4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

dao
Gem
dao

Lagermedarbejder

Fredericia

Se video om dao som arbejdsplads... til Clarification

Vil du være en del af en dynamisk afdeling, hvor der lægges vægt på god og effektiv opgaveløsning inden for distribution og driftsrelaterede opgaver?

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, fordelt på mandag-fredag i tidsrummet 07:30 – 15:30.

dao
dao
Gem
dao

HR Business Partner

Rødovre

Er du en tillidsvækkende og inkluderende HR-professionel, der godt kan lide at gøre en forskel?

Se video om dao som arbejdsplads

Er du passioneret omkring at skabe forandringer, og trives du med at udvikle og implementere HR processer? Og brænder du for at udvikle ledere og teams, og skabe stærke virksomhedskulturer?

Hvis ja, så er dette måske dit næste job.

dao
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Controller

Vejle

Brænder du for analyser af nøgletal og at arbejde tæt sammen med distributionen?

Du bliver en del af en stærk økonomiafdeling bestående af 25 medarbejdere, hvor du bidrager proaktivt med input og analyser, til forbedring af indsatser samt resultater som i sidste ende kan bidrage til at forbedre og videreudvikle distributionen.

Her får du en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed, med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder og trivsel.

dao
Gem
dao

Salgselev

Vejle

Se video om dao som arbejdspladsVores mål er, at du efter 2 år som elev hos dao er fagligt og personligt rustet til dit fremtidige arbejdsliv. Det er hvad enten du vælger at søge en fast stilling hos os, eller vil ud at prøve noget nyt.

Du begynder med en omfattende introduktion, hvor du får indblik i din afdeling og lærer både virksomheden og dao at kende.

Du får en uddannelsesansvarlig tilknyttet, der følger dig fra start til slut, som kan give dig al den sparring og hjælp, du har brug for undervejs.

dao

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV