23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MADarbejder med administrative superkræfter søges til kioskområdet i MENY Præstø (fuldtid)

Meny

MENY er byens førende fødevaremarked, og til at fastholde denne position har vi brug for en stabil, kompetent og yderst servicemindet MADarbejder der skal være med til at sikre driften af vores kioskområde og løse administrative kontoropgaver.

I denne spændende rolle får du mulighed for at udleve og balancere din passion for administrative opgaver som fx bogføring - i kombinationen med et dynamisk kioskområde, hvor du er med til at yde kompetent vejledning og inspiration til kunderne på en smilende og imødekommende facon.

Det er vigtigt, at du brænder for at give dine kunder en god oplevelse med hjem. Du har erfaring inden for området, et stort produktkendskab og er gerne uddannet inden for detail eller kontor. Salg og service kan du til fingerspidserne, og tænker altid kunder og salg i din måde at arbejde på.

Meny
Salgsassistent til Vin, øl og vand - MENY Skomagergade

Meny, Roskilde

MENY Skomagergade er byens og hele lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en ambitiøs salgsassistent, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende sortiment inden for vin, øl og vand.

Du vil blive en del af en spændende butik, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Vareopfyldning
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
Meny
Frugt- og grøntchef til MENY Skibby

Meny

MENY er Danmarks førende fødevaremarked og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt- og grøntchef, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt- og grøntsortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau, og vinde det lokale marked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Til gengæld vil du få mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for at sikre vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse. Det er derfor, at MADarbejdere arbejder hos os – og ikke noget andet sted.

Meny
Mestersvend MENY Skanderborg

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye Mestersvend?

Vil du skabe gode madoplevelser med fokus på kvalitet og godt håndværk? Ønsker du at være en del af et stærkt team, der arbejder under frie rammer og med højt til loftet?

Du får mulighed for at bruge alle dine evner – både ved skærebordet, hvor du laver lækre udskæringer, og i mødet med kunderne, hvor du deler ud af din madglæde og viden. Er du mestersvend får du samtidig også lederkasketten på, for du bliver slagtermesterens stedfortræder og sparringspartner. Du får et stort medansvar, når det kommer til vores udvalg af ferskvarer og afdelingens koncepter.

Meny
Delikatesseleder

Meny, Haderslev

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Er du i dag enten kok – køkkenleder/delikatesseleder - uddannet slagter, eller blot har stor interesse for mad, er det måske dig vi leder efter.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Meny
Delikatesseassistent til MENY ILLUM

Meny, København

Vi har netop åbnet Danmarks nye førende MADmarked i det absolutte centrum af København – MENY ILLUM. Et MADmarked, der ligger i byens mest travle gade og er en del af den københavnske puls. I MENY ILLUM har vi fokus på høj kvalitet og gode råvarer. Du vil opleve et bredt varesortiment og en høj faglighed blandt butikkens personale, hvor vi både har betjent slagter, fisk- og delikatesseafdeling. MENY sikrer kunderne den bedste madoplevelse, uanset om det er til hverdag eller til fest!

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Meny
Meny
Frugt & grøntmedarbejder til MENY Ordrupvej

Meny, Charlottenlund

MENY Ordrupvej er lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grøntsortiment til vores kunder alle ugens dage. Du bliver en del af en afdeling hvor alle brænder for frugt og grønt.

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Meny
Meny
Frugt & grøntmedarbejder til MENY Himmelev

Meny

MENY Himmelev er lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grønt sortiment til vores kunder.

I MENY lægger vi vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed. Vi er ikke medarbejdere, vi er MADarbejdere – og vi forventer, at vores MADarbejdere brænder for deres fag og har stor interesse i at arbejde med fødevarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed, der ikke er bange for at gå foran.

Meny
Meny
Salgsassistent til MENY Himmelev

Meny

MENY Himmelev er lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en ambitiøs salgsassistent, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende varesortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at vores butik fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Du vil blive en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en spændende hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Meny
Slagtersvend eller mestersvend

Meny, Måløv

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend eller mestersvend?

Du får mulighed for at bruge alle dine evner – både ved skærebordet, hvor du laver lækre udskæringer, og i mødet med kunderne, hvor du deler ud af din madglæde og viden. Er du mestersvend får du samtidig også lederkasketten på, for du bliver slagtermesterens stedfortræder og sparringspartner. Du får et stort medansvar, når det kommer til vores udvalg af ferskvarer og afdelingens koncepter.

Dine dage byder bl.a. på at:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening i afdelingen
 • sikre at vore stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny
Meny
Medarbejder til Meny Blåvand

Meny

Vores fødevare supermarked søger nu en medarbejder, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende varesortiment. Du vil få selvstændige ansvarsområder. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Meny
Meny
Delikatesseleder til MENY Rønnede

Meny

Vi er i fuld gang med at modernisere butikken og til sommer åbner vi et nyt og spændende madunivers - derfor har vi brug for DIG til at stå i spidsen for et passioneret team og være den motiverende leder, der gør det sjovt og inspirerende at møde på arbejde?

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i delikatessen møder du dygtige MADarbejdere, som går op i deres håndværk. Som leder af afdelingen bliver du den kompetente gourmetkaptajn, der vækker madglæden hos både kunder og kolleger.

Meny
Meny
MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatessemedarbejder til MENY Domus Vista

Meny, Frederiksberg

Er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder? Og vil du lære at bruge friske og hjemmelavede råvarer til at skabe både nye og klassiske måltidsløsninger?

I MENY er vi kendte for vores kvalitet, og i delikatessen i Domus Vista har vi gjort det nemt at spise godt. Her tilbyder vi nemlig mere end blot de bedste råvarer. Vi tilbyder et bredt udvalg af lune og kolde retter til enhver situation – lige fra det klassiske smørrebrød til den komplette nytårsmenu.

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i delikatessen vil du møde dygtige MADarbejdere, der er passioneret for mad og gode råvarer. Du behøver ikke nødvendigvis være et naturtalent, som kan det hele fra dag 1.

Meny
Medarbejder til sommerjob

Meny, Blåvand

MENY i Blåvand søger medarbejdere der skal være med til at sikre, at vores gæster får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice. Vi søger en dygtige og smilende medarbejdere til fuldtid (37 timer/ugen) over sommerperioden – fleksibel arbejdstid og der er mulighed for bolig.

Du vil blive en del af en butik, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil komme til at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Meny
Salgsleder Frugt & Grønt

Meny, Nyborg

Vil du være salgsleder i vores fødevaremarked?

Vi søger nu en kompromisløs salgsleder til vores Frugt & grøntafdeling.

I MENY er vi passionerede. Vi er til for madelskere, og vi ved, at det kræver friske varer og ny inspirationen på menuen – hver dag. Vores personale er faguddannet, og vores medarbejdere er ikke blot medarbejdere, de er MADarbejdere.

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
Meny
Meny
Salgsassistent til MENY Allerød

Meny

MENY er byens og hele Danmarks førende MADmarked, og lige nu søger vi en ambitiøs salgsassistent til kolonial og frost, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever en superkvalitet samt et spændende varesortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at vores butik fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder

Du vil blive en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Vareopfyldning
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
Meny
Meny
Salgsassistent Meny Vildbjerg

Meny

Vores fødevare supermarked søger nu en salgsassistent, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende varesortiment. Du vil få selvstændige ansvarsområder. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Vareopfyldning
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
Meny
Slagtersvend til MENY Jægersborg Allé 44, Charlottenlund

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
Meny
Meny
Slagtermester

Meny, Rønne

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtermester?

I slagterafdelingen i MENY Rønne er vi rigtige slagtere. Vi går vi op i god mad, og for os er fersk kød mere end blot et håndværk. Det er vores passion.

Du får ansvaret for vores slagterafdeling, og du er den, der får alle enderne til at gå op. Du er også ude i køkkenet, hvor du udfører det traditionelle slagterihåndværk, og hvor du kan sætte det gode eksempel for dine medarbejdere.

Samtidig bliver du et forbillede for afdelingens medarbejdere. Og igennem din ledelse er du med til at give dine erfaringer og faglige stolthed videre og inspirere den næste generation af slagtere.

Du får ansvaret for:

 • håndtere salg og indtjening i ferskvareområdet
 • lede og udvikle afdelingen og MADarbejderne
 • producere og tilberede varer i hele ferskvareområdet
Meny
Dynamisk delikatesseleder – MENY Dalgaard

GML-HR A/S søger for Meny Dalgaard i Hørsholm

Har du lyst til at arbejde med friske råvarer og lave god mad? Og vil du stå i spidsen for et passioneret team af dygtige MADarbejdere og være den motiverende leder, der gør det sjovt og inspirerende at møde på arbejde?

Så er du måske den delikatesseleder, vi søger!

MENY Dalgaard har et klart mål om at skabe vækst, derfor søges en dygtig og ambitiøs delikatesseleder, som sikrer at butikken fortsætter den gode udvikling i delikatesseafdelingen.

Du bliver ansvarlig for en af Danmarks største delikatesseafdelingers top og bundlinje, herunder at indfri det potentiale som delikatesse-/convenience-området utvivlsomt rummer. Du forventes at have fingeren på pulsen, og kan inspirere kunderne med fokus på indbydende vareoplæg og sæsonbetonede varer.

 GML-HR A/S