16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
LindbergHR Regnskabskonsulent med +4 års erfaring

LindbergHR søger for BDO i København

BDO er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed og servicerer både danske og internationale kunder. Virksomheden er kendetegnet ved høj jobtilfredshed, tillid, fleksibilitet og spændende arbejdsopgaver.

Du indgår i et mindre team af seks hjælpsomme og dygtige kolleger, hvor I samarbejder om at servicere kunder inden for bogføring, afstemning, controlling, opstilling af regnskaber mv. Din nærmeste leder sidder også med lignende arbejdsopgaver, og hun tilsigter, at du løbende får opgaver, der udfordrer dig i tilstrækkelig grad. Som nyansat i BDO vil du også få en mentor tilknyttet, som du kan sparre med.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Controlling og udfærdige månedsafslutning for kunderne
 • Udfærdige ledelsesrapportering til kundernes brug
 • Løbende dialog med- og rådgivning af kunderne
BDO
Holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet? Så fold dit revisionstalent ud og bliv en del af BDO’s revisionsteam i Odense som ledende revisor

BDO, Odense

Du bliver en del af Odense-teamet, som består af 70-80 dygtige og passionerede medarbejdere. Teamet arbejder primært med små og mellemstore virksomheder, men har derudover også en kundeportefølje med større koncerner.

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab.

Foruden sparring fra dine dygtige kolleger, er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

BDO
BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO i Vejle

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsfirmaer. Vi vækster på ydelser hos vores kunder inden for bogføring, løn, rapportering mv., og derfor søger vi nye kollegaer til vores Business Services & Outsourcing-afdeling (BSO) på vores kontor i Vejle.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

BDO
BDO
Revisor

BDO, Kolding

Er du revisor, og søger du et job med høj faglighed, stor arbejdsglæde, gode karrieremuligheder og plads til forskellighed?

I BDO ønsker vi en levende og engagerende dialog med kunden. Derfor tilbyder vi værdiskabende revision og vedkommende rådgivning. Vi ønsker ligeledes at skabe et arbejdsliv med plads til både karriere og familieliv. Derfor tilbyder vi vores medarbejdere det, der passer til den enkelte.

Hvis du er én af vores nye revisorkolleger i Kolding, får du – ud over gode kolleger - et nationalt netværk med 32 kontorer i Danmark, over 1300 kolleger og et internationalt udsyn; for BDO er repræsenteret i hele 158 lande.

BDO
BDO
Dygtig revisor søges til BDO Ølgod. Er du vores nye kollega?

BDO

Vil du være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme og holder du af at skabe udvikling hvor tal er omdrejningspunktet? Så inviterer vi dig til at læse videre.

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Foruden sparring fra dine dygtige kolleger, er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

BDO
BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT

BDO, Ølgod

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

Vi vækster på ydelser hos vores kunder inden for bogføring, løn, rapportering mv., og derfor søger vi nye kollegaer til vores Business Services & Outsourcing-afdeling (BSO) på vores kontor i Ølgod. Ølgod er et mindre kontor, hvor nærhed og et trygt arbejdsmiljø er kendetegnende, som arbejder tæt sammen med Esbjerg særligt omkring BSO-opgaver.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
BDO
Erfaren revisorassistent til BDO i Hobro

BDO

Har du lyst til nye spændende faglige muligheder i et dynamisk team? Har du minimum fire års erfaring, og brænder du for at sætte kunden i centrum?

Som revisorassistent bliver du en del af vores revisorteam, som udfører rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for vidt forskellige brancher.

I tæt samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor skal du servicere kunderne i forhold til viden om skat, revision og regnskab. Herudover skal du arbejde målrettet med fremadrettet rådgivning, der er med til at give kunderne grundlag for sund virksomhedsdrift.

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

BDO
BDO
GDPR-ekspert med flair for ledelse

BDO, København eller Aarhus

Med tasken i hånden og et smil på læberne, har du kurs mod det flotte kontor på Havneholmen. Du glæder dig til at komme i gang med dagen, hvor der først venter et godt sparringsmøde med dit team, og senere skal du pitche et projekt for en potentielt ny, stor kunde. Du har verdens fedeste job…

.. på verdens fedeste arbejdsplads – BDO! Nu skriver vi jo godt nok Havneholmen, men det skal siges, at hvis den rette kandidat er bosiddende i Jylland, kan arbejdspladsen også være på hovedkontoret i det aarhusianske.

Som leder for vores GDPR-afdeling er du et fagligt fyrtårn, der brænder for at udvikle og motivere sine kolleger. Et fagligt fyrtårn er en god sparringspartner, der i denne stilling har erfaring med at arbejde med persondata.

BDO
BDO
Løn- og regnskabsmedarbejder til BDO i Aalborg

BDO

Du vil blive en del af en ung organisation, som er i rivende udvikling. Vi servicerer vores kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering.

Som løn- og regnskabsmedarbejder i BDO i Aalborg skal du i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Business Support-teamet være med til at understøtte både små og større kunder med lønadministration, bogføringsopgaver, rapporteringer m.v. Her vil du få dine egne ansvarsområder, som er tilpasset dine kompetencer og din profil.

Arbejdet udføres både på kontoret og ude hos den enkelte virksomhed, hvilket kan medføre varierende rejsetid, men der vil også være mulighed for hjemmearbejde. Desuden kan der blive behov for fleksibilitet i perioder med spidsbelastning.

BDO
BDO
Er du SR stud. eller SR, og vil du være en del af kontorledelsen i Svendborg? Så klik videre og læs med

BDO

Du vil blive en del af et team, der er fagligt dygtige, og vi har en ambition om at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme. Derfor er det også vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at tage dialogen med kunderne og trives i at snakke med både kolleger og kunder, hvor I sammen finder frem til, hvad den rigtige løsning er.

Du vil blive en del af kontorets lederteam, hvor vi har forskellige lederkasketter og opgaver. Vi finder sammen ud af, hvilke kompetencer der er dine styrker, og hvilke du kan byde ind med, så dine drømme kan blive forløst.

Har du en ambition om at blive partner, så er muligheden god for den rigtige kandidat. Det er vigtigt for os, at du er SR stud. eller færdiguddannet SR.

BDO
BDO
Vi søger en god revisorkollega til vores kontor i Svendborg

BDO

Vi er et godt match, hvis du, ligesom os, vægter faglighed og godt kollegaskab højt.

Du vil blive en del af et team på 18, der er fagligt dygtige, og vi har en ambition om at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme. Derfor er det også vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at tage dialogen med kunderne, og trives i at snakke med både kolleger og kunder, hvor I sammen finder frem til, hvad den rigtige løsning er.

Vi er og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til hinanden. Derfor er det også vigtigt for os, at du bidrager til et dynamisk læringsmiljø, gennem din lyst til erfaringsudveksling med kolleger.

Det betyder også, at du har ambitioner om at være en god kollega, der er nysgerrig på kundernes og kollegernes drømme, og har en lyst til at hjælpe med at realisere dem.

BDO
BDO
Bliv digital kundekonsulent – start din karriere som BSO-trainee

BDO, Vejle, Odense, København, Hjørring, Aarhus, Esbjerg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
BDO
Sæt ny retning på din fremtid: Bliv trainee hos BDO Offentlig sektor i Roskilde

BDO

Du sidder derhjemme og kigger diverse revisionshuse igennem efter en traineeplads. Du tænker over, at du gerne vil finde et sted med et ungt miljø, hvor der både er plads til store ambitioner, fokus på høj arbejdsglæde og -tilfredshed, og plads til at have et liv ved siden af arbejdet.

Den kombination virker svær at finde, lige indtil du støder på stillingsopslaget fra BDO…

Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Din dagligdag kommer til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i nogle af de største offentlige organisationer i Danmark.

BDO
BDO
Kickstart din karriere hos et af landets førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Bliv revisortrainee i BDO

BDO, Aarhus

Revision er meget mere end tal og regnskaber. Vil du være fremtidens revisor, kræver det, at du kan navigere i forandringer, udnytte den nyeste teknologi og hjælpe dine kunder med at få øjnene op for nye muligheder.

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans. Vi skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du vil stifte bekendtskab med opgaver inden for alt fra revision og regnskab til skat, moms og rådgivningsydelser. Du får fra start af praktisk, hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv.

BDO
BDO
Vi søger en god revisorkollega til vores kontor i Herning

BDO

Du vil blive en del af et team, der er fagligt dygtige, og har en ambition om at hjælpe deres kunder med at realisere deres drømme. Derfor er det også vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at tage dialogen med kunderne, og trives i at snakke med både kolleger og kunder, hvor I sammen finder frem til, hvad den rigtige løsning er.

Vi er og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Det betyder, at du har ambitioner om at være en god kollega, der er nysgerrig på kundernes og kollegernes drømme, og har en lyst til at hjælpe med at realisere dem. Så når en kunde forklarer dig, at de har en udfordring med strukturen i virksomheden, er din første tanke: ”Det kan vi hjælpe med! - vi finder en løsning sammen.”

BDO