11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jysk Fynske Medier P/S
Kunderådgiver

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Danmarks næststørste mediekoncern, Jysk Fynske Medier, søger en kundesupporter til vores salg og rådgivningsteam i BTB Kundesupport. Vi søger en som er engageret, nysgerrig og målrettet, og som kan se sig selv i at være en del af en medievirksomhed, der er i en rivende udvikling.

Din primære arbejdsopgave bliver salg af Jysk Fynske Mediers jobannoncering. Vores medieplatform er tværmediel og indeholder digitale produkter, print og radio.

Du vil yde rådgivning til Inbound BTB kunder der har behov for jobannoncering. Vi opskalerer dette område og vil derfor være opsøgende og servicere BTB kunder med sandsynlige behov for jobannoncering.

I salg og rådgivningsteamet supporterer vi også Jysk Fynsk Mediers medierådgivere. Det gør vi ved at sikre at annoncemateriale og bookinger håndteres rettidigt.

Jysk Fynske Medier P/S
Kunderådgiver til kundeservice - deltid

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Vi søger en kunderådgiver til vores fantastiske kundeservice. Du vil rådgive kunder telefonisk, når de bl.a. henvender sig og skal have avisen med i sommerhus, ikke har modtaget den eller skal have adgang til E-avisen.

Jysk Fynske Medier er Danmarks næststørste private medievirksomhed med 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vores vision er at støtte demokrati og sammenhængskraft i hele Danmark med rod i det lokale. I kundeservice understøtter vi visionen ved at skabe og fastholde loyale kunder.

Vi tilbyder

  • en stilling, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt
  • rig mulighed for at træne kommunikationsevner, der er værdifulde på ethvert CV
  • en afdeling, som værdsætter sund feedback-kultur og prioriterer både afdelingens og den enkeltes trivsel
Gem
Jysk Fynske Medier P/S
Lokalredaktør til Fyens Stiftstidendes Nordfyns-redaktion

Jysk Fynske Medier P/S

Fyens Stiftstidende søger pr. 1. marts 2022 en engageret og ambitiøs lokalredaktør til at stå i spidsen for vores redaktion på Nordfyn.

Redaktionens journalistik skal inspirere og engagere læserne, den skal sætte dagsorden, holde fast, bakke op og skabe debat, hvad enten det er historier til fyens.dk, Fyens Stiftstidende eller Ugeavisen Nordfyn.

Du skal have lyst til at være journalistisk leder og samtidig være et synligt ansigt udadtil overfor læsere og kilder. Samtidig skal du gå forrest i at dyrke og udvikle den lokale journalistik til vores forskellige medier i samspil med både redaktionen og læserne.

Jysk Fynske Medier P/S
Journalist til Tønder-redaktion

Jysk Fynske Medier P/S

Bliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, er det nu, du kan søge stillingen i Mediehuset i Tønder. En af vores journalister har nemlig fået nyt job på en anden redaktion i Jysk Fynske Medier, og det job, hun forlader, kan blive dit.

Vi udkommer hver dag med JydskeVestkysten Tønder og jv.dk/toender, ligesom vi udgiver Ugeavisen Tønder og har historier på ugeavisen.dk.

Det er vigtigt, at du kan skrive levende og fejlfrit til alle vores platforme. Vi lægger vægt på, at du kan lide at have travlt, tage gode billeder, lave lækkert digitalt ekstraudstyr og er parat til at gå benhårdt efter den gode historie. Kort skrevet: At engagement er en del af dit journalistiske dna.

Du får mulighed for at videreudvikle og sætte dit eget præg på en redaktion og på medier, som rigtigt mange af kommunens godt 37.000 indbyggere har et forhold til og sætter pris på.

Jysk Fynske Medier P/S
Reporter til Ugeavisen Odense

Jysk Fynske Medier P/S

Er du Odenses flyvende signatur?

Ser du hele byen som dit kildenetværk og din legeplads? Kan du formidle levende og fængende om alt fra farlige veje i Skt. Klemens til slangehold i Seden? Har du den nysgerrighed og idékraft, der skal til for at finde de historier fra hele Odense, vi stadig ikke har fortalt, så er du måske den flyvende signatur, vi leder efter.

På Ugeavisen Odense får du hele byen som pallette, og en stribe udgivelser som dit lærred. Vi griber læserne og inspirerer dem til at bruge byen. Vi skriver om handels-, kultur- og restaurationslivet i medgang og modgang. Vi går tæt på byens ansigter og skæbner, og vi balancerer den kritiske og konstruktive journalistik i arbejdet med at være med til at skabe en bedre by.

Jysk Fynske Medier P/S
Nyhedsbrevsredaktør

Jysk Fynske Medier P/S, Odense, København, Horsens eller Esbjerg

Kan du gøre vores nyhedsbreve endnu bedre?

Nyhedsbrevet er en ekstrem vigtig platform for Jysk Fynske Medier i de kommende år. Både når det gælder om at øge rækkevidde, skabe øget loyalitet, vinde nye abonnenter og holde fast i dem.

Hvis ikke du allerede er Danmarks bedste til nyhedsbreve, har du potentiale til at blive det. Du forstår nyhedsbrevet, og du forstår publicistiske medier. Du kender udfordringerne, og du ser mulighederne. Du ser nye tendenser og kan oversætte dem til vores verden.

Du kan skrue det stærke nyhedsbreve sammen, og du kan få andre til også at gøre det.

Curia Ambitiøs Account Manager til kontor i hjertet af København

Curia søger for Jysk Fynske Medier P/S

Har du flair for forhandling, forretning og salg – og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstrejse hos Danmarks næststørste mediehus?

Som Account Manager kommer du til at repræsentere JFM over for lokale og regionale annoncører. Her bliver det din opgave at sælge JFM’s samlede annonceproduktmappe, både digitalt og på tryk, til de respektive kundesegmenter.

Vi forventer derudover, at du:

  • har stærke kommunikations- og forhandlingsevner og kan begå dig på alle niveauer
  • er vant til at styre processen fra lead til loyal kunde
  • har bredt kendskab til erhvervslivet
Jysk Fynske Medier P/S
Journalist til JydskeVestkysten

Jysk Fynske Medier P/S, Kolding

Bliver du tiltrukket af stærk og vedkommende lokaljournalistik, er det nu, du kan søge stillingen som journalist på JydskeVestkystens lokalredaktion i Kolding.

Du bliver en del af Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Kolding, hvor dit primære ansvar bliver at levere indhold til jv.dk og JydskeVestkysten samt af og til også vores ugeavis samt Avisen Danmark.

Et af dine indsatsområde bliver at dække boligmarkedet i Kolding og fortælle læserne om inspirerende boliger og måder, man kan indrette sit liv på.

Derudover vil større portrætter, features og nekrologer om lokale mennesker også være en del af jobbet.

Jysk Fynske Medier P/S
BUSINESS SUPPORT & CRM-KONSULENT

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Konsulent til at støtte og udvikle medierådgivere med implementeringen af Price Management i B2B-salgsorganisation i Jysk Fynske Medier

Vi er i B2B-salgsafdeling i gang med et højt prioriteret projekt, hvor vi ønsker at øge bevidstheden omkring Price Management. Vi bliver en succes, når det afspejler sig i adfærd blandt vores sælgere og organisationen som helhed. Elementerne i projektet er bl.a. at prissætte ud fra effekten af det vores medier skaber, monitorere rabatter, fokus på storytelling m.m.

Din opgave bliver at sikre, at det sker ude i den virkelige verden - primært gennem genbesøg. Du kommer til at observere, coache og give konstruktiv motiverende feedback til sælgere. Kortlægge de væsentligste potentialer, så vores Commercial Excellence træningsprogram kan designes herefter.

Curia Teamchef for IT

Curia søger for Jysk Fynske Medier P/S i Odense

Har du fingeren på pulsen i forhold til eksisterende såvel som nye systemer og attraktive alternativer i markedet? Og kan du bidrage til at styrke sammenhængen mellem afdelingens to ben – IT og Udvikling?

Som Jysk Fynske Mediers nye Teamchef for IT bidrager du til at skabe overblik over det samlede tekniske landskab for IT-systemer – deriblandt infrastrukturen. Du bliver samtidig ansvarlig for at varetage en lang række IT-opgaver, herunder den videre udvikling af RPA.

Du får et tæt samarbejde med firstline og vil få personaleansvar over for specialister i secondline, hvor du via din synlighed i afdelingen sikrer, at dine medarbejdere trives, er glade og får den støtte og opbakning, der skal til for, at de performer bedst muligt.

KUNDESUPPORTER
Danmarks næststørste mediekoncern, Jysk Fynske Medier, søger nye kollegaer der bliver motiveret at af skabe gode kundeoplevelser.
Jysk Fynske Medier, Odense SØ
Jobcenter
Indrykket: