4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABB A/S

Salgs- og serviceassistent – Robotics Service

Middelfart

Har du erfaring med administrative og kunderettede opgaver? Kunne du samtidig tænke dig et job med spændende muligheder for læring, karriereudvikling og ansvar?

Dit fokus bliver at supportere afdelingen i bred forstand, hvor du vil have ansvaret for kommunikationen mellem kunder og forretningen.

Du bliver del af et team på fire kørende teknikere, en sælger, en yderligere serviceassistent samt en leder.

Gem
ABB A/S

Servicetekniker – digitalisering og relæbeskyttelse

Ballerup eller Middelfart

Som Servicetekniker i ABB kommer du til at arbejde med elektriske anlæg med fokus på relæbeskyttelse i mellemspændingsanlæg. Det kan også være service på målekredse og brydere med mere i både lavspændingsanlæg (LV) og mellemspændingsanlæg (MV).

Leder du efter et job med ansvar, tillid og stor opbakning, så er det nu du skal søge. Vi lover dig et spændende og afvekslende job i en førende virksomhed med de nyeste og bedste produkter.

Gem
ABB A/S

Sales Specialist inden for el-infrastruktur

Skovlunde eller Middelfart

Har du en el-teknisk baggrund suppleret med et godt branchekendskab, og vil du have et super spændende job med stort ansvar og masser af tillid og opbakning, så er det nu, du skal søge.

I ABB vil du komme ind i verdens førende virksomhed på området, og vi ser store muligheder for at udbygge succesen med dig som en vigtig medspiller.

Gem
ABB A/S

Servicetekniker til vores drives/motor field service-afdeling

Grundlæggende handler dit job om at holde kundernes udstyr i topform. Du kommer primært til at arbejde med frekvensomformere, men vi har alle typer af produkter og kunder, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde med DC-styringer, aktive filtre, mellemspænding, spændingskvalitet/analyse m.m.

Du kan se frem til at komme ind i et team, hvor vi løfter i flok – og hvor vi over tid vil investere seriøst i dig og din udvikling, bl.a. via certificeringer og løbende uddannelse omkring relevant teknik og sikkerhed.

De fleste kundeopgaver starter typisk hjemmefra, og du får derfor også din egen servicebil.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV