8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Kontorchef til Digitaliseringsstyrelsens kontor for digital regulering og tilsyn

København K

Digitaliseringsstyrelsen skal fremover varetage rollen som tilsynsmyndighed med EU's forordning om kunstig intelligens, ligesom vi også har fået opgaven med at føre tilsyn med store dele af NIS2-direktivet.

Derfor har vi vokseværk, og brug for endnu en kontorchef til at lede kontoret for digital regulering og tilsyn. Hvis du er en stærk generalist og har lyst til at tage ansvar for at skabe gode rammer for ansvarlig digitalisering, så søg stillingen som vores nye kontorchef.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Administrativ medarbejder til arbejde med cyber- og informationssikkerhed

København K

Har du lyst til at spille en central rolle i at understøtte et højt niveau af cyber- og informationssikkerhed i Digitaliseringsstyrelsen? Vi mangler dig, der er god til at skabe struktur og ønsker en arbejdsdag med humor.

Vi forestiller os, at du især skal hjælpe med:

  • løbende opfølgning på kontroller i DIGST, for eksempel styring af adgange til systemer, omfanget af sikkerhedsgodkendelser mv.
  • halvårlig opfølgning på om DIGST overholder de tekniske minimumskrav til statslige myndigheder
  • brugeradministration af mindre systemer
Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du bidrage til at sikre Danmarks cyber- og informationssikkerhed?

København K

Vi søger 2-3 generalister i Digitaliseringsstyrelsen, som vil være med til at højne niveauet af cyber- og informationssikkerhed blandt offentlige myndigheder, i virksomheder, hos borgerne og internt i Digitaliseringsstyrelsen.

Du vil få en arbejdsplads der prioriterer din faglige udvikling, det kollegiale fællesskab, og som er placeret centralt i hjertet af København.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Studenter til administrative og koordinerende HR-opgaver

København K

Drømmer du om at få hands-on erfaring og indblik i hele HR-paletten i en styrelse, som sætter retningen for digitaliseringen af Danmark? Hvis det lyder som noget for dig, så søger vi lige nu to studentermedhjælpere, som vil bringe faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med vores HR-team.

Hverdagen og arbejdsopgaverne vil variere i indhold og form. Nogle dage vil du fordybe dig i faste opgaver, mens andre dage vil kræve, at du er opsøgende og koordinerende med medarbejdere i hele styrelsen, deltager i udviklingsopgaver eller understøtter faglige og sociale arrangementer.

Gem

Studentermedarbejder med interesse for inkluderende digitalisering

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med inkluderende offentlig digitalisering og styrke dine kompetencer i en politisk styret organisation?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Skarpe it compliance-managers søges

København K

Vil du være med til at sikre Danmarks kritiske nationale digitale infrastruktur? Og kribler det i fingrene, når der står spændende it complianceopgaver på din to-do?

Vi søger minimum 2 it compliance-managers til Kontor for MitID og Kontor for MitID Erhverv og digitale serviceområder. Som medarbejder hos os kommer du til at spille en central rolle i arbejdet med at sikre, at it-løsningerne altid overholder lovgivningsmæssige krav og standarder for samfundskritiske it-systemer.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Erfaren konsulent med interesse for digitalisering og lovgivning

København K

Kunne du tænke dig at arbejde med EU-lovgivning på det digitale områder, herunder kunstig intelligens, privacy og ansvarlig dataanvendelse?

Du vil blandt andet skulle stå i spidsen for et spændende initiativ som har fokus på, hvordan Digitalisteringsstyrelsen kan etablere et større samarbejde på tværs af tilsynsmyndigheder.

Vi tilbyder en arbejdsplads centralt i København med et stærkt socialt fællesskab mellem kollegaer og en chef, der har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Servicemindede administrative sekretærer til ledelsesunderstøttelse

København K

Digitaliseringsstyrelsen søger lige nu administrative sekretærer, der hver især skal understøtte en mindre gruppe af souschefer og kontorchefer i at få deres travle hverdag til at gå op.

Vi tilbyder muligheden for hjemmearbejde, når det er foreneligt med dine opgaver. Det aftaler du løbende med din chef.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV