5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GF Forsikring
Assurandør til privat og erhverv i GF Sydvest

GF Forsikring, Esbjerg

Har du lysten og energien til at arbejde i et medlemsejet forsikringsselskab. Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener?

Du kan se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om forsikringer, samt tilbyde dem den løsning der passer præcist til dem. Du får støtte til at have et højt aktivitetsniveau af vores mødebooking.

Du bliver en del af en organisation, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov. Vi tilbyder dig en fast månedsløn og individuel provision, samt en attraktiv pensionsordning.

GF Forsikring
GF Forsikring
Administrativ medarbejder til Bestyrelses- og Direktionssekretariatet

GF Forsikring, Odense

Er du en dygtig organisator og administrator?, Arbejder du struktureret og motiveres du af at levere løsninger af høj kvalitet til tiden?

Så er du lige den vi leder efter til stillingen som administrativ medarbejder i Bestyrelses- og Direktionssekretariatet i GF Huset i Odense NV.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være generelle administrative og koordinerende opgaver, som understøtter sekretariatets og jurafunktionens servicering af organisationen.

GF Forsikring
Gem
GF Forsikring
Finanselev til GF Nordsjælland/Storkøbenhavn

GF Forsikring

Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab?

Som finanselev i GF Nordsjælland/Storkøbenhavn vil du blive en del af vores lokale salgskontor. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende medlemmer.

Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du får lov til at jonglere med forskellige arbejdsopgaver i fællesskab med andre finanselever. Vores fokus er at klæde dig på og udvikle dine kompetencer, så du efter endt uddannelse vil stå knivskarpt i forsikringsverdenen.

GF Forsikring
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
Gem
It-driftsspecialist med SharePoint erfaring
Drømmer du om at arbejde med SharePoint ”full time” i et enterprise miljø og blive specialist på SharePoint ”on prem & online”?
GF Forsikring, Odense NV
GF Forsikring
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV