2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
DAT-Schaub A/SProduktionsmedarbejdere til eftermiddagshold

DAT-Schaub A/S, Ringsted

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater, og er du kvalitetsbevidst? Og har du samtidig lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de produktionsmedarbejdere, vi søger til eftermiddagsholdet på vores fabrik i Ringsted!

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor succes kræver hårdt arbejde samt fokus på detaljer og præcision. Dit team vil bestå af ca. 25 kollegaer. Som produktionsmedarbejder bliver din primære arbejdsopgave forædling af grisetarme. Dine overordnede ansvarsområder vil således være behandling, konservering og pakning af tarme og maver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge

DAT-Schaub A/S, Herning, Horsens, Ringsted, Rønne, Skærbæk, Sæby og Sønderborg

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi leder efter netop nu!

Hos DAT-Schaub lægger vi vægt på kvalitet og perfektion i de produkter vi producerer og sælger. Som vores nye lærling lærer du at behandle, konservere og pakke grisetarme og -maver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

  • Førstehjælp og brandbekæmpelse
  • Værktøjs- og maskinlære