10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EY
Gem
EY

Skattekonsulent (Aalborg) | August 2024

Aalborg

Har du en særlig interesse for skatteretlig rådgivning, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere som rådgiver i et af verdens førende konsulenthuse?

Som konsulent i Tax får du mulighed for at opbygge enestående erfaringer og komme på en faglig og personlig rejse, da vi lige nu søger en nyuddannet konsulent til en spændende stilling med opstart til august 2024.

EY
EY
Gem
EY

Piccoline - Corporate Finance (København)

Frederiksberg

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, og du bliver omgivet af ambitiøse og dedikerede kollegaer.

Får du et kick af at være den, der får puslespillet til at gå op, og er du ekstremt serviceminded? Så kan vi tilbyde dig et alsidigt job i et internationalt miljø, da vi søger en kvalitetsbevidst blæksprutte til vores Corporate Finance team i København.

EY
EY
Gem
EY

Praktikant - Rekruttering & Employer Branding

Aarhus C eller Frederiksberg

Vil du være en del af et rekrutteringsteam, der brænder for at tiltrække og ansætte de bedste kandidater til vores forretning?

Så har du nu muligheden for at komme i praktik hos os, hvor du kan få lov til at omsætte din teoretiske viden inden for rekruttering og employer branding i praksis.

Du får muligheden for at få indsigt i spændende og varierende opgaver inden for rekruttering og employer branding aktiviteter i EY Danmark. Du bliver en vigtig del af vores strategiske tilgang til at tiltrække de dygtigste talenter til vores fire forretningsområder: Assurance, Consulting, Tax & Law og Strategy and Transactions.

EY
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit graduate i EY

Herning, Sønderborg

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit trainee i EY

Herning, Sønderborg

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
EY
Gem
EY

Management Consultant for EY's Nordic Inhouse Consulting team

Frederiksberg

Join the Nordic COO Office and get the opportunity to play an active role in enabling high performance in an international, multicultural, and diverse and inclusive environment.

As an inhouse consultant, you will be a part of the Nordic COO Office team at EY, which seeks to drive internal growth opportunities and solve complex business problems for our functions and service lines through delivering projects with sustainable impact.

EY
EY
Gem
EY

Product Manager for EY's Nordic Tech Hub

Frederiksberg

Be part of a world class team with global recognition for solutions within EY and the Microsoft low code community.

Your Key Responsibilities

  • Management and delivery of one or more technology products within budget and time constraints.
  • Develops the business product vision and roadmap that drives the technical product roadmap.
  • Establish marketing strategies to position products to new internal clients.
EY
EY
Gem
EY

Part-time Analyst - Corporate Finance | Copenhagen or Aarhus

Aarhus C, Frederiksberg

EY Corporate Finance gives students the unique opportunity to kick-start a career within investment banking by joining our dynamic team part-time during spring 2024. 

As an Analyst, you will support the team on several key M&A tasks, including:

  • Preparation of marketing material including pitch presentations, information memoranda and management presentations

  • Assisting in preparing corporate valuations (DCF, LBO, multiples, operational modelling, etc.)

EY
EY
Gem
EY

Accelerate Clients Finance functions as a dynamic Controller in EY

Frederiksberg

If you possess 1-5 years of proven experience in accounting, controlling, and reporting, then you are indeed the qualified candidate we've been seeking.Your mission is to support our clients in vital financial roles - spanning from a accountant, financial controller to a strategic business partner.

As an client-centric interim controller, you have the opportunity to shape your career. Your tasks will be determined by our client's requirements, your distinctive skills, and your individual career goals.

EY
EY
Gem
EY

Praktikant - Business Development

Frederiksberg

Som praktikant hos EY Business Development bliver du en del af et team, der arbejder med den kommercielle side af vores fire forretningsområder: Assurance, Consulting, Strategy and Transactions, samt Tax & Law.

I rollen vil du have fokus på mellemstore- og store virksomheder, og får ansvaret for den initiale fase af salgsprocessen med fokus på identificering af forretningsmuligheder og den strategiske tilgang til salg.

EY

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV