6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GF Forsikring
Complianceoffice

GF Forsikring, Odense

Brænder du for at arbejde med compliance, eller har du en drøm om at komme til at arbejde med compliance?

Som compliancemedarbejder vil du have en berøringsflade i hele organisationen, hvor fokus er på at styrke compliancekulturen, og rådgive og vejlede om compliancerisici. Compliancefunktionen er placeret i direktionssekretariatet, og referer til stabsdirektøren i GF.

Dit nye job kommer bl.a. til at indeholde følgende arbejdsopgaver:

  • At gennemgå processer, systemer og kontroller i forretningen og vurdere, om de fungerer effektivt, og om regler (interne såvel som eksterne) og lovkrav bliver overholdt
  • Løbende at rådgive forretningen om compliancerelaterede spørgsmål
GF Forsikring
GF Forsikring
It-support elev til GF Forsikrings Servicedesk

GF Forsikring, Odense

Vi søger en it-support elev, som kan starte i vores Servicedesk i It Drift 1. juni 2021. Dit fokus bliver den daglige brugersupport i Servicedesken både ved personlig henvendelse og support via telefon og mail.

Du vil opleve, at vi stiller krav til dine it-kundskaber, da du til tider vil skulle løse komplekse problemstillinger, samt sætte dig ind i nye systemer i takt med at de sættes Du kommer til at arbejde sammen med 4 erfarne supportere med reference til teamlederen af Servicedesken, og du får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem hele uddannelsen. Du får en spændende og varierende arbejdsdag, der er præget af 1. level supportopgaver.

Det er dit engagement og interesse, der er afgørende for, hvor meget du bliver involveret i - og hvor hurtigt. Vi vil betragte dig som en del af vores team, og du vil hurtigt få mulighed for at få ansvar og lære en masse.

GF Forsikring
GF Forsikring
Forsikringsrådgiver med salgstalent

GF Forsikring, Odense

Er du en af de dygtigste sælgere i dit team? Vil du være en del af et seriøst salgsteam, hvor vi både når vores salgsmål og har det sjovt? Så er det her lige noget for dig!

I GF Forsikring har vi i flere år haft en enestående samarbejdsaftale med benzinselskabet OK, og vi søger en dygtig forsikringsrådgiver til vores salgsteam OK Forsikring.

Din primære arbejdsopgave er telefonmøder med potentielle nye forsikringskunder suppleret med indgående telefoner og egne bookingaktiviteter. Det er din opgave at sikre salget via en solid rådgivning, og det er afgørende, at vores kunder får en god kundeoplevelse samtidigt med at vi når vores salgsmål.

GF Forsikring
GF Forsikring
Studentermedhjælper søges til Marketing og Kommunikation

GF Forsikring, Odense

Er du i gang med en uddannelse på bachelor-niveau eller tilsvarende? Og har du lyst til at fylde på med praktisk erfaring i en dynamisk og udviklende virksomhed med stort fokus på digitalisering?

Hos GF Forsikring har vi stort fokus på digitalisering, herunder videreudvikling og løbende opdatering af vores hjemmeside. Vores tidligere studiemedarbejder er færdig på sit studie, og derfor søger vi nu et nyt medlem af vores team til at understøtte denne proces.

Du bliver en del af en uformel afdeling med 17 engagerede medarbejdere. Foruden opdatering af vores hjemmeside, vil du arbejde med kampagnehåndtering, herunder dataudtræk og koordinering af diverse aktiviteter. Endelig vil du stå for ad-hoc opgaver af forskellig karakter.

GF Forsikring
GF Forsikring
Policemedarbejder til privatområdet med forståelse for den gode medlemsoplevelse søges

GF Forsikring, Odense

Vil du være en del af en ambitiøs og stolt kultur? Har du et solidt kendskab til branchen og forsikringsprodukter? Formår du at levere en god service, og har du lyst til at være en del af GF Forsikring, så se her:

Som medarbejder i Police bliver du en del af et stærkt team med reference til teamlederen. Du kan lide at tale i telefon, da størstedelen af alle henvendelser kommer telefonisk. Du skal kunne hjælpe og rådgive medlemmet eller kollegaen, mens I taler sammen og træffe de rigtige beslutninger.

Vi er ca. 29 medarbejdere i Police, og vores primære opgave er at hjælpe og servicere vores medlemmer og forsikringsklubber, når de kontakter os.

GF Forsikring
GF Forsikring
Erhvervsunderwriter til et stærkt forsikringsteam

GF Forsikring, Odense

Vil du være en del af et stærkt erhvervsteam i GF Forsikring? Har du gennemslagskraft, og kan du formidle din omfattende forsikringsviden til en organisation i udvikling? Så er du den underwriter, som vi søger til Policeafdelingen.

Du vil opleve GF Forsikring som en organisation med korte beslutningsveje, hvor der ikke er langt fra dine ideer til handling, og hvor du får mulighed for at arbejde sammen med kreative, engagerede og kompetente kolleger.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Underwriting erhverv - prissætning og formidling
  • Deltagelse i større eller mindre projekter inden for erhvervsområdet
  • Vedligeholdelse af arbejdsgange
GF Forsikring