3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Piccolo/Piccoline til Danmarks største ejendomsinvestor

Koncenton A/S, Aarhus

Koncenton A/S

Kan du smile gennem telefonen? Er det dig, der siger ”den har jeg”? Er du serviceminded, ansvarsfuld og pligtopfyldende? Så har du nu chancen for at blive en del af Koncentons administrationsafdeling, hvor vi mangler en piccolo/piccoline.

Hos Koncenton har vi en vision om at være danskernes foretrukne investeringspartner inden for fast ejendom. Vi skaber værdi ved at lokalisere, indkøbe, udvikle og drifte boligejendomme med attraktive beliggenheder i udvalgte danske vækstbyer. Porteføljen tæller mere end 80 ejendomme med 6.000 boliger, der indbefatter alt fra kollegier og ungdomsboliger til rækkehuse samt seniorfællesskaber til en samlet projektsum på ca. 13 mia. kr. Vi startede op i år 2015 og har haft vokseværk lige siden.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
Financial Controller til Danmarks største ejendomsinvestor

Koncenton A/S, Aarhus

Har du et godt overblik og et proaktivt mindset? Har du flair for forretning og processer, og vil du være en del af en vækstvirksomhed, der befinder sig i en spændende transformationsfase?

Koncenton A/S

Som Financial Controller får du det økonomiske og regnskabsmæssige ansvar for at modtage fondene fra indkøbsfasen og føre dem sikkert til driftsfasen. Du får det overordnede ansvar for controlling, budgettering, kvartalsrapportering og årsregnskab på ejendomme i drift og vil med din viden supportere fondscheferne.

Du bliver en del af en ung og dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone og fart over feltet, både professionelt og socialt.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
Fællesskabskoordinator til ejendomsbranchen

Koncenton A/S, Aarhus

Har du øje for menneskers trivsel, og ved du, hvad der skal til for at skabe sunde relationer og godt naboskab?

Koncenton A/S

Vi søger en dygtig fællesskabskoordinator til vores drifts- og udlejningsafdeling Go’ Bolig. Go’ Bolig opstod i år 2017, da vi i takt med Koncentons vækst øjnede muligheden for at starte vores egen udlejningsafdeling.

Du kommer til at indgå i et stærkt marketingteam, der består af 8 kollegaer med et højt kompetenceniveau og masser af glæde og handlekraft. Teamets fornemste opgave er branding af Go’ Bolig, markedsføring af boligprojekter og fastholdelse af lejere bl.a. gennem meningsfulde fællesskaber.

Koncenton A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV