3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Plejehjemmet AdelaideRutineret vagtplanlægger

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Er du rutineret vagtplanlægger? – Så er det måske dig, vi søger.

Som vores nye vagtplanlægger bliver du ansvarlig for at modtage sygemeldinger fra kolleger og sørge for at indkalde vikarer fra vores afløserkorps og i enkelte tilfælde fra vikarbureauer.

Du skal kunne bevare overblikket i en hektisk hverdag. Du skal sikre, at ressourcer og kompetencer fordeles bedst muligt på dagen, således at vores medarbejdere, beboere og pårørende oplever størst muligt stabilitet og ro.

Som vagtplanlægger understøtter du blandt andet ledelsen i huset i arbejdstidsplanlægning samt forefaldende administrative opgaver inden for HR og arbejdsmiljø.

Plejehjemmet AdelaideDygtig sygeplejerske til hyggeligt, selvejende plejehjem

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kom og vær med til arbejdet med at tænke værdighed ind i plejehjemmets dagligdag.

Vi søger en sygeplejerske i dagvagt, som vil være med til at sikre en høj sygeplejefaglig standard og give nærvær, tryghed og trivsel for Adelaides beboere.

Som sygeplejerske indgår du i et team med sygeplejersker i dag- og aftenvagt, som blandt andet skal tilrettelægge den daglige pleje, omsorg og aktivitet for beboerne. Du skal herudover koordinere samarbejdet omkring den enkelte beboer med interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du er ansvarlig for at tilrettelægge og koordinere samarbejdet med pårørende. Herudover varetager du sygeplejeopgaver, og du sikrer, at dokumentationen er i overensstemmelse med gældende retningslinjer på tværs af huset.

Plejehjemmet AdelaideDygtige SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere til hyggeligt, selvejende plejehjem

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kom og vær med til arbejdet med at tænke værdighed ind i plejehjemmets dagligdag.

Vi har brug for en dygtig kollega, som vil være med til at give vores beboere en god og tryg hverdag. Arbejdstiden er fra kl. 7-15 på hverdage og med vagt hver 3. weekend.

Det levede liv, hvor vores beboere mødes med værdighed, som de personer de er, og hvor deres pårørende er en naturlig del af deres liv.

Vores mål er at tilbyde individuel pleje og omsorg, hvor udgangspunktet er hensyntagen til og udnyttelse af den enkelte beboers ressourcer, såvel fysisk som psykisk og socialt.