2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JFM Kundesupporter søges til JFM

JFM, Odense

Er du glad for at kommunikere med andre mennesker og brænder du for at give service i verdensklasse, så er det lige dig vi mangler! Vi søger en fuldtidsmedarbejder, som kan varetage forskelligartede arbejdsopgaver og sammen med resten af teamet give vores kunder den bedste oplevelse.

Du bliver en del af Jysk Fynske Medier og indgår i et professionelt team af dygtige kundeservicemedarbejdere. Arbejdet foregår både telefonisk og skriftlige (E-mail og chatkorrespondancer)

JFM Sælger

JFM, Esbjerg

Er du det uprøvede salgstalent, er det dig, vi mangler. Hos JFM Radio skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi holder en uformel tone og byder på masser af godt humør. Du vil blive mødt med "mojn, goddaw og farvæller" af de 14 kollegaer, som er fordelt rundt i det meste af Jylland, Fyn og i København.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at udvikle og vedligeholde vores kundeportefølje sammen med vores anden radiosælger i Esbjerg. Vores kunder er alt fra den lille lokale frisør på hjørnet til den store landsdækkende virksomhed. Din arbejdsdag vil derfor være præget af en meget stor kontaktflade både internt og eksternt. Radioreklamer kan inspirere, udfordre og sætte tanker i gang! Det samme skal du kunne over for vores nye og eksisterende kunder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV