3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tradium

Skoleoplæringsinstruktør til kontor- og handelsuddannelser

Randers NØ

Vil du være med til at uddanne fremtidens medarbejdere inden for kontor- og handelsbranchen?

Som instruktør skal du skabe et praksisnært uddannelsesforløb, der indeholder skoleoplæring kombineret med så meget virksomhedspraktik og virkelighedsnær oplæring som muligt.

Du får mulighed for at sikre skoleoplæringseleverne de rette kompetencer, og du får mulighed for at sparre med en række gode kollegaer både fagligt og socialt i hverdagen.

Tradium
Gem
Tradium

Inspirerende underviser til grundfag i matematik og fysik/kemi hos Tradium erhvervsuddannelser

Randers

Er du åben og nysgerrig? Brænder du for at være med til at skabe et godt og anerkendende professionelt fællesskab og ved at trivsel og faglighed går hånd i hånd? Så har vi teamet, hvor det kan komme i spil.

Vi søger motiveret og glad underviser/undervisere med kompetence til at undervise i matematik og fysik/kemi for vores helt unge erhvervsskoleelever.

Du vil blive en del af et engageret og målrettet team, hvor hverdagen handler om at støtte, udfordre og vejlede de unge, så de bliver så dygtige, som de kan.

Tradium
Gem
Tradium

Gymnasielærere til Tradium Handelsgymnasiet

Randers

Brænder du for at undervise unge mennesker og skabe læring sammen med andre engagerede og dygtige kolleger?

Vi har igen oplevet mange ansøgere til vores gymnasiale uddannelse på handelsgymnasiet. Derfor søger vi nu gymnasielærere til at undervise i fagrækken på HHX, herunder afsætning, dansk, engelsk, erhvervsjura, historie, idræt, informatik, international økonomi, matematik, samfundsfag, spansk, tysk og virksomhedsøkonomi.

Der er tale om både faste fuldtidsstillinger, vikariater og timerester.

Tradium

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV