9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Meyers A/S

Are you a proud Francophile and would you like to cook with others like you?

Copenhagen

Brasserie POST is located in the heart of Østerbro at perhaps the best location in the area. A French restaurant and bar where service is welcoming and presence is in focus.

We are looking for passionate chefs with experience in French cuisine - and it doesn't matter if you are a leisure Francophile with a passion for Alsatian specialities or have worked in French restaurants for several years.

We offer good working conditions, professional colleagues, development opportunities, salary according to qualifications and good pension conditions as well as staff benefits in an ambitious and unpretentious working environment.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

Kok til Tårnet på Christiansborg

København K

Som kok hos os vil du have et medansvar for, at der altid er et godt arbejdsmiljø i restaurant og køkken.

Kokken har som opgave at sørge for, at de retter som bliver solgt og serveret, er kvalitetssikret og stemmer overens med aftalte opskrifter og defineret koncept.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt samt samarbejde med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med entusiasme og madglæde.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

Kok til kantine på Christiansborg

Vi har gang i gryderne i Meyers Kantiner og vi søger derfor en passioneret faglært kok til vores fantastiske kantine på Christiansborg.

Drømmer du om at arbejde i et køkken hvor kreativitet og kvalitet går hånd i hånd? Vi tilbyder et job hvor du har mulighed for at udfolde dig kreativt og være med til at sætte dit gastronomiske aftryk.

Du vil i samarbejde med teamet i køkkenet på 13 personer, sikre at de daglige opgaver bliver løst med høj kvalitet. Det er vigtigt for os at du vil bidrage med en positiv indstilling i køkkenet og er med til at leverer et unikt produkt til vores gæster.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

Indkøber/Business Partner

I denne rolle vil du få mulighed for at arbejde tæt vores forretning, herunder køkkener, bagerier, restauranter, kantiner for at sikre bedste indkøbsaftaler samt supportere forretningen med deres behov.

Vi har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig kultur, hvor der er plads til humor, forskellighed, madglæde og masser af fantastiske kolleger. I denne stilling for du en unik mulighed for at sætte dit præg på Meyers og du får mulighed for at udvikle dig i din karriere, hvor du bliver en krumtap i finans og får tæt berøring med forretningen og udviklingen af denne.

Meyers A/S
Gem
Meyers Kantiner

Meyers søger en kok til kantine

Aarhus C

Vi er drevet af at lave alt fra bunden. Det er en helt central del af vores selvforståelse, at vi tænker på den påvirkning vores adfærd i hverdagen har på vores samfund, klima og miljø. Derfor stiller vi nogle af branchens højeste krav til råvarer, bæredygtighed, ansvarlighed og dyrevelfærd.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad af sæsonens råvarer til vores kunde på restaurant niveau. Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes at du har lyst og evnen til at påvirke din egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af dig selv og dine kollegaer.

Meyers Kantiner

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV