9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
MenyDelikatesseleder MENY Kennedy, Aalborg

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Vi har travlt i MENY Kennedy Arkaden i Aalborg og søger nu en dygtig, smilende og engageret delikatesseleder, som vil være med til at opbygge og udvikle denne afdeling yderligere. Har du lyst, energi og faglig viden til at fastholde og forstærke vores markedsledende position som Danmarks førende supermarked? Elsker du at lave mad, inspirere kunder og lede andre medarbejdere til succes? Så er jobbet sikkert noget for dig.

Vores MENY – dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • Ansvar for salg og indtjening i afdelingen
 • Ansvar for at lede afdelingen, herunder løbende motivere medarbejderne
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

MenyDelikatesseleder

Meny, Nordhavn

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Til vores topmoderne MENY-butik i Nordhavn søger vi en dedikeret og engageret delikatesseleder, der brænder for at blive en del af Danmarks førende fødevaremekka, som altid er først med de nyeste fødevaretrends. Er du parat til at være med på vores rejse og forstærke vores markedsledende position? Elsker du at lave mad, inspirere kunder og lede andre medarbejdere til succes? Så er det dig, vi søger.

Vores MENY – dine arbejdsopgaver er blandt andet:

 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

MenyFrugt- og grøntchef

Meny, Nordhavn

Til vores topmoderne MENY i Nordhavn søger vi en kvalitetsbevidst frugt- og grøntchef, der brænder for at blive en del af Danmarks førende fødevaremekka, som altid er først med de nyeste fødevaretrends. Er du parat til at være med på vores rejse og forstærke vores markedsledende position? Så er det dig, vi søger.

Du skal som MENY Nordhavns frugt- og grøntchef altid sikre friske varer samt et spændende sortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et endnu højere niveau, og vinde det lokale frugt- og grøntmarked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen. I MENY Nordhavn skal du være indstillet på at komme til en butik, hvor målet er at skabe dramatisk vækst.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed. Indflydelse på egen arbejdssituation og udvikling. Gode arbejdsforhold samt personalegoder.

MenyDrømmer du om at blive leder?

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye leder af delikatesseafdelingen?

Elsker du de gode råvarer, at være kreativ og har du lyst til, at være leder af delikatesseafdelingen i MENY Otterup hos købmand Torben Bech? Så er det måske dig vi leder efter?

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan i dag være delikatesseassistent, nyudlært eller noget helt andet. Vi søger en der elsker at lave mad, og som vil være med til at inspirere vores kunder. Til gengæld lover vi dig en masse spændende udfordringer i rollen som leder, og du vil få god støtte til opgaverne af vores Slagtermester Nicklas. Du vil også få et stærkt team bag dig i afdelingen.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra medarbejder til købmand. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig i rollen som leder, og vi kan tilbyde dig en intern uddannelse, som støtter op om din udvikling.

MenyMedhjælper til frugt og grønt

Meny, Kalundborg

MENY Kalundborg søger en smilende og udadvendt medhjælper til vores frugt- og grøntafdeling, der skal være med til, at give vores gæster en super indkøbsoplevelse og en god kundeservice. Du vil blive en del af en butik i rivende udvikling, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Hos os vil du få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor det skal være sjovt at gå på arbejde.

Du vil som frugt og grønt-medhjælper være den kunderne møder i butikken, hvorfor det er vigtigt, at du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
 • Gode arbejdsforhold og kolleger
MenyDelikatesseassistent søges til MENY Viby Sjælland

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY Viby Sjælland søger en ny medarbejder til delikatesseafdelingen, og søger derfor en udadvendt, smilende, engageret og energisk medarbejder.

Vi sætter kundebetjening og kvalitet i højsædet og forventer at du har interesse i at arbejde med fødevarer, så de fremtræder indbydende og inspirerende.

Du er allerede salgsassistent i en delikatesse, kok, slagter eller har en anden relevant uddannelse. Du deltager i den daglige produktion af færdigretter, håndmadder, burgere m.v., hvorfor du har en stærk faglighed og er kvalitetsbevidst, kan overholde koncepter/retningslinjer og sætter høje standarder for hygiejne.

Arbejdsopgaver:

 • Produktion af kolde retter og delikatesser, smørrebrød, sandwich mv.
 • Kundebetjening
 • Koncepter, faste rutiner overholdes
MenyDelikatesseassistent til MENY Viborg, Sct. Mathias Centret

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Elsker du de gode råvarer, at være kreativ og motiveres du ved at give vores kunder en god serviceoplevelse? Så er det måske dig vi leder efter?

Vi har brug for en udadvendt og kundevenlige delikatesseassistent i MENY Viborg, Sct. Mathias Centret, ved købmand Lasse Lauritsen. Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden til at gå forrest i udviklingen af afdelingen.

MenyMENY Virum søger en dedikeret delikatesseassistent

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du have ordenlige arbejdsforhold, større respekt for dit håndværk, mere rum til at udfolde din faglighed og bedre plads til din passion? I MENY ved vi, at kompromisløs kvalitet tager tid og deler din passion for store smagsoplevelser. Hvorfor? Fordi vi er hele Danmarks fødevaremarked, fordi vores kunder forventer det, og fordi du fortjener det!

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
MenyDelikatesseassistent til MENY Østerfælled Torv, Østerbro (fuldtid)

Meny, København

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du have bedre råvarer mellem hænderne, mere tid til at kæle for dem og større indflydelse på din arbejdsdag? Vil du være medansvarlig for væksten og indtjeningen i din afdeling. Vil du have flere muligheder for at prøve nyt, handle selv, tale med kunderne – og tale med andre madarbejdere der ved, hvad de snakker om?

Vil du have ordentlige arbejdsforhold, større respekt for dit håndværk, mere rum til at udfolde din faglighed og bedre plads til din passion? I MENY ved vi, at kompromisløs kvalitet tager tid og deler din passion for store smagsoplevelser.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger