13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
BDO
Teknisk dygtig og ambitiøs Senior Manager til IT-Infrastruktur

BDO, Aarhus

Vil du være toneangivende i forandringen af BDO’s platforme og præge IT-udviklingen i et af landets absolut førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder? Har du lyst til at arbejde med Azure, Cisco, Hyper-V og Cybersikkerhed?

Du kommer til at indgå i en velfungerende IT-afdeling med 25 ansatte, hvor din mening og holdning tæller. Du bliver Senior Manager for IT Back Office, hvis fornemmeste opgave er at understøtte alle de andre afdelinger i BDO med stabil drift og høj oppetid. Derudover bliver du en del af IT-lederteamet, hvor du får rig mulighed for at sparre med ligesindede og udvikle dig – såvel personligt som fagligt.

Vi står overfor store forandringer på vores forretningsplatforme, og her vil du i høj grad have mulighed for at præge udviklingen.

BDO
BDO
IT- og Dynamics-konsulent til BDO’s IT Business Solutions-team i Aarhus

BDO

Har du lyst til at arbejde med IT, design og forretningsoptimering? Og vil du være en del af en virksomhed, som har stor fokus på teknologi og digital forretningsudvikling?

BDO er en succesfuld og dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed. Vi er inden for vores fagområde førende i brugen af IT. Vi er innovative og arbejder med positive og realistiske vækstplaner.

Du vil indgå i en velfungerende og ung IT-afdeling, hvor din mening og holdning tæller og bliver vægtet højt. Du bliver en del af vores team; IT Business Solutions, hvis fornemmeste opgave er at indgå i en dialog med resten af forretningen om optimering af processer i vores forretningskritiske applikationer, som bl.a. er baseret på Dynamics produkterne fra Microsoft.

BDO
Power People VestsjællandRevisor

Power People Vestsjælland søger for BDO i Kalundborg

Er du stærk indenfor revision og ønsker at arbejde i en spændende vidensorganisation, så har vi allerede gjort plads til dig på vores kontor i Kalundborg.

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. Via vores strategi: ”Indlevelse skaber udvikling” sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning. Vi vægter work-life-balance højt, og vi ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede, har blik for at tænke i helheder samt sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

Dine primære opgaver:

  • Dit fokus er på revision, udviklingsmuligheder, kvalitet og effektive arbejdsgange til gavn for vores kunder.
  • Revisions- og regnskabsudarbejdelse.
  • Teamledelse.
JOB-LINK ApS2 dygtige revisorer til BDO København

JOB-LINK ApS søger for kunde

BDO er den 4. største revisionsvirksomhed i Danmark og på verdensplan den 5. største. Alligevel er kulturen som i en mindre virksomhed - at hver eneste medarbejder gør en stor forskel og er vigtig.

Er du stærk indenfor revision, ønsker du at arbejde i en spændende vidensorganisation, og er du en god kollega, så har vores kunde allerede gjort plads til dig på deres kontor i udkanten af København.

Som revisor hos BDO får du ansvar og mulighed for at vokse i jobbet. Du får en spændende arbejdsdag med mere end 250 motiverede kollegaer - altid med stort fokus på et "godt og velafbalanceret arbejdsliv".

BDO
Serviceminded og energisk? BDO i Herning søger dig

BDO

Er du serviceminded og energisk? Så er det måske dig, vi søger til et eftermiddagsjob hos BDO.

Primære arbejdsopgaver:

  • Pakkeforsendelse (onlinebooking af pakker)
  • Pakke, frankere og aflevere brevposten
  • Opfyldning af forbrugsvarer på printstationer
BDO
BDO
Bliv revisortrainee indenfor offentlig revision

BDO, Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Roskilde

Drømmer du om en mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende traineeforløb hos BDO, der er markedsledende inden for revision af kommuner og regioner.

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben, hvor du bliver centrum for BDO’s talentudvikling. Vi tilbyder dig en traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

BDO
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
BDO
Har du appetit på revisionsfaglig udvikling i Roskilde?

BDO

Vælg nye muligheder inden for rådgivning, revision og regnskab i en spændende vidensorganisation med 1300 medarbejdere i Danmark.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og i løbet af din ansættelse. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on-erfaring’ med de udviklingspunkter netop du har.

Du vil fra start grundet din erfaring få direkte kundekontakt, derfor forventes det, at du tager ejerskab og initiativ, når du servicerer vores kunder. I Roskilde servicerer vi lokale og internationale kunder. Vi har en forventning om, at du ligesom os kan være både lokal og international, og altid i øjenhøjde med kunden.

BDO
BDO
Infrastrukturkonsulent

BDO, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med Azure, Office 365, Hyper-V og Cybersikkerhed? Vil du være en del af en virksomhed, som har Microsoft-teknologi i fokus?

Du vil indgå i en velfungerende og ung IT-afdeling med 25 ansatte, hvor din mening og holdning tæller. Du bliver en del af IT Back Office, hvis fornemmeste opgave er at understøtte alle de andre afdelinger i BDO med stabil drift og høj oppetid. Vi står over for store forandringer på vores forretningsplatforme, og her vil du i høj grad have mulighed for at præge udviklingen.

IT Back Office består af et dedikeret hold med forskellige kompetencer og ansvarsområder, der i fællesskab løfter driftsopgaven samtidig med, at vi har klare visioner for fremtiden.

BDO
BDO
Toldrådgiver der skaber værdi? Vi har brug for dig i BDO’s specialiserede toldteam

BDO, Aarhus eller København

Toldområdet i BDO vokser støt, og vi har rigtig mange spændende opgaver for en bred vifte af kunder. Vi har derfor brug for en faglig dygtig og nysgerrig toldrådgiver, som vil være en del af vores fortsatte udvikling.

Toldopgaverne er forankret i sin egen enhed i Momsafdelingen. Her er vi p.t. 5 medarbejdere, som arbejder fuldtid med toldopgaver.

Du kommer til at arbejde med toldrådgivning i forhold til en bred vifte af kunder. Alt efter kompetencer og ønsker om udvikling vil arbejdsopgaverne variere og være indenfor ansøgning af bevillinger, implementering af alle mulige toldopgaver, udarbejdelse af import og eksportangivelser og mange andre toldopgaver for såvel nationale som internationale kunder.

BDO
BDO
Bliv en del af vores dynamiske regnskabsteam

BDO, Svendborg

Hos BDO i Svendborg får du nye muligheder for at udvikle dig inden for regnskab, rådgivning og administrativ assistance til en bred vifte af virksomheder i lokalområdet.

Dine opgaver bliver i samarbejde med vores partnere og øvrige medarbejdere at servicere vores kunder med bogførings- og administrativ assistance, herunder regnskab, moms og skattemæssige forhold. Du skal brænde for at arbejde i teams og formå at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker. Du har gåpåmod til at vokse i dit job og lyst til at udvikle dig fagligt.

Du vil fra start få direkte kundekontakt, og dine arbejdsopgaver vil vi i fællesskab tilpasse i overensstemmelse med din anciennitet og faglige interesse. Vores kundestørrelser spænder bredt, så du kan udleve dit ønske om at fokusere på mindre eller mellemstore virksomheder.

BDO
Jobmægleren ApSLøn med et internationalt tvist?

Jobmægleren ApS søger for BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i København

Elsker du at arbejde med løn, og søger du bredde og udfordringer i dit arbejde?

Søg kom og vær med til, at gøre en positiv forskel for BDO´s kunder, såvel nationalt som internationalt!

Miljøet er professionelt, roligt og afslappet, uformelt og hjælpsomt, åbent samt humoristisk med en direkte kommunikation. Her er respekt for hinandens forskelligheder, og man har et virkeligt godt sammenhold.

Teamet varetager lønfunktionen for mange forskellige virksomheder med hver deres lønrutiner/-systemer.

Du kommer som udgangspunkt til at arbejde på kontoret, men skal også være indstillet på, at der kan være få dage, hvor du skal arbejde ude hos kunder.

BDO
Revisor med solid revisionserfaring

BDO, København

Er du stærk indenfor revision, og ønsker du at arbejde i en spændende videnorganisation, så har vi allerede gjort plads til dig på vores kontor i hjertet af København.

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. Via vores strategi ”Indlevelse skaber udvikling” sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning. Vi vægter work-life-balance højt, og vi ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede, har blik for at tænke i helheder samt sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

Dine primære opgaver:

  • Dit fokus er på revision, udviklingsmuligheder, kvalitet og effektive arbejdsgange til gavn for vores kunder.
  • Revisions- og regnskabsudarbejdelse.
  • Teamledelse.
BDO