3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Kommune Konsulenterne

Vikarbureau søger socialrådgivere til Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller sidder som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Voksenpsykiatri- og Handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
Gem
Kommune Konsulenterne

Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere vikariater samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
Gem
Kommune Konsulenterne

Sagsbehandlervikarer til Kommunernes ydelsesafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området med udbetaling af ydelser, og er du parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente sagsbehandlere til kortere og længere vikariater i kommunernes ydelsesafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV