14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EY
Revisor til finansielle virksomheder, København

EY

Er du en dygtig revisor, der ønsker en forrygende karriere hos en fantastisk virksomhed? Og ønsker du også at arbejde med Danmarks største og mest spændende finansielle kunder i Danmarks hurtigste voksende revisionsafdeling? Så læs videre.

EY’s finansielle afdeling er i hastig vækst og servicerer mange af Danmarks største og mest spændende finansielle kunder. Du får mulighed for at være en del af en succes og selv at have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Allerede i forbindelse med ansættelsen skræddersyr vi en karrieplan, som med dig i fokus vil sikre, at du vil udvikle dig frem mod de fælles mål, som vi sætter for dig i din rolle hos EY.

EY
EY
Compliancespecialist til betalingsområdet, EY Regulatory Office

EY, Frederiksberg

Brænder du for at rådgive finansielle virksomheder om implementering og overholdelse af den finansielle lovgivning? Trives du med at tilegne dig ny viden og omsætte det til værdi for både kunder og kollegaer? Så læs videre her.

Du vil indgå i et specialiseret team af regulatoriske eksperter, der rådgiver kunder og kollegaer om en lang række regulatoriske forhold. Der vil være fokus på at opbygge og vedligeholde relationer til nøglepersoner hos vores kunder og hjælpe med at skabe overblik over den regulatoriske agenda i både et dansk, nordisk og europæisk perspektiv.

EY
EY
Konsulent, Skatterådgivning

EY, Frederiksberg

Som konsulent hos os, vil du komme til at arbejde med en bred vifte af skatteretlige opgaver inden for international skat, transaktionsrådgivning og andre af skatterettens specialdiscipliner.

Du kommer til at møde kunder indenfor asset management, private equity samt bank og forsikring. Udover kollegaerne i skatteafdelingen vil du komme til at arbejde tæt sammen med de andre faggrupper både i Danmark og udlandet.

EY
EY
Studentermedarbejder til revision, København

EY

Ser du revision som din karrierevej, og er du i gang med 5. semester på din HA, eller er du allerede i gang med CMA-studiet? Så kan en stilling som studentermedarbejder på vores kontor i København måske være noget for dig.

Som studentermedarbejder hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder får du en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en professionel global organisation
 • Arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kolleger og kunder
EY
EY
Erfaren konsulent til Business Finance, København

EY

Vil du udvikle din karriere indenfor consulting, bidrage til vores kunders succes og har du en stor interesse for business finance? Så er et job hos EY Consulting – Business Finance måske noget for dig. Vores nyetablerede konsulentteam med fokus på Business Finance har stor succes og har brug for flere gode erfarne folk til at drive udvikling.

I Business Finance har du mulighed for at blive en del af et dynamisk og hurtigt voksende team, alle med en stor passion for finansfunktionen. Du kan forvente at få en personlig udviklingsplan og et specifikt ansvarsområde, der komplimenterer resten af teamet.

EY
EY
EY Herning søger talenter til udvidelse af revisionsafdeling

EY

Er du en erfaren revisor, som er klar til næste step op ad karrierestigen? Drømmer du om at blive en del af et dynamisk lokalt forankret revisionshus, der samtidigt er en del af et stærkt internationalt netværk? Så læs videre her.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og kunder, men det vil ofte være i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor I sammen som hold skal sikre, at vores kunder serviceres bedst muligt med fokus på at levere i høj kvalitet og til aftalt tid.

EY
EY
Finansiel konsulent med digitalt mindset, EY Global Compliance and Reporting (alle niveauer)

EY

Er du ambitiøs, struktureret og brænder du for at videreudvikle virksomheders økonomifunktion? Så læs videre her.

Nu har du muligheden for at blive en del af EY Global Compliance and Reporting (GCR)-fællesskabet, hvor vi løfter virksomheders regnskabsprocesser/funktioner, alt imens, vi bestræber kompetenceudvikling af vores kollegaer, så vi sammen formår at udfolde potentialet.

Opgaver kan bl.a. være:

 • Projektledelse ved proces- og/eller systemoptimering samt forandringsledelse i en lang række brancher
 • Interim Accounting Management
 • Driftsopgaver inden for controlling, bogføring og løn
EY
EY
Junior Consultant, Strategy Consulting (part time)

EY, Copenhagen

We are looking for bright and ambitious students to collaborate with our experienced consultants on projects within corporate strategy and transaction-related services. You will embark on a steep learning curve and get the opportunity to gather valuable insights into a career in global strategy consulting.

You can expect to…

 • Be part of a dynamic and entrepreneurial environment
 • Support our consultants in problem solving, research, analysis and production of client material
 • Get exposure to strategy and private equity projects spanning various industries
EY
EY
Power Platform Developer, Copenhagen or Oslo

EY

EY Nordic’s internal digital transformation team is called Nordic Tech Hub.

We are looking for a Developer who enjoys the challenge of designing and building applications that solve today’s business challenges using Microsoft Power Platform.

You will join a tightly knit scrum team which has end-to-end responsibility for solution development. In this team, you will focus on the evaluation, design, configuration and optimization of Power Platform-based solutions.

EY
EY
Revisor til EY’s Real Estate & Construction group

EY, Frederiksberg

Vil du være en del af vores Real Estate & Construction-gruppe, der som landets største blandt revisionshusene har en førende markedsposition og et stærkt fagligt miljø?

Vi søger nu erfarne revisorer til Real Estate & Construction Gruppen, som beskæftiger sig med revisions- og rådgivende ydelser for både nationale- og internationale ejendomsinvestorer og entreprenører.

Du har nu mulighed for at blive en del af en spændende og uformel afdeling i rivende udvikling.

EY
EY
Fuldtidsansat Administrativ Assistent, Corporate Finance

EY, Frederiksberg

Vil du være en del af et ambitiøst team, der yder fokuseret, uafhængig finansiel rådgivning? Så kan vi tilbyde dig et alsidigt job i et internationalt miljø, da vi søger en kvalitetsbevidst blæksprutte til vores Corporate Finance-team i København.

Teamet, der er ungt og dynamisk, vokser hastigt, og det bliver din opgave at sørge for, at hverdagen fungerer ved at håndtere hverdagens mange små praktiske opgaver, herunder:

 • Planlægning af teamevents
 • Praktiske opgaver, herunder bestilling af morgenmad, blomster og kontorforsyning
 • Printopgave og indbinding
EY
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, Herning

EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Vi giver dig mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

Du bliver en del af JournEY, som er vores interne uddannelsesforløb. Sammen med andre trainees, starter du ud med et intensivt nordisk introduktionsforløb, typisk i udlandet, hvor I får en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. På denne tur får du rig mulighed for at styrke dit sociale og faglige netværk.

EY
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, Aarhus

EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Vi giver dig mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
EY
Studentermedarbejder, EY Net Source A/S, Aarhus, Odense eller København

EY

Ønsker du indblik i arbejdsgangene i en virksomhed, som er blandt de førende inden for rådgivning og implementering af systemer i forbindelse med økonomistyring? Nu har du en unik mulighed for at finde ud af, om konsulentbranchen er noget for dig.

Du vil blive tilknyttet Online-teamet i EY Net Source A/S. Hos Online-teamet rådgiver og assisterer vi vores kunder i opsætning og implementering af ERP-løsninger, og denne proces vil du være en del af – allerede fra dag ét.

EY