11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

dao
Gem
dao

IT Supporter

Vejle

Se video om dao som arbejdspladsMotiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi?

I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores ServiceDesk og medansvarlig for at levere ”Best In Class” service og fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager.

Kulturen er kendetegnet af gode kollegaer og teams, som hjælper og støtter op om hinanden.

dao
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Driftsorienteret Controller

Vejle

Har du driftsfokus, brænder du for analyser, og er der en uformel leder gemt i dig?

Dit fokus kommer til bl.a. at ligge på videreudvikling af distributionsområdet, Facility & Fleet samt indkøb gennem analyser, opfølgning på nøgletal og rapportering af disse samt at hjælpe driftsorganisationen med at opnå en endnu større indsigt i tallene.

Her får du en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed, med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder og god trivsel.

Recruit IT ApS søger for dao
Gem
Recruit IT ApS

Projektleder

Vejle eller Rødovre

Er du klar til at anvende din erfaring og ekspertise inden for projektledelse i daos nyetablerede Portfolio Management Office? Så er dao allerede godt i gang med flere spændende projekter og er på udkig efter et nyt medlem til deres team.

Som projektleder vil du få ansvaret for et eller flere projekter alt efter størrelse af projekterne, og du vil efter grundig oplæring få meget frie hænder til at drive dine projekter indenfor rammerne af daos projektgovernance sammen med projektejeren og projektdeltagerne.

Recruit IT ApS søger for dao
Gem
Recruit IT ApS

Chef for PMO til dao

Vejle eller Rødovre

Har du tidligere arbejdet med porteføljestyring i roller som PMO, programleder eller projektleder og søger du en ny udfordring? dao er midt i en fascinerende transformationsproces, og har derfor oprettet en position som leder af Portfolio Management Office. I denne rolle forventes det, at du vil spille en central rolle i at støtte deres udvikling og proaktivt bidrage til forbedring af virksomhedens evne til effektivt at initiere og gennemføre projekter på tværs af alle funktioner.

Som chef for PMO bliver du ansvarlig for Portfolio Management i dao herunder programmøder med projektlederne og programstyregruppemøder med medlemmer af topledelsen.

Moment søger for DAO
Gem

Selvstændig driftsleder

Vejle

Trives du i natarbejde og med stort ansvar? Og vil du nå i mål med dagens leveringer og udvikle dine ledelses- og koordineringsevner i en af Danmarks største logistikvirksomheder?

Som driftsleder hos DAO i Vejle har du ansvaret for den daglige drift samt optimering og kvalitetssikring af dine medarbejdere, procedure og mål i dit distributionscenter.

Din hverdag vil være præget af koordinering af driften, medarbejdernes performance og trivsel og et godt arbejdsmiljø samt administrative opgaver. Vi lægger stor vægt på, at driftslederen er synlig blandt personalet for at skabe værdi og tydelig ledelse. Din arbejdsgang vil derfor foregå på distributionscentret i Vejle, hvor du selvstændigt strukturerer din arbejdsdag(nat) ud fra virksomhedens og egne mål.

dao
Gem
dao

Intern Sales & Mødebooker

Vejle

Se video om dao som arbejdspladsHar du drive, er du resultatorienteret og er du god til at skabe stærke relationer?

Som en del af vores opsøgende salgsteam, vil dit hovedfokus være på mødebooking og opsøgende salg til små og mellemstore virksomheder.

Kulturen er kendetegnet af gode kollegaer og teams, som hjælper og støtter op om hinanden.

dao
dao
Gem
dao

Administrativ medarbejder - barselsvikariat

Esbjerg

Se video om dao som arbejdspladsVærdsætter du frihed under ansvar, struktur, rammer, processer og procedurer?

Den fornemmeste opgave er at bistå driftslederen i den daglige drift og buddene i deres integration i Danmark. Arbejdsopgaverne vil være mange og varierede men dine primære ansvars- og arbejdsområder vil være:

  • Kvalitetsopfølgning
  • Supportere driftslederen i dagligdagen
  • Ad hoc-opgaver
dao
Moment søger for dao
Gem

Teamleder til arbejdsmiljø

Rødovre

Har du erfaring med at drive forandringsprocesser indenfor arbejdsmiljø? Så er dét her stillingen hvor du får mulighed for at gøre brug af hele din værktøjskasse.

Som Teamleder kommer du til at stå i spidsen for arbejdsmiljøet og vil derfor kunne sætte dit præg på mange projekter og udviklingsinitiativer – faktisk har du her muligheden for at være med til at bygge mange nye processer op helt fra bunden.

Du får ansvar for at etablere, implementere og, i vis udstrækning, drive en helt ny version af AMO i DAO og vil leder derfor efter en profil med stort gå på mod, nysgerrighed og Stakeholder Management-evner.

Moment søger for dao
Gem

Arbejdsmiljøkonsulent

Rødovre

Er du en tillidsvækkende og selvdrivende arbejdsmiljøkonsulent, der brænder for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø?

Som arbejdsmiljøkonsulent bliver du ansvarlig for, at alle arbejdsmiljøaktiviteter planlægges, gennemføres og kvalitetssikres.

Du vil få dit eget arbejdsområde, hvor du vil være den primære support i forhold til alle arbejdsmiljø- og sikkerhedsspørgsmål, samt håndtering, undersøgelse, rapportering og opfølgning på projekter, indsatser og hændelser. Samtidigt vil du også spille en stor rolle i at sikre ensartethed og skabelsen af en arbejdsmiljøkultur, hvor alle medarbejdere forstår vigtigheden af et sikkert og trygt arbejdsmiljø, i hele Dao.

dao
Gem
dao

Bude

Se video om dao som arbejdsplads

Vil du være en af nattens stjerner?

Dao søger løbende bude til nat omdeling på Sjælland, Sydjylland, Østjylland samt dele af Midtjylland. Vores bude kører på scooter, i biler og på cykler.

Ved opstart får du naturligvis en grundig oplæring af et erfaren bud og du vil have daglig kontakt og sparring med vores erfarne driftsledere.

dao
Moment søger for dao
Gem

Teamleder til distributionen hos Dao i Rødovre

Har du passion for personaleledelse og last mile distribution? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra A-Z?

Som Teamleder har du ansvaret for 11 medarbejdere og spiller en afgørende rolle i at støtte og assistere Distributionschefen med effektiv styring og drift af last mile distribution. Der er tale om et hold af teamspillere med evnen til at arbejde effektivt i et tværfagligt miljø, og man sætter en ære i at bidrage positivt til teamdynamik og samarbejde i hele forretningen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV