen i salgsteamet og hjælpe dig godt om bord.

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsdag i en virksomhed, hvor der er mange udviklingsmuligheder både fagligt som personligt.

Nomeco A/S Logistikkonsulent

Nomeco A/S, Køge

Brænder du for kundeservice og logistik?

Som logistikkonsulent kan du forvente daglige kundeserviceopgaver og et selvstændigt ansvar for diverse tværfaglige logistikopgaver, der løses i hyppig og tæt kontakt med såvel dine kolleger i Nomeco som vores kunder.

Du kan forvente et job i en spændende virksomhed med et kompetent og professionelt miljø, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst vækst er nøgleord.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV