3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Voxmeter
Juniorkonsulent

Voxmeter A/S, København

Hvis din ambition er at høre til blandt de mest succesfulde seniorkonsulenter, er Voxmeter den helt ideelle virksomhed for dig.

Voxmeter har siden 1997, udklækket nogle af Danmarks dygtigste konsulenter. Dette gør vi via intensiv oplæring i det faglige og teoretiske, synkront med det praktiske arbejde.

Som juniorkonsulent, får du både en selvstændig og assisterende rolle. Du vil løbende skulle løse analyseopgaver, igangsætte projekter og levere rapporter. Du får løbende mere og mere ansvar og bliver med tiden oplært i alle arbejdsområder.

Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Kundedialog og sparring
  • Udregning og udarbejdelse af tilbud
  • Udformning af analysedesign og projektbeskrivelser
Voxmeter A/S
Hjemmearbejdsplads
Voxmeter
Arbejd hjemme, som interviewer

Voxmeter A/S

Vi søger interviewere i hele Danmark

Vi søger interviewere, der er venlige, nysgerrige – og som har respekt og tålmodighed overfor andre mennesker. Du vælger selv, hvornår du vil arbejde. Det kan være i dagtimerne, aftener og/eller i weekenderne.

Voxmeter har Danmarks bedste interviewkorps, drevet af en høj faglig stolthed. Vi oplærer og coacher vores interviewere, så alle er klædt ordentligt på til at gennemføre undersøgelserne.

Arbejdet foregår 100 % online, og din opgave bliver at interviewe folk via telefon. Alle dem du interviewer medvirker anonymt i en undersøgelse. Du skal altså ikke sælge noget.

Voxmeter A/S
Udadvendt studentermedhjælper
Er du opsøgende, handlekraftig og glad for at tale med mennesker?
VOXMETER A/S, København K
Jobcenter
Indrykket: