9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BDO
Gem
BDO

IT-Supporter søges til BDO IT i Aarhus

Aarhus

Er du verdensmester i IT, og brænder du for at hjælpe andre med netop dette?

Okay, måske er du ikke verdensmester… Men vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som supporter fra en større dansk virksomhed, hvor du har arbejdet med 1line support.

Hvis du gør det, kan vi tilbyde dig et spændende job i et stærkt team. Dine opgaver vil bestå af support på egenudviklede applikationer og løsninger samt branchespecifikke revisorprogrammer.

BDO
BDO
Gem
BDO

IFRS-specialist til BDO’s Videncenter

Aarhus eller Aalborg

Er du IFRS-specialist med stor passion for og viden om regnskabsreglerne? Vil du være med til at løfte BDO’s faglige niveau og rådgive vores kunder om IFRS?

Du vil blive en del af en afdeling med +10 engagerede kolleger og andre IFRS-specialister, hvor du skal være med til at udvikle og formidle IFRS-viden til vores danske kunder.

Hos BDO bliver du en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver.

BDO
BDO
Gem
BDO

Revisor med interesse for regnskabsreguleringen søges til BDO’s Videncenter

Aalborg eller Aarhus

Er du revisor med stor interesse for regnskabsreguleringen, og ønsker du at blive en af de bedste inden for området?

Du vil blive en del af et stærkt team på +10 engagerede kolleger med høj faglighed, og du vil opleve en uformel omgangstone med vægt på et godt samarbejde og en positiv indstilling.

Som en del af Videncentret vil du få ansvar for at assistere organisationens revisorer og kunder med faglige spørgsmål og løsninger inden for regnskab.

BDO
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
BDO
Gem
BDO

Dygtig revisor søges til BDO Middelfart. Er du vores nye kollega?

Vil du være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme, og holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet?

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt.

BDO
BDO
Gem
BDO

Erfaren regnskabsmedarbejder til BDO i Aalborg

Har du erfaring med bogføring, løn, administration mv., og er digitalisering lige dig?

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering.

Samarbejdsformen i BDO og BSO-afdelingen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning samt en lang række attraktive medarbejdergoder og rabatordninger.

BDO
BDO
Gem
BDO

Udlandsoplevelse og nordlys? Bliv revisor hos BDO i Nuuk

Du træder inden for i kontorbygningen helt i centrum af Nuuk og tager elevatoren op på 7. sal, hvor du finder BDO’s kontor.

Opgaverne vil ligne meget det, som du er vant til, men du vil møde en helt anden kultur og indstilling til tilværelsen, som man kun kan holde af, når man lige har vænnet sig til de storslåede synsindtryk.

Du kommer til at arbejde i de samme systemer som resten af BDO i Danmark, og vi sørger for den samme gode, faglige udvikling, som hvis du havde skrivebord i Danmark.

BDO
BDO
Gem
BDO

Ledende revisor til byens bedste udsigt

Kolding

Du ankommer til Kolding Åpark og tager elevatoren op til syvende sal, klar til en ny dag med udsigt over vandet og byens tage.

Du vil få ansvaret for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger hjælper med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed.

At være ledende revisor indebærer blandt andet ledelsesansvar, kvalitetssikring og at følge opgaven fra a til z.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV