19 job matcher din søgning 19 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Domus Vista

Meny, Frederiksberg

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være med til at lave salater, smørrebrød, lune deller eller mad ud af huset? Og er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Domus Vista.

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt.

Meny
Delikatesseassistent

Meny, Hellerup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Derfor er dine opgaver bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny
Studiejob i Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling

Meny, Frederiksberg

Måske er du studerende eller måske har du et sabbatår

Vores frugt og grøntafdeling er kåret til Danmarks bedste hele to gange og lige nu søger vi både ferieafløsere og dig der kan ringes til når der er brug for ekstra hænder i løbet af ugen!

Du skal bl.a. opfylde friske varer fra og hjælpe med udskæring af frisk frugt.

Meny
Kioskmedarbejder til MENY Hellerup, Rotunden

Meny

Vil du skabe gode madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice? Og vil du være med til at drive Danmarks sprødeste MADmarked med fokus på kioskområdet?

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i MENY Hellerup vil du møde dygtige MADarbejdere, der er toppassioneret inden for mad, gode råvarer og kundeservice. Med andre ord; du får her en unik mulighed for at blive en del af det absolutte A-hold, og får derigennem en vigtig opgave i at supportere vores kunder, så de fortsat får en supergod indkøbsoplevelse, når de gæster Rotunden.

Meny
Kolonialchef til MENY Domus Vista

Meny, Frederiksberg

MENY Domus Vista er hele byens og lokalområdets madmarked! Derfor har vi lige nu brug for en kompetent og engageret kolonialchef. Som kolonialchef er du kolonialafdelingens omdrejningspunkt og souschefens højre hånd.

Du bliver en del af butikkens lederteam og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter og rutiner overholdes og udvikles.

Arbejdsopgaver

 • Alle opgaver vedrørende afdelingens drift
 • Fokus på salgsoptimering og service
 • Engageret leder for afdelingens medarbejdere
Meny
Slagtersvend

Meny, Horsens

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren og dine andre kolleger
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed.
Meny
Blomsterbinder eller blomsterdekoratør søges til MENY Himmelev

Meny

MENY Himmelev søger en kreativ og dygtig blomsterbinder til vores blomsterafdeling.

I MENY Himmelev lægger vi vægt på produkter af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed og vi forventer, at du brænder for dit fag. Du skal være med til at sikre friske varer og et spændende udvalg til vores kunder.

Du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Være med til at sikre en altid inspirerende afdeling
 • Binde spændende og inspirerende buketter
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
Meny
Salgsleder

Meny, Horsens

MENY Horsens er byens førende fødevare supermarked, og til at fastholde den position har vi brug for en kompetent og engageret salgsleder til vores kolonialafdeling. Er det dig?

Som salgsleder i MENY er det din opgave at drive kolonialafdelingen. Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på kvaliteten. Du har mulighed for at få yderligere ledelsesansvar, - f.eks. bemandingsplaner for vores servicemedarbejdere.

Meny
Bagersvend

Meny, Kalundborg

Vi har travlt i MENY Kalundborg, og derfor har vi brug for flere kompetente hænder til vores inspirerende bagerafdeling. Vi søger derfor en kvalitetsbevidst og engageret bagersvend, der skal være med til at sikre et bredt og spændende udvalg af alverdens bagværk, så vi fortsat kan være attraktive og tilfredsstille vores fantastiske kunder i hele Kalundborg.

Det bliver bl.a. dine opgaver at:

 • deltage i den daglige produktion og være med til at udvikle vores sortiment
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • følge udviklingen inden for området og konstant finde på nye ideer.
Meny
Bagersvend søges til Kalø Torvets Bageri - en del af MENY Rønde

Meny

Vil Du være en del af et Bagerteam på 6 fuldtidsansatte og 2 deltidsansatte, kollegaer der elsker at producere brød og kager?

MENY Rønde vil vi være byens bedste madmarked, og til det har vi brug for en kompetent og engageret bagersvend der går forrest, så kunderne møder en inspirerende afdeling. Vores kundeservice skal være i top så vi gør en forskel for vores kunder, hver dag.

Humor og godt kollegaskab er en selvfølgelighed i vores hverdag.

Du bliver en del af et selvstændigt MENY Supermarked hvor købmanden, bagerne og kunderne elsker det gode håndværk.

Meny
Købmand

Meny, Blåvand

Attraktiv lederstilling tilbydes

Vi søger en Købmand til vores veldrevne butik MENY Blåvand.

Som købmand er du butikkens omdrejningspunkt for både kunder og medarbejdere. Der forventes derfor en stor lyst og vilje til at gå forrest og være med til at udvikle butikkens drift og medarbejdere med sparring fra ejeren af butikken. Du skal varetage butikkens daglige ledelse og deltage aktivt i planlægning af butikkens fremtid.

Måske har du en drøm om at eje din egen MENY butik i fremtiden. Der er mange muligheder for at udvikle sig i MENY.

Meny
MENY Vermlandsgade søger en kolonialchef til food

Meny, København

Vil du skabe gode madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice?

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i MENY Vermlandsgade vil du møde dygtige MADarbejdere, der er toppassioneret inden for mad, gode råvarer og kundeservice. Med andre ord; du får her en spændende mulighed for at blive salgsleder i en butik, hvor du får en vigtig opgave i at videreudvikle butikken og fastholde et kontinuerligt momentum i markedet.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Medansvarlig for at butikken altid er indbydende og inspirerende i tråd med kædens koncepter
 • Vareopfyldning – og opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
Meny
Slagtermester til MENY Kastrup, Ugandavej

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtermester?

Vil du skabe gode madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og godt håndværk? Og vil du være den nærværende leder, som spiller dine medarbejdere gode og skaber en arbejdsplads, man glæder sig til at møde ind til?

Du får ansvaret for vores slagterafdeling, og du er den, der får alle enderne til at gå op. Fra personaleplanlægning og -udvikling til bestilling af varer og kundebetjening. Du er også ude i køkkenet, hvor du udfører det traditionelle slagterihåndværk, og hvor du kan sætte det gode eksempel for dine medarbejdere.

Meny
Kan du skære en bøf eller kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Tårnby!

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagter eller delikatessemedarbejder?

Kan du skære en bøf eller er du god til at lave salater, smørrebrød, lune deller eller mad ud af huset? Og er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Tårnby.

MENY Tårnby skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt.

Meny
Salgsleder med ansvar for kolonialafdelingen søges til MENY Ugandavej

Meny, Kastrup

Vil du skabe gode madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice? Og motiveres du af at arbejde med et bredt udvalg af fantastiske kolonialvarer?

Så er du måske den rette salgsleder, vi søger i MENY Ugandavej.

I MENY Ugandavej er vi kendte for vores høje kvalitet, og derfor har vi også et meget bredt og varierende udvalg inden for alle varegrupper. Vi leverer fantastiske kundeoplevelser. Vi inspirerer. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Alt sammen for at sikre, at vi altid er på forkant med vores kunders behov.

Meny
Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Faxe!

Meny

Vil du være med til at lave salater, smørrebrød, lune deller eller mad ud af huset? Og er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?

Så er det måske lige dig, vi søger!

Uddannet eller selvlært

 • Du kan være uddannet delikatesseassistent – men du kan også have erfaring med madlavning fra et køkken.
 • Din vigtigste egenskab er din passion for madlavning, din faglige stolthed og din lyst til at samarbejde med skønne kolleger.
Meny
Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Jægersborg Allé 44

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være med til at lave salater, smørrebrød, lune deller eller mad ud af huset? Og er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?

Så er det måske lige dig, vi søger!

Uddannet eller selvlært

 • Du kan være uddannet delikatesseassistent – men du kan også have erfaring med madlavning fra et køkken.
 • Din vigtigste egenskab er din passion for madlavning, din faglige stolthed og din lyst til at samarbejde med skønne kolleger.
Meny
Delikatesseassistent søges til MENY Haderslev

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Elsker du de gode råvarer - at være kreativ og motiveres du ved at give vores kunder en god serviceoplevelse? Så er det måske dig vi leder efter?

Vi har brug for en udadvendt og kundevenlig delikatesseassistent til MENY Haderslev. Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden, til at deltage i udviklingen af afdelingen.

Meny
Slagtersvend søges til MENY Haderslev

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Ønsker du at være en del af et stærkt team, der arbejder under frie rammer og med højt til loftet? Og vil du arbejde med kvalitetskød, madoplevelser og godt håndværk? Så er du den vi søger!

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Være med til at optimerer og udvikle ferskvareområdet sammen med resten af teamet
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV