2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Koncenton A/S
Personlig assistent til ledergruppen

Koncenton A/S, Aarhus

Hvis du har lyst til at assistere ledergruppen i Koncenton, slippe dine struktur-kompetencer løs og bruge dine kommunikative evner i en virksomhed med vindervilje og fart over feltet?

Hos Koncenton udbyder vi investeringer i boligejendomme, og det gør vi rigtig godt - faktisk så godt at vi i 2019 var Danmarks største indkøber af boligudlejningsejendomme og markedsledende indenfor kapitalforvaltning af investeringsejendomme.

Som PA bliver dit vigtigste succeskriterium at sikre, at ledergruppen i Koncenton får professionel support i dagligdagen. Du kommer derfor til at varetage en række vigtige administrative opgaver og får et tæt samarbejde med ledelsesteamet for at sikre, at hverdagen forløber så problemfrit som muligt.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
HR-ansvarlig

Koncenton A/S, Aarhus

Som vores nye HR-ansvarlig får du mulighed for at sætte rammerne, præger kulturen og understøtte værdierne for dine kollegers hverdag. Du skal brænde for rekruttering, onboarding og organisations- og medarbejderudvikling og i øvrigt bidrage til en stærk HR-funktion i en virksomhed med høj vækst og endnu højere ambitioner. Så har du interesse og forståelse for forretningen og en bred erfaring med HR-værktøjer, strukturer og processer, er du lige præcis den, vi leder efter!

Koncenton A/S

Du bliver en del af en HR-afdeling, der består af dygtige medarbejdere, som bl.a. arbejder tæt sammen om at rekruttere de stærkeste medarbejdere, sørge for en god onboarding og videreudvikling og understøtte og udvikle organisationen, så vi fastholder medarbejderne.

Koncenton A/S