3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE GWS Denmark ApS

Kritisk service-tekniker

Ballerup

Ønsker du at blive en del CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder i verden?

Du tilbydes en attraktiv stilling, hvor du med reference til vores kritisk service-supervisor vil deltage i den daglige drift af kontorområder samt datacenter fyldt med tekniske løsninger. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte teknisk drifts- og vedligeholdelsesopgaver inden for ventilationsanlæg, køleanlæg og el-installationer.

CBRE GWS Denmark ApS
CBRE GWS Denmark ApS

Studentermedarbejder til CBRE GWSs juridiske afdeling

Copenhagen

Ønsker du at blive en del af CBRE GWS Denmark ApS, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vi søger lige nu en studentermedarbejder til vores juridiske afdeling på hovedkontoret i København.

Du vil fra første færd blive en del af et dynamisk og løsningsorienteret team, hvis dagligdag i høj grad er præget af de emner, der aktuelt rør sig i organisationen på såvel nationalt som internationalt plan. Vores opgaver spænder vidt, og det forventes, at vi bidrager proaktivt til forretningens udvikling og fremdrift. På opgaveniveau vil du referere til virksomhedens advokat og juridiske chef.

CBRE GWS Denmark ApS
CBRE GWS Denmark ApS

Sales Executive Trainee

København, Aarhus

Som Sales Executive Trainee hos CBRE GWS bliver din primære rolle, at supportere vores Business Development Managers med at udvikle- og sælge fleksible løsninger inden for teknisk drift, vedligeholdelse af ejendomme og facility service.

Du bliver en del af et erfarent team, hvor du vil have rig mulighed for, at få sparring og udvikle dine egne kompetencer inden for salg af facility services, så du på sigt kan varetage vores salgsprocesser fra start til slut.

CBRE GWS Denmark ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV