15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EY
Piccoline/piccolo - International Tax and Transaction Services

EY, Frederiksberg

Dit primære ansvarsområde bliver at supportere vores international transaction tax-gruppe i København, som yder rådgivning til kapitalfonde og virksomheder.

Teamet, der er ungt og dynamisk, vokser hastigt, og det bliver din opgave at sørge for, at hverdagen fungerer ved at håndtere hverdagens mange små praktiske opgaver, herunder:

  • Planlægning af teamevents
  • Praktiske opgaver, herunder bestilling af aftensmad, blomster og kontorforsyning
  • Mødebooking (internt og eksternt)
EY
EY
Piccoline/piccolo - Corporate Finance

EY, Frederiksberg

Får du et kick af at være den, der får puslespillet til at gå op, og er du ekstremt serviceminded? Vil du være en del af et ambitiøst team, der yder fokuseret Investment Banking? Så kan vi tilbyde dig et alsidigt job, da vi søger en kvalitetsbevidst blæksprutte til vores Corporate Finance-team i København.

Teamet, er ungt og dynamisk, vokser hastigt, og det bliver din opgave at sørge for, at hverdagen fungerer ved at håndtere hverdagens mange små praktiske opgaver, herunder:

  • Planlægning af teamevents
  • Praktiske opgaver, herunder bestilling af aftensmad, blomster og kontorforsyning
  • Mødebooking (internt og eksternt)
EY
EY
Sustainability Manager

EY, Frederiksberg

Our team of strong sustainability specialists is growing – Are you our new sustainability Manager?

Are you working in a sustainability department in a large corporation or as a sustainability consultant and would like to try something new? Do you want to make an impact and be part of a large team of sustainability experts, who assist some of the largest companies in Denmark with their sustainability agenda?

EY’s sustainability team in Copenhagen is currently looking for an enthusiastic sustainability manager to join our growing team that helps clients transform towards more sustainable businesses that create long-term value for their stakeholders.

EY
EY
Analyst til infrastruktur - Strategy and Transactions

EY, Frederiksberg

Vi er på udkig efter en kandidat til vores kontor i København, hvor du som Analyst vil blive en vigtig del af vores Economics-team, der er en integreret del af Strategy and Transactions i EY.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk team og arbejde med de største og vigtigste infrastrukturprojekter for både private og offentlige aktører. Som rådgiver for centrale beslutningstagere i bl.a. store virksomheder og ministerier vil du opleve en stejl udviklingskurve i et spændende og dynamisk miljø.

EY
EY
Graduate - Immigrationskonsulent

EY, Frederiksberg

Du bliver en del af EY’s danske Immigrationsteam i København, som hjælper både små, mellemstore og store danske og udenlandske virksomheder med at nå deres mål gennem en effektiv styring af internationale ind- og udstationeringer, ansættelse af udenlandsk arbejdskraft og forretningsrejsende på tværs af grænser og meget, meget mere.

Vi søger to nye immigrationskonsulenter til vores gruppe, som har primært fokus på business immigration, men også arbejder intensivt med andre områder, så som permanent opholdsret, familiesammenføring, statsborgerskab og meget mere.

EY
EY
Studentermedarbejder til revision

EY, Vejle

Ser du revision som din karrierevej, og er du i gang med 4. eller 5. semester på din HA, eller allerede i gang med CMA-studiet? Så kan en stilling som studentermedarbejder på vores kontor måske være noget for dig. Bliv en del af teamet!

Som studentermedarbejder i vores revisionsafdeling, tilbydes du en spændende og varieret hverdag i en global organisation, hvor vi lægger stor vægt på sammenhold og trivsel for vores medarbejdere – både på og uden for arbejdet.

EY
EY
HR Operations Advisor

EY, Frederiksberg

Som HR Operations Advisor er dine primære opgaver, at sikre at operationelle HR-opgaver bliver løst. Vores forretning er kompleks, og der er ofte mange bolde i luften, så prioritering, eksekvering og kundeservice er i højsædet.

Spørgsmål og opgaver kan komme ind på alle måde, men en del kommer via vores fælles inbox. Den får du ansvaret for med hjælp fra en kollega. Vi ønsker at give en god kundeoplevelse, og derfor er det vigtigt at du er tryg ved at ringe medarbejdere og ledere op direkte, når det er den bedste løsning.

EY
EY
Consultant til International Tax and Transaction Services

EY, Aalborg, Aarhus eller Frederiksberg

Har du for nylig færdiggjort cand.jur, cand.merc.(jur.), cand.merc.aud., cand.merc.fir. eller lignende, forventer du at færdiggøre til sommer, eller har du 1-2 års relevant erfaring indenfor selskabsskat, arbejdet som revisor eller hos Skattestyrelsen?

Vi søger flere konsulenter til vores International Tax and Transaction Services (ITTS) gruppe, som bistår med skatterådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder samt international skatterådgivning. Vores kunder er et miks af børsnoterede og andre store danske koncerner, internationale kunder, private equity selskaber m.fl.

Som konsulent får du tilknyttet en fast buddy, som sikrer dig en god start i dit nye job – både arbejdsmæssigt og socialt. Endvidere får du en counselor, som hjælper dig med din faglige udvikling. Vi støtter dig med løbende feedback, intern uddannelse og anden faglig udvikling i et internationalt miljø.

EY
EY
Regional Real Estate Leader UK and Ireland 1

EY, Frederiksberg

Our global Procurement team includes more than 300 people working across 31 countries. We are relentless trendsetters, employing the latest in innovation and technology to better service the business. In a world of disruption, we embrace transformation and work to find best-in-class services and suppliers to help us stay ahead of the curve.

You will lead and support the Real Estate team (a matrix internal and external) in the provision of EY’s Real Estate Services across the Nordics Region, comprising a property portfolio that covers five countries (Norway, Denmark, Sweden, Finland and Iceland), c. 1,100,000 ft² of office space through management of ~158 commercial leases with a spend under management of ~ $66 million per annum

EY
EY
Kontorelev med speciale i økonomi

EY, Odense

Tænk! Hvis din nysgerrighed kunne være med til at ændre verden?

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for regnskab og rådgivning? Så bliv en del af Business Service teamet i EY! Vi tilbyder lige nu en elev-uddannelse med speciale i økonomi i samarbejde med Tietgenskolen, hvor du får sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale. Der er rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder, men det er alt sammen helt op til dig.

Vi tror på dig, og vi er ikke bange for at give dig ansvar. Som elev hos os får du dine egne ansvarsområder og egne kundeopgaver, fra du går ind ad døren. Et erfarent, dynamisk team med høj faglighed står klar til at sparre med dig – både når vi arbejder, og når vi afslutter ugen i fredagsbaren.

EY
EY
Head of Finance Consulting

EY, Fredriksberg

Som Head of Finance Consulting vil du trække på din egen erfaring og udnytte vores store netværk i den finansielle sektor til at opbygge EY Finance Consulting for den finansielle sektor. Dette er muligheden for dig, som har lyst til at opbygge området, lede og coache, samt videreudvikle teamet.

Dine primære opgaver bliver at opbygge pipeline af opgaver samt opbygge og lede teamet. Du vil lede projekter og sikre, at de udføres i høj kvalitet. Opgaverne i teamet omfatter bl.a.:

  • Finansiel styring og planlægning
  • Lønsomhedsstyring og omkostningsallokering
  • Finance Business Partnering
EY
EY
Manager til revisionsafdeling

EY, Aarhus

Er du en erfaren og ambitiøs revisor, som er klar til at forfølge nye drømme og forbedre dine professionelle kompetencer? Har du lyst til at blive en del af et førende lokalt forankret revisionshus, der samtidigt er en del af et stærkt internationalt netværk? Så læs videre her.

Vi søger en erfaren profil til vores revisionsafdeling i Aarhus, som betjener en bred kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder inden for mange brancher. Afdelingen er i vækst, og vi udvider hele tiden vores aktiviteter med fokus på revision og rådgivning til ejerledede virksomheder. Afdelingen består af 60 dygtige revisorer med høj diversitet og et dynamisk lederteam. Generelt hos EY og i afdelingen lægges der stor vægt på at skabe et sundt og stærkt socialt miljø.

EY
EY
Passioneret talent til udvidelse af revisionsafdeling

EY, Aarhus

Er du et ungt talent med passion for revision og tal? Har du lyst til at blive en del af et dynamisk team, som sætter faglighed og kvalitet højt på agendaen? Så kan du være den, vi leder efter!

I Aarhus søger vi en talentfuld revisor med passion for faget og interesse i at fortsætte en karriere i en af nordens mest attraktive revisions- og rådgivningsvirksomheder. EY kan tilbyde dig en udfordrende og varieret hverdag i et ungt og dynamisk miljø med arbejdsopgaver for en bred vifte af mindre og mellemstore virksomhed. Vi har samtidig et uformelt miljø, hvor vi lægger vægt på gode sociale relationer.

EY
EY
Praktikant - Business Development

EY, Aalborg

Tænk! Hvis vi ikke fokuserede på, hvem du er nu, men hvem du kunne blive?

Hos EY opbygger du enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams, og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at udforske dit fulde potentiale.

Til vores kontor i Aalborg søger vi en praktikant, som ønsker at udfordre og udvikle sine kommercielle evner. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige for vores Business Development i regionen, hvor du kommer til at have fokus på EY Entrepreneur Of The Year og Board Consulting. Du får en unik mulighed for at blive en del af det lokale EY Entrepreneur Of The Year-team.

EY
EY
Internship in International Tax and Transaction Services

EY, Frederiksberg

What if we didn’t focus on who you are now, but on who you could become?

Are you currently studying at your 9th semester at Cand.merc.(jur.), Cand.jur., Cand.merc.aud. or other relevant education? And do you have a good understanding and interest in tax as well as a good understanding of numbers? If so, this internship might be of interest to you.

We are looking for an intern for the autumn semester 2022 to join our International Tax and Transaction Services (ITTS) group, which assists with tax advice in connection with the purchase and sale of companies as well as international tax advice.

EY