4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Koncenton A/S
Driftsleder til Sjælland eller Jylland

Koncenton A/S

Har du en håndværksmæssigbaggrund, erfaring med byggeledelse og solid byggeteknisk forståelse? Kunne du tænke dig en spændende og alsidig rolle med ansvar for den daglige drift og vedligeholdelse af din egen ejendomsportefølje, som typisk består af nyopførte ejendomme i danske vækstbyer? Så har vi drømmejobbet til dig hos en af Danmarks største ejendomsinvestorer!

Koncenton A/S

Som driftsleder bliver du en del af vores udlejningsafdeling Go’ Bolig, der består af ca. 30 medarbejdere. Her indgår du i teamet for drift- og vedligehold. I rollen bliver du ansvarlig for den daglige drift og vedligeholdelse af din egen ejendomsportefølje, som typisk består af nyopførte ejendomme rundt omkring i de danske vækstbyer.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
Marketingkoordinator

Koncenton A/S, Aarhus

Er du en eminent skribent og kommunikatør med flair for content writing og erfaring inden for videoproduktion? Har du evnerne og lysten til at løfte vores videoproduktion til næste niveau og tage ejerskab over indfrielsen af et stort og uforløst potentiale? Så har du nu muligheden hos Koncenton.

Koncenton A/S

I takt med vores fortsatte vækst søger vi en kreativ marketingkoordinator til vores udlejningsafdeling Go’ Bolig, hvor du bliver en del af vores fantastiske marketingteam på fire velfungerende kollegaer, der virkelig evner at spille hinanden gode både fagligt og socialt.

Som marketingkoordinator indgår du i den daglige drift af marketingafdeling, hvor du på lige fod med resten af teamet bidrager til udarbejdelsen af udlejningsmateriale og annoncering.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
Studentermedhjælpere

Koncenton A/S, Aarhus

Er du god til at løse opgaver, der kræver struktur og overblik og vil du være studentermedhjælper i en supporterende rolle for vores Investeringskonsulenter, hvor du:

Koncenton A/S
  • Bliver en del af en vækstvirksomhed med stærke værdier og vinderkultur?
  • Får mulighed for at arbejde sammen med dygtige kollegaer og bidrage til rekordvækst?
  • Kan kickstarte din karriere og få foden indenfor i en spændende virksomhed med fremtidige karrieremuligheder?

Vi søger 3 studentermedhjælpere, som på skift dækker ind i tidsrummet imellem 8-16 i hverdage.

Koncenton A/S
Koncenton A/S
Byggesagkyndig Indkøbsafdeling

Koncenton A/S, Aarhus

Har du solid viden om større byggeprojekter og opførelsen af ejendomme, og kan du se dig selv i en central og alsidig rolle, hvor du sikrer, at vores byggeprojekter forløber planmæssigt og lever op til vores høje kvalitetskrav?

Koncenton A/S

I rollen som byggesagkyndig bliver du en del af vores indkøbsafdeling, som har fokus på at købe de bedste ejendomsprojekter og få dem finansieret og opført, så de matcher vores høje kvalitetskrav. Aktuelt er vi involveret i +30 byggeprojekter med +3000 boliger undervejs. Vi er 14 kollegaer i indkøb, hvoraf tre er byggesagkyndige.

Du får en central rolle gennem hele byggeprojektet og kan se frem til en hverdag, hvor du:
  • får rig mulighed for at sparre med kollegaer inden for samme fagområde og udvide dit netværk betydeligt.
  • har en alsidig hverdag, der er delt mellem kontoret og byggepladserne, hvor du bl.a. deltager på besigtigelser og byggemøder med vores eksterne rådgiver.
Koncenton A/S