11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Meyers A/S

Kunne du tænke dig at kokkerere på toppen af København?

København K

Det er faktisk ordret hvad vi kan tilbyde dig på DRUK. En ny restaurant med Københavns måske bedste udsigt, centralt i København på Vognmagergade.

Vi tilbyder et afvekslende job i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende, når vi hver dag servicerer vores mange gæster. Du får gode arbejdsforhold, professionelle kolleger, udviklingsmuligheder, løn efter overenskomstlignende forhold, samt personalefordele i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Vi forventer at åbne restauranten i starten af maj, vi og søger derfor allerede nu kokke, der vil med på rejsen.

Meyers A/S
Meyers Venues

Hvis alt du skal bruge, er en fed tagterrasse for at skabe god stemning, service og glade gæster, så er det lige dig, vi mangler!

København K

Til maj åbner vi nemlig DRUK på Københavns måske fedeste tagterrasse.

Vi drømmer om at skabe en stemning, hvor en eftermiddag i solen bliver til en aften i solnedgangen, og hvor aperitivoen bliver til middag i DRUKs smukke udendørs loungeområde.

Vi leder efter tjenere, som har fokus på værtskabet. Tjenere, der uden besvær bevæger sig rundt på tagterrassen og skaber god stemning.

Meyers Venues
Gem
Meyers A/S

Kursuskoordinator til Meyers Madhus (barselsvikariat 32t)

København N

Rummer du værtskab og et udpræget planlægningsgen?

Gryder og pander syder og bobler på 25. år i Meyers Madhus, og madkurser for både store og små er fortsat en hjørnesten i alt hvad vi foretager os.

Vi tilbyder i dag alt fra kurser for private madentusiaster, facilitering af gastronomiske teambuildings for virksomheder, og løser forskellige opgaver som opkvalificering af kantinekøkkenpersonale og børnemadskoler.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

Regnskabsmedarbejder til Meyers

København Ø

Du bliver en del af en passioneret regnskabsafdeling på syv medarbejdere, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med gode udviklingsmuligheder inden for hele regnskabsfunktionen.

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af en uformel- og engageret atmosfære, hvor dine kommende kollegaer er gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen. Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og du vil både sidde med debitor-, kreditor- og finansbogholderiet samt deltage i måneds- og årsafslutning.

Meyers A/S
Meyers Group

Financial Controller

København

Brænder du for at være en del af en innovativ virksomhed i vækst og har lyst til at blive en del af et stærkt team, hvor du har indflydelse på egne ansvarsområder og får en bred berøringsflade?

Vi har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig kultur, hvor der er plads til humor, forskellighed, madglæde og masser af fantastiske kolleger.

I denne stilling får du en unik mulighed for at sætte dit præg på Meyers, og du får mulighed for at udvikle dig i din karriere, hvor du bliver en krumtap i finans og får tæt berøring med forretningen og udviklingen af denne.

Meyers Group
Gem
Meyers A/S

Konditor til Meyers Bageri på Gammel Kongevej

Frederiksberg C

I vores konditorafdeling på Gammel Kongevej har vi fokus på at producere lækre smagfulde kager til vores fire bagerier. Vi har en meget alsidig produktion, der omfatter tørkager, flødekager, tærter, skærekager, moussekager samt sæsonprodukter.

Du vil dagligt arbejde sammen med Nina, som er konditorchef. Sammen producerer I kager til de fire bagerier samt specialprodukter til vores butik på Gammel Kongevej, hvor vi også har en café.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

Lønbogholder

København Ø

Har du erfaring med løn, og brænder du for at bruge alle dine kompetencer indenfor lønadministration?

Vi søger en lønbogholder til vores Payroll-afdeling på Dampfærgevej i København. Du kommer til at sidde sammen med øvrige supportfunktioner i smukke og nyrenoverede lokaler - og bliver en del af en alsidige virksomhed med passionerede kollegaer og stærke værdier.

Meyers A/S
Gem
Meyers A/S

HR-drifts- og udviklingschef

København Ø

Vi står over for en stor opgave med at løfte vores HR-indsats til næste niveau både gennem den daglige drift, men også en lang række spændende udviklingsprojekter. Derfor søger vi lige nu en leder til vores HR-team.

Du får det daglige ledelsesansvar for teamet, som for øjeblikket består af fire personer på tværs af funktioner inden for administration, personalejura og HR-faglig rådgivning. Du får ansvaret for at lede teamet og drive agendaen for vores HR-strategiske initiativer.

Meyers A/S
Gem

Kursuskoordinator til Meyers Madhus (barselsvikariat 32t)

København

Rummer du værtskab og et udpræget planlægningsgen?

Indrykket:
Gem

Financial Controller til Meyers

Vi leder efter dig, som har en solid værktøjskasse indenfor regnskab og som vil være med til at tage økonomifunktionen til næste niveau ved...

Indrykket:
Gem

Regnskabsmedarbejder til Meyers

Er du omstillingsparat, nysgerrig af natur og brænder du for allroundbogholderiet?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV