11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEAS
Projektleder til vores Technical Building Consultancy

DEAS, Frederiksberg

Kunne du tænke dig at sætte din store viden indenfor byggeteknisk rådgivning i spil og få muligheden for at styre både din egen dagligdag og samtidig få det fulde ansvar for egne projekter?

Og hvis du oven i købet vil spille en central og vigtig rolle, når det kommer til at sikre verdensklasse byggeteknisk rådgivning til andelsboliger og ejerforeninger – så stop med at lede, vi har det perfekte job til dig.

Som projektleder vil du komme til at arbejde med projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for renovering af eksisterende boligbyggeri, og du vil bl.a. få ansvaret for:

 • Løbende renoveringer i samarbejde med ejendommenes bestyrelser
 • Gennemføre byggesager fra A-Z, fra indledende projektoverdragelse, over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning
DEAS
DEAS
Teamchef til DEAS Asset Management

DEAS, Åbyhøj

Er du en dygtig Asset Manager – og kan du tage ansvar og sætte faglig retning?

Hvis dit kommercielle og analytiske mindset kan videreudvikle og optimere processer, og du samtidig kan motivere medarbejdere – så har vi netop nu en åben stilling som Teamchef i DEAS Asset Management.

Konkret bliver dine opgaver:

 • personaleledelse samt faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere
 • rollemodel og sparringspartner for dit team
 • udvikling af afdelingen og processer i samarbejde med anden teamleder og Head of Asset Management
DEAS
DEAS
Udviklingsorienteret driftskoordinator

DEAS, Frederiksberg

Er du et naturtalent, når det kommer til tal, fakturering og regnskabsmæssige opgaver? Og er du samtidig nysgerrig på og har lysten til at udfordre og udvikle eksisterende procedurer med henblik på at tage DEAS til nye højder? Så er stillingen som driftskoordinator måske noget for dig.

Som driftskoordinator bliver du en del af teamet Insurance & Accounting, som består af syv erfarne og ambitiøse kollegaer, som er ivrige for at få dit talent med om bord. Kendetegnende for afdelingen og teamet er, at vi kan lide hinanden og ikke mindst at grine. Vi har det sjovt og sætter samtidig en ære i at levere i højeste kvalitet.

DEAS
Gem
DEAS
Viceværter til ejendomme i Storkøbenhavn

DEAS

Vi søger kandidater, der tager ejerskab på deres ejendomme og som er fleksible, selvstændige og gode til at samarbejde med kollegaer og beboere. Vi arbejder i teams indenfor geografiske områder, men i dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Renholdelse af udearealer
 • Tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg
 • Vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg
 • Mindre reparationer inden for el, VVS og tømreropgaver
DEAS
DEAS
Driftsleder med ansvar og ejerskab

DEAS, Åbyhøj

Er du typen, som holder af at have mange bolde i luften på én gang? Brænder du for personaleledelse – og er professionel ejendomsdrift den røde tråd i din karriere? Så er du formentlig den kollega vi mangler.

Som driftsleder får du ansvaret for en ejendomsportefølje på ca. 35-40 ejendomme, såvel erhvervs- som boligejendomme. Du bliver ansvarlig for viceværterne på ejendommene og personaleledelse vil derfor være en vigtig del af dit daglige virke.

Der er tale om et alsidigt job i et dynamisk arbejdsmiljø. Det der kendetegner os er, at vi har det sjovt, mens vi løber stærkt! Som vores nye kollega bliver du en del af et team, hvor tværfagligt samarbejde har høj prioritet og lysten til at arbejde tæt sammen i mindre teams omkring den enkelte ejendom, er derfor afgørende.

DEAS
DEAS
Asset Manager til vores kontor i Århus

DEAS

Vidste du, at mennesker opholder sig op imod 90% af deres vågne timer i bygninger? I DEAS Group vil vi forbedre måden, vi lever og arbejder – og som Asset Manger hos os, kommer du til at gøre en forskel for flere tusinde mennesker. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Denne her stilling byder på tæt interaktion med danske og internationale investorer samt de førende aktører i branchen.

I DEAS Asset Management Danmark har vi over 35 mia. kr. under forvaltning, og vores hovedopgave er at sikre maksimal værdiskabelse af ejendom/portefølje på baggrund af mandat fra investor. Det er derfor vores opgave at finde de gode investeringsmuligheder, yde rådgivning og føre investorens ejendomsprojekter ud i livet.

Hos os vil opleve en hverdag, hvor opgaverne vil blive tilrettelagt med henblik på, at du kan videreudvikle dig, og udfordre dig selv både professionelt og personligt.

DEAS
DEAS
Property Manager

DEAS, Åbyhøj

Er du nede på jorden, menneskelig og søger nogle af verdens bedste kollegaer? Så stop med at lede, vi har jobbet til dig!

Hvis du er en af dem der vil betegne dig selv som en serviceminded og kvalitetsbevidst-nørd, der nyder at yde lige det ekstra og ikke går på kompromis med detaljen? - Så er du med stor sandsynlighed vores nye Property Manager til vores team i Århus.

Du vil i jobbet skulle jonglere dine vanvittige talenter indenfor kommunikation, rådgivning og service, med det for øje at sikre vores lejere og ejere får den bedst tænkelige service.

Derudover vil dine arbejdsopgaver være følgende:

 • Rådgivning og vejledning af vores kunder
 • Lejerservice såsom telefon- og mailhåndtering
 • Administration af ind- og fraflytning
DEAS
DEAS
Transformation Lead – Culture & Strategy

DEAS, Frederiksberg

You know empowering employees is critical in business transformation. As change managers know, employee motivation and skills are critical for organizational transformations – including digital transformations – we need to succeed.

So if you would like to work on the front line, and work securing strategically alignment? And if you want to create real impact for our tenants and company - together with a team consisting of cool, happy, and highly skilled colleagues? Then you might be our new Transformation Lead – Culture & Strategy.

You will hold a key role and strategic position in driving and building our new culture and deliver on our people ambition and does this in close collaboration with the People&Transformation team.

DEAS
DEAS
Finansiel controller

DEAS, Frederiksberg

Alsidighed, stor faglighed og samarbejde med branchens bedste kollegaer – det er blot nogle af de ting, som kendetegner jobbet som controller hos os. Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at bringe dine kompetencer inden for finansiel rapportering i spil? Så er du måske vores nye controller.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Udarbejdelse og kontrol af materiale til måneds- og kvartalsafslutning
 • Opstilling af eksterne årsrapporter
 • Kvalitetssikring- og udarbejdelse af ejendomsbudgetter
DEAS
DEAS
Ejendomsadministrator til Institutional Investors

DEAS, Århus

Vi søger i øjeblikket en ejendomsadministrator, der med sin viden om branchen vil være med til at sikre, at DEAS altid lige er den tand bedre, end alle de andre.

Som en del af vores team, bliver du en del af et stærkt og erfarent hold, og du vil få gode kollegaer rundt om i landet. Din viden inden for administration af erhvervsejendomme vil gøre det muligt for dig at være med til at levere det bedst tænkelige resultat til vores investorer, lejere og samarbejdspartner.

Vores teams, der administrerer erhvervsejendomme for institutionelle investorer er kendetegnet ved, at man får ansvar for egen ejendomsportefølje og at man i fællesskab med teamet er med til at planlægger årets leverance deadlines.

Du skal

 • kunne arbejde med egen portefølje af både erhvervs- og boligejendomme
 • kunne strukturere og arbejde med din egen portefølje af ejendomme
 • udarbejde drift- og forbrugsregnskaber
DEAS
DEAS
Senior Financial Controller

DEAS, Frederiksberg

Er du en erfaren og ambitiøs talknuser, og har du lyst til at bringe dine solide kompetencer som erfaren Controller i spil? Så er du måske vores nye Senior Financial Controller.

Som vores nye Senior Financial Controller bliver du en del af vores Koncernøkonomi funktion, hvor du får ambitiøse og fagligt stærke kollegaer, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. De har et nysgerrigt mindset og et skarpt øje for detaljen – med andre ord, de er virkelig gode til det de laver.

Du vil få ansvaret for et bredt felt af opgaver. Det vil bl.a. være:

 • Fokus på at håndtere regnskab, controlling og rapportering
 • Udarbejdelse af månedlige interne regnskaber og økonomirapporteringer til både afdelingsansvarlige direktion, bestyrelse og ejer (vi er kapitalfondsejet)
 • Afvigelses- og årsagsforklaringer til budget og sidste år
DEAS