7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fødevarestyrelsen MSSQL-databaseadministrator med interesse for drift og udvikling i en datadreven styrelse

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Hvis denne overskrift passer på dig, så vil vi på det stærkeste anbefale dig at se nærmere på dette opslag som databaseadministrator i Fødevarestyrelsens IT-enhed.

Fødevarestyrelsens strategi indeholder indsatser som "arbejde innovativt og agilt", "digital transformation" og "levere digital service i verdensklasse". Det betyder, at vi står over for en gennemgribende udvikling af både arbejdsgange og digitale services i hele styrelsen. Du får dermed mulighed for at kombinere din faglige stolthed for stabil og sikker drift med at indgå i spændende udviklingsforløb.

Et andet fokus for Fødevarestyrelsen er at være en af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser. For dig betyder det blandt andet, at vi har stort fokus på fleksible arbejdsforhold samt relevante og meningsfulde arbejdsopgaver.

Fødevarestyrelsen Studentermedhjælpere til International Handel

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Vil du være med til at digitalisere danske eksportcertifikater for fødevarer og foder? Så er du måske én af vores nye studentermedhjælpere! I vores spændende kontor arbejder vi på et nyudviklet IT-system, som skal give erhvervet de bedst mulige betingelser for eksport af fødevareklyngens produkter.

Du kommer, som studentermedhjælper i International Handel, til at hjælpe vores eksportteam med at omsætte fysiske certifikater til digitale. En af dine faste opgaver vil være at oprette certifikater i vores nyudviklede IT-system, og det er derfor en forudsætning, at du er IT-kyndig og trives med at arbejde i forskellige systemer. Du vil få gode muligheder for at arbejde med både vores nuværende database og den nye, så du får et grundigt indblik i flere af kontorets opgaver.

Administrativ medarbejder til Fødevarestyrelsen i Aarhus
Er du kvalitetsbevidst, serviceorienteret og god til at samarbejde?
Fødevarestyrelsen Århus, Aarhus N
Jobcenter
Indrykket:
Tilsynsførende (fødevareteknolog, professionsbachelor eller dyrlæge) til fødevarekontrol i Hovedstadsområdet
I Fødevarestyrelsen søger FødevareKøbenhavn i Glostrup et antal tilsynsførende, der kan fungere godt i et team og deltage i...
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:
Rejseholdsjurist med flair for madmysterier - stilling i Glostrup
Er du nysgerrig af natur og hurtig til at sætte dig ind i nye detaljer af lovgivningen?
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:
Serviceorienterede kontorassistenter til Center for Jura og Kontrol, Fødevarestyrelsen
Har du erfaring med brede administrative opgaver?
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:
Studentermedhjælper til Foder- og Fødevaresikkerhed
Har du lyst til at være en del af en faglig enhed, som arbejder for at sikre høj foder- og fødevaresikkerhed, bekæmper zoonoser fra jord til...
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket: