6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MME Nordic A/S
Mekanisk konstruktør

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder og derfor søger vi nu mekaniske konstruktører til vores team. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed.

Dine primære arbejdsopgave vil være mekanisk konstruktion, herunder håndtering af komplicerede og avancerede maskin- og proceslinjer.

Du er formentlig uddannet ingeniør eller har en anden relevant uddannelse, eksempelvis som produktionsteknolog.

MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Teknisk salgssupport med potentiale til KAM

MME Nordic A/S, Thisted

Ønsker du at være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk medtech-virksomhed med et globalt udsyn? Så er en af vore åbne stillinger måske en mulighed.

Hos MME Nordic A/S kigger vi ind i en periode med heftig aktivitet for nuværende og nye internationale kunder. Du bliver del af et ungt dynamisk team, hvor faglig stolthed og teknologisk nytænkning er i højsædet.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Teknisk support til sales manager og deltagelse i kundemøder
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Løbende dialog med internationale kunder
  • Salgsansvarlig for serviceopgaver og andre tillægsopgaver i projekterne
MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Quality Assurance Specialist

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du med på en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med et globalt udsyn og fokus på at levere medico-udstyr i verdensklasse? Vi søger lige nu en Quality Assurance Specialist.

Som Quality Assurance Specialist skal du bidrage med udvikling og vedligeholdelse af vores ISO9001 kvalitetsstyringssystem og kvalificering af vores mange maskiner. Opgaverne til kvalificering af maskiner udspringer primært af kundens kravspecifikation.

Opgaverne løses i tæt samspil med den øvrige organisation, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver.

MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Technical Documentation Specialist

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du med på en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed på et internationalt marked? Vi søger lige nu en Technical Documentation Specialist til vores team.

Som Technical Documentation Specialist vil du bidrage med udarbejdelse af teknisk dokumentation til vores mange maskinprojekter. Opgaverne løses i tæt samspil med den øvrige organisation.

Opgaverne udspringer primært af kravene til brugsanvisning og risikovurdering defineret i maskindirektivet samt kvalitetssikring og arkivering af projektdokumenter.

MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Automation Software Engineer

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med fokus på kvalitet og udvikling? Vi søger lige nu en Automation Software Engineer.

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en Automation Software Engineer med erfaring indenfor programmering af PLC, HMI/SCADA. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • At udvikle unikke automationsløsninger i samarbejde med kunderne
  • At programmere PLC, HMI/SCADA, Robot og Vision
  • At udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation
  • At deltage i indkøring og test i både Danmark og udlandet
  • At være med til at udvikle MME Nordic Standard
MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Project Manager

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech-virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en projektleder med kommerciel erfaring inden for maskinløsninger. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed. Som kommerciel projektleder får du en enestående mulighed for at spille en aktiv rolle i at vækste vores forretning ved at blive bindeleddet mellem vores kunder og MME Nordics interne afdelinger.

I samarbejde med Mechanical Lead i projektet bliver det din opgave at koordinere MME’s dybe tekniske kompetencer med kundernes forventninger og derigennem projektere de rigtige tekniske og konkurrencedygtige løsninger. Du behøver ikke være et teknisk unikum, men blot have en teknisk forståelse og være i stand til at styre en teknisk dialog med kunderne.

MME Nordic A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV