14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Meyers
NYTÆNKENDE KOMMUNIKATIONS- & EVENTKOORDINATOR TIL MEYERS RESTAURANTER

Meyers, København

Er du en stærk formidler, god til at koordinere og elsker at skabe gode oplevelser? Så er du måske vores nye kollega, som skal assistere marketing og brand-projektlederen for Meyers Restauranter i varetagelsen af restauranternes kommunikation samt planlægning og afvikling af events.

Som vores nye kommunikations- og eventkoordinator bliver en af dine vigtigste opgaver at idéudvikle og planlægge kommende events i vores mange restauranter og spisesteder, men også at formidle oplevelserne fængende i både ord og billeder på sociale medier, på hjemmeside og salgsmateriale.

Du bliver en del af både driftsteamet på restauranterne og marketing og kommunikations teamet i Meyers. I stillingen som eventkoordinator skal du være forberedt på at være en del på farten, og både kunne trives med dage bag skrivebordet, men også kan lide at være i marken og sikre, at aftenen forløber efter planen.

Meyers
Meyers
MEYERS MADHUS SØGER GASTRONOMISK RÅDGIVER

Meyers, København

Brænder du for at lære dit håndværk fra dig, arbejde med mad som middel til større samfundsmæssige forandringer og rådgive i at skabe velsmagende og bæredygtige måltider i offentlige institutioner og tilbud?

Meyers Madhus er på jagt efter en dygtig og målrettet gastronomisk rådgiver, der er fagligt funderet i køkkendrift og som med sine rådgivnings- og undervisningsevner kan indgå i vores team af gastronomiske rådgivere.

En stor del af Madhusets rådgivningsopgaver koncentrerer sig om omstillingen til en bæredygtig køkkendrift i Københavns Kommunes tilbud, hvor målet er at skabe velsmagende, økologiske, sunde og klimavenlige måltider. Derudover tilbyder vi en række undervisningsforløb og events, særligt inden for børne- og ungeområdet og det sociale område for en række kommuner. I 2022 skal vi desuden rådgiver seks kommuner rundt om i landet i økologi - og klimaomstilling.

Meyers
Gem
Meyers
Opvasker

Meyers, Tranbjerg J

DRØMMER DU OM ET JOB SOM OPVASKER OG ARBEJDSTIDER DER HÆNGER SAMMEN MED FAMILIEN? SÅ LÆS MED HER!

Meyers i Århus søger en opvasker, der har lyst til at blive en del af vores hold. Du bliver en del af et hold på 3, der hver dag er afgørende for at vi lykkes med at levere velsmagende frokost til vores kunder.

Du vil arbejde mandag til fredag i dagtimerne og kommer til at arbejde i et stort lyst rum tæt på vores kokke og køkkenmedhjælpere.

Du bliver omfattet af overenskomst med gode vilkår og en del af et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor alle er lige vigtige.

Meyers
Gem
Meyers Bageri
Konditor til nyt bageri

Meyers Bageri, Frederiksberg

Er du uddannet konditor, brænder du for dit fag og håndværk, og har du fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser indenfor kager og konditorvarer? Kan du lide at arbejde med økologiske, lokale råvarer og skabe produkter af høj kvalitet med eget udtryk og ud fra egne opskrifter og ideer?

Vi er på jagt efter en dygtig og målrettet udlært konditor, der er fagligt funderet i konditorvarer og drift, og som kan indgå i vores team af bagere, elever og butikspersonale. Vi laver alt fra bunden, og målet er hver dag at skabe velsmagende, økologiske bageriprodukter til alle lejligheder. Vores produkter bygger på tradition og innovation, og vi vil holde fast i den danske kage- og brødtradition ved at give nyt liv til klassiske kager og brød. Vi søger en konditor til vores nye bageri på Frederiksberg, og derfor vil du som konditor hos os få mulighed for at sætte dit præg på sortiment og produktion med et team af bagere.

Meyers Bageri
Meyers
RESULTATORIENTERET OG DYNAMISK PROJEKTLEDER TIL MEYERS RESTAURANTER & EVENTS

Meyers, København

Meyers er en virksomhed i vækst, hvor kvalitet og kreativitet går hånd i hånd med god forretning. Vi driver i skrivende stund fem restauranter, har to nye under udvikling og leverer mad ud af huset til både store og små fester – både til B2B og B2C-markedet.

Som projektleder skal du have en stærk kommerciel forståelse, personlig gennemslagskraft og en god idé om konceptualisering og implementering af vækstskabende aktiviteter og initiativer.

Du vil blandt andet få ansvaret for:

 • Udvikling af et mere eventorienteret forretningsområde, derunder afdække samarbejdsmuligheder, strategiske samarbejder og partnerskaber
 • Planlægning af årshjul for salg af vores cateringskoncepter og menuer (12-18 mdr forud) og udvikling af handlingsplanen for ”døde” perioder med sæsonbestemt salgsnedgang
Meyers
Meyers
Er du kok, der går op i dit håndværk, men som gerne vil arbejde i hverdage, så det hænger sammen med familielivet? Så læs med her!

Meyers, Aarhus

Meyers i Aarhus søger lige nu kokke, der vil være med til at producere bæredygtig og velsmagende mad til vores sultne frokostkunder. Vi går ind for velsmag og kvalitet – i alle aspekter af vores arbejde. Både når vi laver mad og omgås vores kollegaer.

Du vil i samarbejde med teamet i køkkenet stå for at sikre en fuldendt frokost i verdensklasse. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både inden for det varme køkken, det kolde køkken, vegetariske retter, pålæg, smørrebrød, salater og bagværk, alt sammen med afsæt i Meyers DNA.

Meyers
PeopleLink Personalejurist

PeopleLink søger for Løgismose Meyers i København

Som Personalejurist i Løgismose Meyers gruppen bliver du en del af koncernens centrale HR og personaleadministration. Afdelingen består af 9 medarbejdere og varetager opgaver bredt fordelt omkring HR og udvikling, løn- og personaleadministration samt intern kommunikation. Du vil referere til koncernens HR Direktør.

Som Personalejurist er du ansvarlig for at supportere koncernen og dens mere end 1400 ledere og medarbejdere med rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til personalejuridiske, lønpolitiske og arbejdsretslige spørgsmål. Medarbejderne har forskellige nationaliteter, fagligheder og ansættelsesformer, og det betyder, at du vil få berøring med mange forskellige kontrakter, overenskomster og lokalaftaler.

Meyers
KØKKENMEDHJÆLPER TIL MASSIVE CATERING

Meyers, Hvidovre

Vi søger en positiv og udadvendt medarbejder med interesse for mad, der har lyst til at varetage en bred vifte af opgaver i vores køkken. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at hjælpe i den varme afdeling med tilberedning af menuen samt klargøring til den efterfølgende dag i samarbejde med vores kokke.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurantniveau og selv leverer til vores kunder. Alt er hjemmelavet med fokus på høj kvalitet. Vi forventer derfor du har en god portion erfaring.

Vi lægger vægt på et kompromisløst servicegen og sans for kvalitet og orden, så du kan være med til at skabe gode frokostoplevelser for vores kunder.

Meyers
Meyers
Køkkenchef til Massive Catering

Meyers, Hvidovre

Bor du i Hvidovre eller omegn og drømmer du om stilling som Køkkenchef, hvor du kan udleve din passion for storproduktion og planlægning? Så læs med her!

Du er sammen med vores øvrige køkkenchef ansvarlig for at og sikre daglig produktion af velsmagende mad. Du er også ansvarlig for at rekruttere, ansætte, introducere og oplære kokke og assistenter med udgangspunkt i en involverende ledelsesstil. Du har en naturlig flair for, at dine medarbejdere oplever, at de har en vigtig rolle i forbindelse med at opnå jeres fælles mål om hver dag at levere den bedste frokost.

Du brænder for kvalitet i alt, hvad du foretager dig, og har øje for detaljerne såvel de gastronomiske som de økonomiske.

Meyers
PeopleLink
Teamleder til lønafdelingen

PeopleLink søger for Løgismose Meyers i Broby og København

Med ansvar for koncernens lønadministration.

Du bliver en del af koncernens centrale løn- og personaleadministration. Afdelingen administrerer og udbetaler løn for mere end 1400 medarbejdere med forskellige nationaliteter, fagligheder og ansættelsesformer, og det betyder, at du vil få berøring med mange forskellige kontrakter, overenskomster samt lønfaglige og juridiske områder.

Dine primære opgaver omfatter bl.a., at:

 • Varetage lønkørsler for funktionærer og timelønnede, inklusive bearbejdning af løndata fra de enkelte forretningsenheder, bogføring, afstemning og generel opfølgning i henhold til månedsplanen
 • Sikre, at løndata og lønrelaterede stamdata kontinuerligt er opdateret, herunder løn, tillæg, pension og sundhedsforsikring, sygdom, fravær, flytning, ferie og øvrige ansættelsesvilkår
 • Gennemføre diverse indberetninger, bl.a. e-indkomst, Danmarks Statistik mv.
PeopleLink Kvalitetskoordinator

PeopleLink søger for Løgismose Meyers i Broby

Vær med til at fastholde niveauet for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring

Som kvalitetskoordinator i Løgismose bliver du en del af et fagligt stærkt kvalitetsteam, som har et fælles overordnet ansvar for at sikre, at Løgismose overholder den danske fødevarelovgivning, og at virksomheden lever op til egne høje krav og ambitioner i forhold til kvalitet og fødevaresikkerhed.

Afdelingen, som består af 3 dedikerede medarbejdere, varetager en bred vifte af opgaver relateret til fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring i forbindelse med produktion af mejeriprodukter, spreads (pesto, hummus m.m.) og færdigretter.

Dine vigtigste opgaver er:

 • Udarbejde varedeklarationer og mærkningsopgaver
 • Aktivt bidrage til at sikre optimal adfærd i forhold til fødevaresikkerhed
 • Håndtere og følge op på afvigelses- og reklamationsbehandling
Gem
Meyers
SERVICEMEDARBEJDER PÅ DELTID

Meyers, Aarhus

Ønsker du at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og et arbejdsklima præget af entusiasme, madglæde og dedikation? Og er det vigtigt for dig at yde kompromisløs service? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en madinteresseret medarbejder, der elsker at anrette en indbydende frokostbuffet hver dag hos en af vores kunder i centrum af Aarhus. Du trives med kundekontakt og bliver en fast del af huset og går op i at skabe gode frokostoplevelser. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i anretning og afrydning af buffet hos kunden, klargøring af forplejning til møder samt lettere håndtering af varer og opvask.

Vi tilbyder gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og god løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser.

Meyers
PeopleLink Teamleder Sales Operations

PeopleLink søger for Løgismose Meyers i Broby

Som Teamleder for Sales Operations vil du sammen med dine kolleger i afdelingen supportere salgsorganisationen i Løgismose, ved at yde en professionel service overfor kunder og leverandører samt bidrage til at sikre en effektiv og korrekt ordrebehandling og opfølgning på salgsprocessen.

I rollen som Teamleder står du i spidsen for et supportteam på tre servicemindede medarbejdere, som varetager mange forskelligartede opgaver forbundet med salg og indkøb af både handelsvarer og varer fra egen produktion.

Dine vigtigste opgaver er:

 • Håndtering af salgs- og indkøbsordrer, herunder modtagelse, oprettelse, evt. tilpasning og bogføring
 • Kontinuerlig opdatering, vedligeholdelse og import af data i ERP-systemet
 • Varetage den daglige kommunikation med kunder og leverandører
Meyers
Produktkoordinator til Meyers Food & Retail

Meyers, København

I Meyers Food & Retail udvikler og sælger vi produkter til dansk detailhandel samt Foodservice, og vi er i hastig vækst. Vi søger derfor en Produktkoordinator til at understøtte vores produktchef og gastronomiske udvikler, så strategier og innovationsplaner implementeres optimalt inden for deadline.

Som Produktkoordinator får du en nøglerolle i Innovations- & Kategoriteamet med reference til Innovations- & Kategorichefen.

Rollen er todelt, så du på den ene side understøtter levering på projekter og processer på tværs af teamet, og derudover også sidder med ansvaret for egne produktudviklinger og lanceringer.

Arbejdsopgaver

 • Pris-, markeds- og konkurrentanalyser ud fra butiksbesøg, billeder, smagsprøver og spørgeskemaer
 • Opdatering af sortiments- og prislister
 • Processtyrelse og opdatering af projektplan
Meyers