4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Digitaliseringsstyrelsen
Bliv en del af Tilsynsenheden og hjælp med at sikre Danmarks store it-systemløsninger

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du arbejde med tilsyn og sikkerheden på nogle af landets største it-løsninger? Så har vi en spændende ledig stilling i Tilsynsenheden.

Du bliver en del af Tilsynsenheden i Digitaliseringsstyrelsen, som arbejder med forskellige former for tilsynsopgaver, der understøtter et højt sikkerhedsniveau med de samfundskritiske it-systemløsninger som Digital Post, NemID, Borger.dk og Kørekort-appen.

I Tilsynsenheden i Digitaliseringsstyrelsen holder man overblikket over de afgivne revisionserklæringer fra leverandørerne på de fællesoffentlige it-løsninger som fx NemID og Digital Post.

Som en del af arbejdsopgaverne i Tilsynsenheden kommer du også til at arbejde med anmeldelser fra offentlige myndigheder og private virksomheder, der skal tilkobles til de nye infrastrukturløsninger MitID, NemLogin og den nye digitale postløsning.

Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Digitaliseringsstyrelsen
Dygtig kollega til leverandørstyring og forvaltning af NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at forvalte en central del af den offentlige infrastruktur, og brænder du for forvaltningsopgaver? Så skal du søge stillingen hos os i Center for digitale identiteter i Digitaliseringsstyrelsen, hvor vi netop nu søger kollegaer til forvaltning af NemLog-in.

I NemLog-in-teamet har vi brug for flere hænder, da vi er midt i en spændende overgang til en ny generation af løsningen, som stiller store krav til alt fra it-sikkerhed til brugervenlighed. I dit daglige arbejde vil du derfor være med til at sætte dit præg på og støtte op om et komplekst leverandør-setup, nye arbejdsgange og opgaver, løsning af brugerrettede eller tekniske problemstillinger og samarbejdet med udviklingsprojektet.

Digitaliseringsstyrelsen
Skarpe akademikere med interesse for digitalisering

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at gøre statens it-projekter til en succes og it-systemerne til et sikkert fundament for udviklingen af den offentlige sektor? Er du i begyndelsen af din karriere og på udkig efter et job med mening og ansvar? Så søger vi lige nu kolleger, der interesserer sig for digitalisering, og som ønsker at komme tæt på Finansministeriets maskinrum.

Den offentlige sektor skal gribe de nye teknologiske muligheder, så vi som samfund kan blive ved med at skabe effektiv service, værdi og vækst. Det arbejde bliver du en del af.

Vi har brug for dig til at være med til at:

  • rådgive statens store it-projekter om projektfaglige udfordringer relateret statens it-projektmodel, statens business case-model, gevinstrealisering mv
  • rammesætte og gennemføre større analyser i tæt samarbejde med resten af Finansministeriet og andre statslige myndigheder