3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Asgaard Recruitment Relationsskabende distriktschef til salg af værdiskabende logistikløsninger i Nordjylland

Asgaard Recruitment søger for ProTruck A/S

Kan du skabe nye salgsmuligheder og langvarige relationer i et distrikt med stort potentiale?

Din fornemmeste opgave bliver at åbne døre og skabe nye salgsmuligheder hos ProTrucks kunder i Nordjylland – nye såvel som eksisterende. Dette indebærer opsøgende salg og afholdelse af kundemøder, hvorfor en stor del af din tid vil gå på landevejen. Du vil være ansvarlig for hele salgsprocessen fra den indledende kontakt og det første kundemøde til tilbuddet er afgivet og den endelige kontrakt er underskrevet.

ProTruck A/S
Tre værkstedsmekanikere søges

ProTruck A/S, Odder

Har du gaffeltrucks i blodet, og kan du dit håndværk? Så er det dig, vi mangler i vores værkstedsteam.

Hos ProTruck har vi forrygende travlt. Derfor søger vi nu tre mekanikere til vores værkstedsteam i Odder. Her vil du komme til at indgå i en spændende hverdag med alsidige opgaver, der bl.a. omfatter klargøring, renoverings- og reparationsopgaver af de helt store – nye som brugte – trucks samt computerstyret fejlsøgning og svejsearbejde.

Som vores nye mekaniker får du masser af ansvar. Dine kompetencer sættes i spil sammen med dine dygtige kolleger, og du får rig mulighed for at opkvalificere og udvikle dig. Hos os løfter vi i flok, og der er en uformel omgangstone. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere. Det giver nemlig en god stemning – og det smitter.

ProTruck A/S
erwin andersen a/s
Distriktschef – Sjælland

erwin andersen a/s søger for ProTruck A/S i Ringsted

Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af kunder på Sjælland, så hvis du interesserer dig for både at flytte mennesker og lukke ordrer, vil du få det bedste af begge verdener.

Da du får et selvstændigt resultatansvar, er det afgørende, at du kan drive dig selv uden at blive ”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt en salgsprofil, der evner at styre både dig selv, en krævende salgsproces og dine kunder. Dine ordrer vil du vinde, og du vil nå dine mål – sagt meget enkelt, er du en solid salgsprofil, der kan stå på egne ben og skabe resultater.

Din personlighed er afgørende for succes i denne stilling. Egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst godt købmandskab er absolutte forudsætninger for at lykkes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV