7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HumanTrust A/S
Projektudviklingschef hos HusCompagniet

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet A/S

Hej du… Dig, som kender byggebranchen ud og ind, og som er vant til at arbejde som rådgiver eller projektudvikler.

Vi ved, at du er benhård til at forhandle, og at du fører opgaverne sikkert i mål med fokus på et tårnhøjt service- og kvalitetsniveau. Vi ved også, at det falder dig naturligt at gå forrest som det gode eksempel, og at du kan snakke med enhver.

Din dag kunne begynde med et besøg til dagens lokation i enten Jylland eller på Fyn. Her har du fundet og opkøbt en udstykning til et rækkehusprojekt. Andre dage foregår måske på hjemmekontoret, hvorfra du bidrager til udarbejdelsen af projektforslag på nye grundstykker.

HumanTrust A/S
HusCompagniet A/SKonstruktørpraktikant - Virum

HusCompagniet A/S

Vi tilbyder et spændende praktikforløb, hvor du indgår i vores team i Virum

Med udgangspunkt i HusCompagniets individuelle huse, vil du komme til at få en bred viden og indsigt i projekteringen af enfamiliehuse, og de mange aspekter der er omkring dette, samt et bredt kendskab til branchen.

Du får ansvaret for dine egne opgaver, hvor du skal sørge for kvalitetssikring, fuldførelse og opfølgning af de enkelte huse.

HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør

HusCompagniet A/S, Odense

Er du bygningskonstruktør? Har du en baggrund som murer eller tømrer? Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

"Personligt motiverer det mig, at vi er totalentreprenører. Vi har ansvaret for alle faggrupper og ikke mindst alle byggeriets projekteringsfaser fra skitsering til mængdeberegning. Det er op til os at få det hele til at passe sammen inden for det økonomiske budget som bygherre stiller til rådighed. Kadencen er rigtig høj, hvilket gør at man ofte har mange projekter kørende samtidigt. Det er en spændende proces, der gør at dagene er fyldte med forskellige udfordringer. Ambitionen er at give bygherre følelsen af, at de er de eneste kunder i butikken" udtaler Anders Vikkelsø, projekteringsleder i Odense.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut.

HusCompagniet A/SIndkøbschef - Huscompagniet Danmark

HusCompagniet A/S

Er du parat til at spille en central rolle hos Nordeuropas største producent af kundetilpassede typehuse? Tiltaler det dig at have fokus på at skabe stærke relationer til vores materialeleverandører?

Som Indkøbschef refererer du til Indkøbsdirektøren. Dit arbejde inkluderer ikke ledelsesansvar på nuværende tidspunkt. Til gengæld får du det overordnede ansvar for indkøb hos vores leverandører i Danmark. Vi har kontorer i det meste af landet, men vi forstiller os, at dit primære arbejdssted vil blive på vores kontor i enten Aarhus eller Kolding.

I rollen som Indkøbschef får du ansvaret for at digitalisere indkøb i samarbejde med forretningsudvikling, da vi forestår en yderligere professionalisering af vores processer.

HusCompagniet A/SServicetekniker - Odense

HusCompagniet A/S

Har du kundetække og håndværkerbaggrund? Og kunne du tænke dig at få en vigtig rolle hos danskernes foretrukne husbygger-firma?

I hverdagen samarbejder du tæt med vores Tekniske Chef, ligesom du bliver bindeled mellem byggeledernes afslutning af sagen og serviceafdelingen.

Helt konkret bruger du din tid på kontoret og hos kunderne, hvor du bl.a. står for:

  • Det overordnede ansvar for 1 og 5 års gennemgang af vores huse
  • Kundemøder og løbende korrespondance med vores kunder
HusCompagniet A/SByggeleder - Virum

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største byggefirma inden for enfamiliehuse i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

  • udarbejder tidsplaner
  • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
Gem
HusCompagniet A/SProjektudviklingschef - Jylland/Fyn

HusCompagniet A/S

Vil du finde, opkøbe og udvikle jordarealer for Nordens største husbyggerfirma? Så kom med på den spændende vækstrejse hos HusCompagniet som projektudviklingschef.

I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, opkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn. Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Finde og opkøbe jordarealer
  • Deltage i udarbejdelse af projektforslag på nye grundstykker
  • Bidrage til styring af byggemodninger