2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fibia P/S
Leverancekoordinator, der er stærk på opfølgning, administration samt kommunikation

Fibia P/S, Haslev

Vi leder efter en profil, der er skrap til at følge op på sager, serviceordrer og andre administrationsopgaver for at sikre, at deadlines og processer bliver overholdt. Og som samtidig er god til at kommunikere med både med interne, som eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en af vores koordinatorer, der sikrer, at sager, serviceordrer, kald og spørgsmål både fra interne kollegaer og fra samarbejdspartnere bliver oprettet/serviceret effektivt, så vi kan overholde en skarp leverancetid. Hvis kunderne alligevel skulle mangle svar på ting, så er det din opgave at hjælpe med at finde svar og løsninger for at sikre fremdrift.

Du har i hverdagen et tæt samspil med dine kollegaer i hvert segment, salgssupport og vores entreprenører. I skal sammen finde løsninger. Det vil tit være din opgave at sikre, det hele kommer rigtigt igennem vores systemer og få processer rettet til.

Fibia P/S
Fibia P/S
Afregningskonsulent – vil du med på holdet?

Fibia P/S, Haslev

Brænder du for at arbejde både med kunder og tal? Vi har sendt en kollega godt videre i en ny rolle, så denne stilling er måske noget for dig?

Dine arbejdsopgaver

Fibia søger en kvalitetsbevidst afregningskonsulent. Med reference til virksomhedens billingchef vil du få en vigtig rolle i at sikre afregning af alle Fibias kunder.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

  • Afregning af Fibias kunder, herunder private, boligforeninger, erhvervskunder samt wholesale
  • Løbende sagsbehandling på kundesager og samarbejde med den øvrige organisation, primært Salg & Kundeservice
Fibia P/S