13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Trafikstyrelsen

Jurister til Minksekretariatet - Sæt dit præg på et nyt og komplekst retsområde

Vejle

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd.

Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt retsområde. Du bliver en del af et velfungerende team, der består af jurister/sagsbehandlere, økonomer og administrative medarbejdere, som sammen løser komplekse forvaltningsretlige opgaver.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Jurister til transportområdet - få en alsidig hverdag og vær med til at løse faglige og juridiske udfordringer

København V

Interesserer du dig for forvaltnings- og EU-ret og har du mod på en spændende stilling med stor variation i opgaverne?

I Kontor for Bane er vi på udkig efter en dygtig jurist, der kan finde løsninger på juridiske problemstillinger, bistå med at udvikle reguleringen samt sikre, at vores sagsbehandling lever op til gældende lovgivning.

Vi tilbyder dig en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil få mulighed for at arbejde med komplekse og varierede opgaver inden for jernbaneinfrastrukturen.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Studentermedhjælper - Bliv en del af Trafikstyrelsens webredaktion

København V

Kunne du forestille dig at hjælpe med at implementere de løbende ændringer og rettelser, som skal til for at gøre vores mange hjemmesider bedre? Hvis ja, så kan du nu blive en del af holdet.

Trafikstyrelsens webredaktion er et skønt sted at arbejde, hvor der både er mulighed for at udvikle sine faglige kompetencer og plads til at tage en hyggelig snak med sine dejlige kolleger.

- Kamille, nuværende studentermedhjælper
Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Administrative kræfter til Minksekretariatet i København

Er du struktureret og glad for administrative arbejdsopgaver? Får du energi af at planlægge, følge op og samle trådene på igangværende sager?

De administrative kræfter i enheden skal koordinere og understøtte kollegerne i den komplekse sagsbehandling. Vi har en plads til dig, hvis du ønsker et spændende og udfordrende job med engagerede kolleger og en afvekslende arbejdsdag, der også rummer plads til fritidsliv og familie.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Analytisk fuldmægtig med internationalt udsyn og sikkerhedsbevidsthed til arbejde med terrorsikkerhed i luftfarten

København V

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor ansvar og fleksibilitet går hånd-i-hånd? Og vil du udfordres i en hverdag med opgaver i krydsfeltet mellem forvaltning, analyse og sikkerhed?

Som generalist skal du fungere som bindeled og sparringspartner i kontorets arbejde med luftfartssikkerhed. Det omfatter analytiske opgaver (fx undersøgelse af trends i vores tilsynsvirksomhed) og klassiske generalistopgaver såsom minister/departementsbetjening, besvarelse og koordination af høringer.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Grib chancen! Bliv teamleder hos IT og Digitalisering i Trafikstyrelsen

København V

Bruger du din sommerferie på at overveje, om det er tid til nye udfordringer? Og er du personen, der trives med at motivere dine medarbejdere og spille dem gode?

Som vores nye teamleder får du en central og afgørende opgave med at sikre, at den daglige IT-drift kører problemfrit i hele styrelsen. Du vil lede to enheder: Service Management og Application Management, som tilsammen håndterer kontrakter med Statens IT (SIT), daglig support, samt drift af både infrastruktur og applikationer.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Luftfartsinspektør til uddannelsesområdet inden for luftfart

København V

Søger du en arbejdsplads, som efterstræber en god balance mellem arbejde og fritid, og vil du være en del af et team, der vægter samarbejde højt?

Vi søger en luftfartsinspektør, der selvstændigt, struktureret og med store samarbejdsevner kan bidrage til kontorets arbejde i relation til godkendelse og tilsyn af flyveskoler samt personcertifikatkontrol. Vi tilbyder samtidig et dynamisk og fagligt udviklende miljø med både nationalt og internationalt fokus.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Skab Flyvende Resultater: Bliv Luftfartsinspektør indenfor vedvarende luftdygtighed i Team 1321!

København V

Har du en baggrund som flymekaniker eller ingeniør? Brænder du for luftfart, compliance og safety?

Du bliver en del af et dedikeret team, der fører tilsyn med Part-CAMO, Part-CAO og Part-145. Vi gennem­fører godkendelsesforløb, vejleder branchen og bidrager til både national og international regeludarbejdelse.

Hos os får du mulighed for at bruge din viden om luftfart og udvikle dine kompetencer gennem kurser, møder og arrangementer.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Luftfartsinspektør til Trafikstyrelsen - Vil du være med til at sikre effektive lufttrafiktjenester?

København V

Er du klar til at træde ind i det team, der har ansvar for lufttrafikstyring og luftfartstjenester (AIS, ATS, CNS og MET)?

Teamets opgaver fokuserer på sagsbehandling og tilsyn inden for lufttrafiktjenester og luftrum.

Generelt har du god mulighed for selv at planlægge og administrere din arbejdsdag – både hvis du skal være på kontoret, eller hvis du skal på tilsyn, og så kan du arbejde hjemme i 2 dage om ugen, hvis dine opgaver tillader det.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Er du flyveleder og ønsker nye faglige udfordringer indenfor luftfartssikkerhed?

København V

Trafikstyrelsens afdeling for luftfart søger en flyveleder, som vil være med til at sikre, at flyvesikkerheden i Danmark også i fremtiden er i top.

Du vil blive en del af et team på 17 medarbejdere, der er ansvarlig for styrelsens arbejde med luftfartstjenester – både de overordnede rammer og regler samt tilsyn med og godkendelse af certificerede luftfartstjenesteudbydere i Danmark, Færøerne og Grønland.

Du er klar til almindelige arbejdstider med fleksibilitet i forhold til planlægning af din egen hverdag, med mulighed for hjemmearbejde.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Administrativ medarbejder til luftfartsområdet

København V

Myndighedsopgaver på luftfartsområdet er komplekse processer og kræver et tæt samarbejde imellem flere faggrupper og funktioner. Er du administrativt stærk og trives du med at løse drifts- og koordineringsopgaver?

Du vil både skulle lave selvstændig sagsbehandling men også bistå kolleger i sagsforberedende arbejde. Du skal derfor have lyst til at agere moderne embedsmand, som efterlader et positivt aftryk ude hos branchen.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Vil du arbejde med fremtidens luftfart på droneområdet?

København V

Droneområdet er i vækst og om bare få år forventes droner at bidrage til væsentlige samfundsmæssige opgaver indenfor miljø, klima, sundhed og ikke mindst logistik og distribution af varer.

Ofte kræver disse typer af operationer, at der udarbejdes en risikovurdering som efterfølgende skal sagsbehandles af Trafikstyrelsen før flyvningen påbegyndes.

Vi varetager alt fra sagsbehandling af risikovurderinger, til informationsindsatser rettet mod borgere og virksomheder, regelarbejde og varetagelse af danske interesser i internationale fora.

Trafikstyrelsen
Gem
Trafikstyrelsen

Jurister med interesse for forvaltningsretten søges til Minksekretariatet i København

Du vil blive en del af et ambitiøst tværfagligt team, der arbejder med at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Dine arbejdsopgaver

  • udarbejde forligsforslag og udkast til endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • arbejde på tværs af faggrupper, særligt i form af et tæt samarbejde med økonomer
  • indgå i tæt samarbejde med kommissionsformænd og kommissionsmedlemmer
Trafikstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV