2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Talent for People ApS
Fagprojektleder/Senior Projektleder – brobyggeri, brorenovering og specialopgaver

Talent for People ApS søger for Ommen A/S i Hedensted

Fagstærk profil – større projekter – positionering i markedet – ungt dynamisk team

Trives du i et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar – og hvor du er med til at udvikle forretningen? Er du en god teamplayer – og tager du ved behov gerne førertrøjen på - samt deler af din viden og erfaring. Er du teknisk velfunderet – og er du stærk i både planlægning og udførelse af projekter samt økonomistyringen og -opfølgningen? Så er denne stilling som fagprojektleder/senior projektleder i Ommen måske den helt rigtige for dig.

Med reference til afdelingslederen får du selvstændigt ansvar for større projekter inden for brobygning, brorenovering og andre krævende betonrenoveringsopgaver. Du udnytter de stærke interne faglige kompetencer – og skaber samtidigt ved behov et godt samspil med underleverandører.

Talent for People ApS
Junior Projektleder/Projektleder – Betonarbejde

Talent for People ApS søger for Ommen i Hedensted

Teknisk velfunderet – videnssøgende, ambitiøs og ærekær

Trives du i et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar – og rig mulighed for både personlig og faglig udvikling? Er du en god teamplayer – og nyder du at være i et stærkt fagligt miljø og med en afvekslende hverdag? Føler du dig klar til at en rolle og et ansvar som junior projektleder - eller er du allerede på vej og klar til en rolle og ansvar som projektleder? Så er denne stilling som junior projektleder/projektleder i Ommen måske den helt rigtige for dig.

Med reference til afdelingslederen får du, afhængig af din erfaring, et delansvar eller det fulde ansvar for projekter inden for betonrenovering – bygninger, broer og andre konstruktioner - samt andre specialopgaver.