10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BDO
Vil du være med til at opstarte en helt ny BI afdeling?

BDO, Aarhus

Hvis du er spækket med drive og gåpåmod, og drømmer om at være med til at opbygge en BI afdeling, med mulighed for at sætte dit eget præg - så skal du ikke lede længere!

Vi er i vores IT-afdeling ved at opbygge et nyt centralt placeret BI team, og i den forbindelse søger vi engagerede medarbejdere, som brænder for at udstille data på en intelligent måde, der understøtter vores forretning. Du bliver en del af et mindre BI team, hvor opgaverne er varierende og vores leverancer er efterspurgte.

Du får tilmed mulighed for at udvikle dig, skabe forandring og sætte et stort præg på vores BI-landskab. Matcher dette dine ambitioner og ønsker du at gøre en forskel, så er du muligvis rette kandidat til jobbet.

BDO
BDO
HAR DU LYST TIL AT VÆRE MARKEDSLEDER?

BDO, Aarhus og Aalborg

BDO Offentlig Revision er markedsleder med revision af kommuner og regioner i Danmark. Vi er i en rivende udvikling og derfor søger vi nye initiativrige kolleger med erfaring inden for revision.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte revision af forretningsgange og interne kontroller, revision af projektregnskaber samt revision af kommunernes og regionernes årsregnskaber.

Herudover vil du få en unik mulighed for at præge BDO’s interne udvikling. Vi er i gang med at skifte i vores revisionsværktøj, hvorfor det vil være en oplagt mulighed for dig at være med i denne udvikling, og dine input og evt. løsningsforslag vil blive værdsat.

BDO
BDO
Erfaren revisor søges til BDO i Vejle

BDO

Vil du arbejde med revision i én af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder? Har du høj faglighed og en stor arbejdsglæde? Og er du interesseret i et job med gode karrieremuligheder?

På egen hånd og i samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor servicerer du kunderne med skat, revision og fremtidssikret rådgivning baseret på en række af vores faste rådgivningsydelser.

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Samtidig brænder du helt naturligt for at hjælpe kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og for deres virksomhed.

BDO
BDO
Studentermedhjælper søges til BDO’s afdeling for markedsføring, kommunikation og digital udvikling.

BDO, Aarhus

Er du god med ord, og interesser du dig for markedsføring og digital kommunikation?

Vi søger i øjeblikket nye og engagerede kræfter til vores afdeling for markedsføring, kommunikation og digital udvikling – i daglig tale kaldet Markedscentret. Her bliver du en del af et stærkt, kreativt og dynamisk team, hvor humøret er højt og omgangstonen uformel. Vi tilbyder dig et studiejob, hvor du får mange muligheder, udfordringer og erfaringer.

Som studentermedhjælper i Markedscentret får du til opgave at hjælpe med kommunikation og markedsføring af BDO. Opgaverne i Markedscentret spænder vidt, og der er ikke to dage, der er ens hos ét af landets førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder.

BDO
BDO
Ambitiøse medarbejdere til fremtidens BDO Corporate Finance

BDO, København

Er du skarp og selvstændig, og kan du yde kvalificeret rådgivning inden for M&A og Transaction Services? Så er det måske dig, vi mangler i vores Corporate Finance-afdeling.

Vi oplever stor kundetilgang, og vi ønsker at blive ved med at vækste. Derfor søger vi medarbejdere med relevant erfaring til henholdsvis vores M&A-team og vores Transaction Service-team – gerne med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du deltager i rådgivningen af kunder samt proceshåndtering i forbindelse med M&A-aktiviteter.

Du vil, i samarbejde med resten af teamet, tage del i kundeansvaret fra første kontakt og helt frem til gennemførelse af den planlagte transaktion. Du vil være medansvarlig for opsøgende aktiviteter i forhold til nye kunder og være bindeled mellem afdelingen og vores kolleger i det øvrige BDO.

BDO
BDO
Consultant, HR Operation

BDO, Aarhus

Vil du have en fantastisk arbejdsdag hvor du gør en stor forskel og er sammen med et stærkt og professionelt HR-team? Så er det dig, vi mangler i HR Operation.

Har du vilje, indlevelse og ambitioner både i forhold til dig selv og dine kolleger - samt motiveres du af at bruge din faglighed til at udvikle og styrke BDO’s forretning? Så kan et ambitiøs forretningsorienteret HR-team være dit næste naturlige valg.

Du gennemfører og driver HR-processer fra start til slut. Du ser tydeligt systemsammenhæng og har god forståelse for optimerings- og digitaliseringsprocesser og tager samtidigt aktivt del i udviklingen af nye og mere effektive processer der skaber værdi for hele BDO.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger og bliver en del af et HR-team på i alt 12 medarbejdere. Et ambitiøst HR-team, hvor udvikling og indflydelse, indsigt, arbejdsglæde og meget mere er vigtige nøgleord.

BDO
BDO
Regnskabschef søges til BDO Stab - Headquarter – Intern Økonomi

BDO, Aarhus

Har du en drøm og ambition om at styre regnskabet i ét af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed? Er du skarp til at se integrationer i systemsammenhæng? Så kan du NU realisere drømmen, og blive vores nye regnskabschef for BDO.

Du vil indgå i et velfungerende team bestående af 11 engagerede kolleger med reference til vores CFO. Du vil i tæt samarbejde med vores CFO, drive regnskabs- og ledelsesrapportering. Ansvar for grundlaget i smidig og effektiv økonomistyring vil være din prioritet samtidigt med, måneds- og årsrapporteringen, økonomirapporteringen og div. opgaver bliver en del af din nye hverdag. Er du vores rette kandidat, vil du blive ansvarlig for den daglige ledelse af regnskabsfunktionens 4 medarbejdere.

BDO
BDO
BDO søger ny kollega med kendskab til personskat til Skatteafdelingen

BDO, København, Aarhus, Vejle, Herning, Aalborg, Odense

Har du indgående kendskab til dansk og international personskat, og beskriver du dig selv som et fagligt fyrtårn inden for nogle eller flere områder inden for dansk eller international personskat?

Vi søger en kollega, der har erfaring med at håndtere skattemæssige problemstillinger for formuende personer (Private Client Services) herunder beskatning ved til- og fraflytning og beskatning af aktiver og indtægter fra udlandet. Vi ser også gerne, at du kan rådgive virksomheder om skattemæssige problemstillinger ved ind- og udstationeringer herunder i processen omkring ”Doing Business in Denmark” samt i problemstillinger omkring arbejdsudleje.

BDO
BDO
Revisor til Forsyning, der er klar på stort ansvar

BDO, Aarhus

Initiativrig og fagligt stærk revisor med erfaring indenfor revision af mellemstore virksomheder og koncernrevision, søges til BDO.

BDO’s forsyningsafdeling er i rivende udvikling. Vi har fået mange nye kunder og får løbende mange større rådgivningsopgaver. Derfor søger vi nye kolleger med stor erfaring inden for revision. Kunderne er underlagt årsregnskabsloven samt særlovgivning indenfor forsyningssektoren.

Du vil blive kundeansvarlig fra start, hvor kunderne primært vil være mellemstore virksomheder etableret i en koncernstruktur. Dine arbejdsopgaver vil omfatte revision af forretningsgange og interne kontroller, revision af årsrapporten, assistance med udarbejdelse af regnskaber samt koncernregnskaber og assistance med skatteopgørelser, herunder også sambeskatningsopgørelser.

BDO
BDO
Toldrådgiver med interesse for dataanalyse? Vi har brug for dig i BDO’s specialiserede toldteam

BDO, Aarhus eller København

Toldområdet i BDO vokser støt, og vi arbejder med mange spændende opgaver for en bred vifte af kunder. Vi har derfor brug for endnu en faglig dygtig og nysgerrig toldrådgiver, som vil være med til at arbejde med digitale løsninger indenfor toldområdet.

Du kommer til at arbejde med toldrådgivning i forhold til vores forskellige typer af kunder, både i traditionel forstand, men også med digitale produkter. Arbejdsopgaverne varierer og kan fx være rådgivning, optimering af toldprocedurer, analyse af toldprocesser samt udvikling af digitale produkter.

BDO