21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AFRY Afdelingschef Bygherrerådgivning

AFRY, Herlev

Skal du stå i spidsen for at opbygge vores nye forretningsenhed indenfor bygherrerådgivning? Og er du samtidig en leder med stor menneskelig indsigt, som ønsker at inspirere dem omkring dig? Så er du muligvis den Afdelingschef, som vi står og leder efter.

"Du vil opleve, at alle i AFRY byggeri vil være med til at understøtte og bidrage til at forretningsområdet bliver en succes og du vil indgå i et dedikeret ledelsesteam, som brænder for at udvikle og løfte vores samlede forretning” Fortæller Michael Vedel, Afdelingsdirektør for Consultancy.

Som afdelingschef får du ansvaret for at opbygge og lede vores nye forretningsenhed indenfor bygherrerådgivning. Planen er en landsdækkende enhed, men i første omgang er fokusset primært på Hovedstaden og Sjælland. Du vil i din daglige ledelse have det overordnede ansvar, finansielt såvel som personalemæssigt i afdelingen.

AFRY Projektleder, digitalisering og automation – AFRY Food

AFRY, Aarhus eller Kolding

Kunne du tænkte dig at gå forrest i store tværfaglige projekter i både ind- og udland og brænder du for projektledelse indenfor digitalisering og automation? Så er du måske den nye kollega, vi søger i AFRY Food.

På baggrund af vores forhøjede aktivitetsniveau har vi behov for at styrke vores projektledelseskompetencer på kontoret i Aarhus eller Kolding. Ud over at deltage i arbejdet med vores projekter og opgaver, vil det være en vigtig opgave at udvikle det faglige miljø omkring projektledelse.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Ledelse af projekter med stor spredning i størrelsesordenen fra ½ til 10 mio Eur.
 • Rådgivning- og konsulentopgaver
 • Projektledelse og delprojektledelse inkluderende tværfaglig mandskabsledelse. Herunder ressourcer fra fag som automation, el, digitalisering og proces
AFRY El-installatør/El-ingeniør med interesse for lys – Light Bureau

AFRY, Herlev

Kunne du tænke dig et ansvarsfuldt job med en bred vifte af opgaver inden for elektro-, lys-, informations- og automationsteknik? Og har du samtidig lyst til at blive del af et team med engagerede, dygtige kollegaer? Så er du måske Light Bureaus nye el-installatør/ingeniør.

Light Bureau skaber kraftfulde og spændende løsninger i et tæt og styrkende samarbejde med den øvrige del af AFRY-koncernen. Opgaverne spænder vidt, varierer i størrelse og omfang og omfatter discipliner lige fra mindre forundersøgelser og projekter til store og komplekse løsninger.

Vi er ofte med hele vejen fra ide til skitse, udbud, udførelse og aflevering.

I drifts og vedligeholdsmæssig sammenhæng, er vi kundernes tekniske sparringspartner og sikrer at ydelser bliver leveret som anført i kontrakterne.

Gottlieb Paludan Architects Studentermedhjælper til økonomiafdeling

Gottlieb Paludan Architects, Nordhavn

Gottlieb Paludan Architects er en af Nordens store arkitektvirksomheder med kontorer i Danmark og Norge. Vores mål er at skabe større sammenhængskraft med arkitektur, der forbinder mennesker og byer og forsyner vores samfund.

Som studentermedhjælper bliver du en del af AFRY Danmarks økonomiafdeling, som består af i alt 15 kolleger. Du vil i det daglige sidde på vores kontor i Nordhavnen hos Gottlieb Paludan Architects sammen med 4 andre kolleger.

Vi arbejder i dagligdagen med stort set alle discipliner inden for finans – herunder bl.a. rapportering, budgetting, bogføring og fakturering. Vi har desuden flere udviklingsprojekter og optimeringer i gang for at forbedre vores processer internt. Her vil du også i samarbejde med de øvrige i teamet byde ind på relevante opgaver.

AFRY Studiemedhjælper med passion for HR og forretningssupport

AFRY, Nordhavn og Herlev

Kunne du tænke dig at få indsigt i hele HR-paletten – lige fra de administrative processer i forbindelse med rekruttering samt on- og off-boarding til hele den systemmæssige del af HR? Og motiveres du af at gøre en forskel i hverdagen? Så er du formentlig den studiemedhjælper, vi søger til vores HR Shared Service Center.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Supportere i forhold til on- og off-boarding af medarbejdere, herunder bl.a. oprette medarbejdere i vores HR-system, udarbejde introplaner, administrere introaktiviteter, samt sikre off-boardingprocedure
 • Supportere i forbindelse med rekruttering af medarbejdere, herunder bl.a. udarbejde stillingsannoncer og administrere ansøgere i vores rekrutteringssystem (SmartRecruiters) samt searche efter relevante profiler via bl.a. LinkedIn.
 • Udarbejde præsentationer, indsamle data samt lave udtræk med HR-data fra vores systemer
AFRY Receptionist – Buildings

AFRY, Herning

Er du serviceminded helt ud til fingerspidserne? Og trives du i en udadvendt rolle, hvor du vil være omdrejningspunktet for en lang række administrative opgaver?

Du bliver en del af et mindre team, med ansvar for en række praktiske og administrative opgaver, der er vigtige for den daglige drift af kontoret. Du bliver mange gange den første man møder på kontoret, og du er derfor naturligt imødekommende og smilende i mødet med kolleger og kunder.

Konkret vil du arbejde med: 

 • Drift af reception, herunder modtage gæster og (i begrænset omfang) telefonpasning og omstilling
 • Assistere dine kolleger med diverse opgaver af både praktisk som administrativ karakter
 • Indkøb af kontor- og gaveartikler.
AFRY Studentermedhjælper til økonomiafdeling

AFRY, Herning

Kunne du tænke dig at få indsigt i hele økonomi-paletten – lige fra rapportering og budgettering til project controlling? Og motiveres du af at gøre en forskel i hverdagen for dine kolleger såvel som for forretningen? Så er du formentlig den studiemedhjælper, vi søger til vores Økonomiafdeling i Herning.

Som studentermedhjælper bliver du en del af AFRY Danmarks økonomiafdeling, som består af i alt 15 kolleger. Du vil i det daglige sidde på vores kontor i Herning sammen med 4 andre kolleger.

Vi arbejder i dagligdagen med stort set alle discipliner inden for finans – herunder bl.a. rapportering, budgetting, bogføring, fakturering og project controlling.

AFRY  Projektleder, digitalisering og automation

AFRY, Aarhus eller Kolding

Kunne du tænke dig at gå forrest i store tværfaglige projekter i både ind- og udland og brænder du for projektledelse indenfor digitalisering og automation? Så er du måske den nye kollega, vi søger i AFRY Food.

På baggrund af vores forhøjede aktivitetsniveau har vi behov for at styrke vores projektledelseskompetencer på kontoret i Aarhus eller Kolding. Ud over at deltage i arbejdet med vores projekter og opgaver, vil det være en vigtig opgave at udvikle det faglige miljø omkring projektledelse.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Ledelse af projekter med stor spredning i størrelsesordenen fra ½ til 10 mio Eur.
 • Rådgivning- og konsulentopgaver
 • Projektledelse og delprojektledelse inkluderende tværfaglig mandskabsledelse. Herunder ressourcer fra fag som automation, el, digitalisering og proces
AFRY El-ingeniør til Storkøbenhavn - Pharma

AFRY, Herlev

AFRY står over for nye spændende projekter og konsulentopgaver og søger en kompetent el-ingeniør til at blive en del af vores el- og instrumentationsteam.

AFRY er en ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med projekter i hele verden og med mere end 17.000 ansatte verden over. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og det gode kollegaskab.

Dine arbejdsopgaver bliver el-design, projektering og eksekvering af el-projekter, der er en del af vores automation, proces og HVAC-leverancer til Life Science-industrien.

AFRY OSIsoft PI ingeniør - Pharma

AFRY, Herlev

Som OSIsoft PI ingeniør bliver du en del af en afdeling, hvor der arbejdes med Automation, Backbone/Infrastruktur, MES, IT og QA til Life Science industrien.Til daglig arbejdes der i små enheder, hvilket giver fleksibilitet, og mulighed for at præge virksomheden. Samtidig kan du trække på de ressourcer, AFRY har som en stor organisation.

Helt konkret vil ud:

 • Få en Lead rolle som OSIsoft PI ingeniør på projekter hos Life Science kunder
 • Komme til at arbejde med design, programmering, dataanalyse og datavisualisering.
 • Stå for integration til automationssystemer fra leverandører som ABB SattLine/800xA, Emerson DeltaV, Rockwell og Siemens.
AFRY Brandrådgiver – Buildings

AFRY, Herning

Er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er plads til netop dig og dine idéer? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger?

Du bliver en del af vores brandafdeling, hvor vi er 6 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri. Her får du bl.a. ansvaret for udførelse af brandtekniske analyser, udarbejdelse af brandstrategier for større og komplekse byggeprojekter, udarbejdelse af risikoanalyser samt fastlæggelse af brandkrav til bygninger.

Udover det fagspecifikke bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder – innovativt og helhedsorienteret.

AFRY Nyoprettet stilling som drivkraft indenfor mekaniske installationer på store bygge- og anlægsopgaver – Transportation

AFRY, Herlev eller Aarhus

Vil du have en central og indflydelsesrig rolle, hvor vi sammen finder de bedste tekniske løsninger til vores kunder? Er du også en ”devoted teamplayer”? Så kan du meget vel være vores nye kollega inden for mekaniske installationer og strategisk udvikling indenfor området.

Du vil blive en gennemgående figur ved løsning af VVS-/mekanikopgaver på tværs af virksomhedens teams og får rig mulighed for sparring og faglig udvikling indenfor udvikling, implementering og opfølgning på store mekaniske systemer i eksisterende og ny infrastruktur.

Helt konkret vil du bl.a. arbejde med:

 • Udarbejdelse af projektforslag
 • Kravspecifikation
 • Teknologivalg
Gem
AFRY Brandrådgiver - Buildings

AFRY, Aarhus

Er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er plads til netop dig og dine idéer? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger?

Du slutter dig til AFRY Byggeri, hvor du vil få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning inden for byggeri og anlæg. I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 670 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtig rart sted at være.

Du bliver en del af vores brandafdeling, hvor vi er seks kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri.

AFRY ABB Sattline/800xA automationsingeniør til Storkøbenhavn - Pharma

AFRY, Herlev

Du vil indgå i et team med andre engagerede og kompetente ABB Sattline/800xA automationsingeniører, som du kan vidensdele og samarbejde med.

AFRY har en stærk kundeportefølje, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med forskellige virksomhedstyper.

Helt konkret vil du:

 • Analysere, designe, programmere og idriftsætte automationssystemer.
 • Arbejde i små enheder, hvilket giver fleksibilitet, og mulighed for at præge virksomheden. Samtidig kan man trække på de ressourcer, AFRY har som en stor organisation.
 • Blive bannerfører på udvalgte projekter hos pharma- og biotechkunder i Storkøbenhavn.
AFRY Erfaren procesingeniør – Pharma & Life science

AFRY, Herlev

Brænder du for proces? Og har du lyst til at være det faglige fyrtårn på Pharma og Life science projekter for kunder i Storkøbenhavn? Så er du måske den nye kollega, vi søger til AFRYS nyopstartede Pharma sektion.

I samarbejde med vores kunder og øvrige medarbejdere løser du afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver – primært i projektteams – men der kan også være perioder, hvor du vil være tilknyttet vores kunder som konsulent inden for dit fagområde.

Helt konkret vil du blandt andet:

 • Indtage en Lead-rolle i forhold til dit fagområde
 • Analysere, designe og beregne procesanlæg
 • Yde rådgivning og kvalitetssikring af Pharma og Biotech produktsystemer, både som konsulent og i projektleverancer

Da sektionen er i sin tidlige start, er det særligt vigtigt, at du er villig og kan se dig selv i rollen som mentor for mindre erfarne kollegaer.

AFRY Teamleder - Food Digitalisation

AFRY, Aarhus

Brænder du for personaleledelse? Og er du samtidig en erfaren ingeniør med PLC, SCADA, DIGITALISERING eller måske EL på dit CV? Så er du måske vores nye Teamleder.

På baggrund af vores store vækstrejse har vi behov for at styrke vores ledelseskompetencer på kontoret i Aarhus, for at sikre nærhed i den daglige ledelse.

Som teamleder vil din primære rolle være personaleledelse og teknisk sparring med dit personale. Her vil du både varetage den daglige ledelse af medarbejderne på kontoret i Aarhus med mulighed for at kombinere rollen med projektledelse eller teknisk specialist, såfremt dette er et ønske.

AFRY El-ingeniører til projektering og rådgivning indenfor anlægsområdet – AFRY Transportation

AFRY, Herlev

Bliv en del af team AFRY, hvor der er plads til diversitet, faglig og personlig læring i tæt samarbejde med innovative og dedikerede kolleger. Vi står klar til at tilbyde dig en central og indflydelsesrig rolle, hvor vi sammen finder de bedste tekniske løsninger til vores kunder. Er du også en ”devoted teamplayer”? Så kan du meget vel være vores nye kollega til vores team af el-ingeniører i AFRY Transportation.

Vi søger bredt uanset om du er nyuddannet eller sidst i din karriere og måske har et ønske om en deltids-eller projektansættelse. I AFRY sætter vi handling bag begrebet ”diversitet” og sætter en ære i det!

Arbejdet består i at projekter, dimensionere, gennemgå og foreslå tekniske løsninger. Både for ombygning og nybygning. Vores opgaver kommer ofte direkte fra slutkunden, eller vi bistår entreprenørerne i valg af løsninger.

AFRY Konstruktionsingeniør – AFRY Buildings – Herning

AFRY

Er projektering af konstruktioner din hjemmebane? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger? Og kunne du tænke dig at blive en del af en faglig stærk Konstruktionsafdeling?

Du bliver en del af vores Konstruktionsafdeling, som består af i alt godt 60 fagligt stærke og engagerede ingeniører, bygningskonstruktører og BIM designere. Afdelingen varetager alle faser af ingeniørrådgivning – fra valg af løsning til opfølgning i udførelsesfasen.

Konkret vil du arbejde med:

 • Projektering af beton-, stål- og trækonstruktioner
 • Rådgivning til kunder i forbindelse med optimale valg/løsninger
 • Udarbejdelse af statisk dokumentation og udbudsmateriale
 • Tilsyn
Afdelingschef Bygherrerådgivning
Skal du stå i spidsen for at opbygge vores nye forretningsenhed indenfor bygherrerådgivning?
AFRY ApS, Herlev
Jobcenter
Indrykket:
Nyoprettet stilling som drivkraft indenfor mekaniske installationer på store bygge- og anlægsopgaver - Transportation - Herle...
Vil du have en central og indflydelsesrig rolle, hvor vi sammen finder de bedste tekniske løsninger til vores kunder.
AFRY Denmark A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: