2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Diakonhjem Afdelingsleder til lønteam

Danske Diakonhjem, Vejle

Har du lyst til at stå i spidsen for et vidende og engageret lønteam? Og er du en dygtig personaleleder, der både kan sætte retning og indgå i den daglige løsning af opgaver?

I Danske Diakonhjem servicerer vi ca. 80 plejehjem med administrative services, herunder lønadministration for de enkelte hjem.

I teamet håndterer vi lønkørsler for hjemmene, men også udvikling af bl.a. lønadministrative processer, der kan bidrage til en effektiv drift, som sikrer korrekt løn til hjemmene. Vi fokuserer på at levere en høj service til alle vores hjem og har en tæt kontakt med lederne ude på hjemmene.

Vi vægter et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du får frihed under ansvar og indflydelse på opgaveløsningen og strategien.

Danske Diakonhjem Lønkonsulent med lyst til selvstændigt ansvar for "egne kunder" – barselsvikariat

Danske Diakonhjem, Vejle

Har du bred erfaring med opgaverne inden for løn, og kunne du tænke dig en stilling, hvor du har dine egne kunder?

Kan du nikke genkendende til nøgleord som ansvarsbevidst, serviceminded, grundig, struktureret og gode evner for formidling af regler?

Vi er et solidt team af medarbejdere, der har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode kollegaskab højt. Du får en stor kontaktflade til ledere på hjemmene og er samtidig placeret centralt i en fælles lønafdeling med god mulighed for sparring og støtte. Vi tillægger videndeling og kollegial støtte afgørende værdi og samarbejder og sparrer med hinanden på kryds og tværs af opgaver og fagligheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV