7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SPORT 24 A/S
FULDTIDSSTILLING til online kundeservice

SPORT 24 A/S, Silkeborg

SPORT 24 søger kundeservicemedarbejder til webshoppen. Derfor har vi brug for en kundeservicemedarbejder, der kan varetage kunde- og butikshenvendelse på telefon, mail og livechat.

Vi søger dig, der trives i at arbejde i et højt tempo, hvor du stadig evner at give kunden en god serviceoplevelse.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre, at vores kunder oplever en fantastisk service, når de henvender sig
 • Håndtere kundehenvendelser via tlf., livechat og mail
 • Opfølgning på ordrer
 • Besvarelse af Trustpilotanmeldelser
SPORT 24 A/S
Sælger 30 timer om ugen

SPORT 24 A/S, Grindsted

“Jeg gør ikke forskel på folk - men jeg kan lide at gøre en forskel for folk.”

Kan du mon genkende dig selv i den sætning? Det håber vi. Her gør vi nemlig ikke forskel på vores kunder, men vi vil til gengæld gerne gøre en forskel for dem, så de kan anskaffe sig præcis det sportstøj, de går og mangler - og gå fra butikken med en god oplevelse. SPORT 24 lægger nemlig stor vægt på at sælge bevægeglæde og give kunden en rigtig god oplevelse i vores butikker. Salg er vigtigt, for det lever vi af, men den gode kundeoplevelse er vigtigere - og den leverer du.

SPORT 24 A/S
Deltidssælgere til 8 timer

SPORT 24 A/S, Næstved

SPORT 24 OUTLET Næstved søger nu dedikerede og passionerede sælgere til 8 timer med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde, og måske går du i skole eller er midt i et sabbatår.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.
 • Vareopfyldning i butikken.
 • Vareeksponering i butikken.
 • Øvrigt arbejde for at få butikken til at være knivskarp.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse i SPORT 24 OUTLET Næstved, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

SPORT 24 A/S
Butikselev

SPORT 24 A/S, Herning

Kan du stå på mål for SPORT 24 i Herning City?

Så står vi klar til at være både din træner, dit hold og dit heppekor. SPORT 24 i Herning City søger en spilleklar elev, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Hos os er det en fordel, hvis du havde svært ved at sidde stille i skolen - for vi går ind for bevægelse. Vores salgselever må gerne være bidt af en gal håndbold/ketcher/hockeystav/golfbold/yogamåtte. Det er ikke vigtigt, hvilken sport du selv dyrker, men din passion og viden om sport og bevægelse er med til at skabe værdi for kunderne og dermed også for SPORT 24. Vi sælger nemlig glæden ved at bevæge sig, og vi vil klæde dig rigtig godt på til at kunne sælge den.

SPORT 24 A/S
Sælger deltid, 30 timer ugen

SPORT 24 A/S, Glostrup

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrencegen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal blive deltidssælger hos os. Hvad venter du på?

Skal du ikke med på et hold med en helt særlig kultur - ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en legende hverdag? Det tror vi nok, du skal.

I butikken lærer vi dig alt, hvad vi ved, og klæder dig godt på - fra indretning og visuelt udtryk til kunderådgivning og salg - og du får hurtigt ansvar. Vi er ude blandt kunderne, og leg er en vigtig del af vores måde at møde dem på.

Hos os er det fedt at arbejde. Vi har ingen tykke manualer, og det stiller krav til os alle sammen om at tænke selv og hjælpe hinanden, når vi sælger de fede produkter, giver kunderne en god oplevelse og værdifuld rådgivning.

SPORT 24 A/S
Site Merchandiser

SPORT 24 A/S, Silkeborg

Vil du med på holdet omkring udviklingen og driften af Danmarks største sportskæde?

Som vores nye Site Merchandiser bliver din vigtigste opgave at guide og optimere kundernes vej gennem købsflowet fra første til sidste click. Du vil komme til at få stor indflydelse på brugeroplevelsen på SPORT 24’s to webshops i Danmark og Norge.

Du skal trigge på følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Optimere kunderejsen/brugeroplevelsen med henblik på at øge vores CVR, trafik og basket size
 • Sammen med udviklingsteamet kontinuerligt teste og måle effekt af tiltag/ændringer/tilføjelser/optimeringer via dataindsamling
 • Idégenerere, planlægge og designe den optimale brugeroplevelse i samarbejde med Marketing og Udviklingsteamet
Gem
Lagermedarbejdere til Sport 24 i Funder og Them
Moment Sport 24 har rygende travlt, og vi søger derfor lagermedarbejdere der kan starte op hurtigst muligt.
Sport 24, Region Midtjylland
Moment
Indrykket: