6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AFRY ABB SattLine/800xA automationsingeniør- Pharma

AFRY, Kalundborg

Har du lyst til at arbejde sammen med AFRY’s passionerede og dygtige ingeniører? Og kan du se dig selv blive en del af et "devoted" team, hvor du i høj grad får lov at sætte dit aftryk på projekterne? Så er du måske vores nye automationsingeniør på projekter hos vores Pharma- og Biotech-kunder i Kalundborg.

I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 700 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design.

Du får arbejdsopgaver såsom udarbejdelse af design, programudvikling, indkøring, test og kvalificering af procesløsninger til vores pharma- og biotech-kunder og bliver således en del af vores tværfaglige projektteams.

AFRY El-ingeniør til Storkøbenhavn - Pharma

AFRY, Herlev

AFRY står over for nye spændende projekter og konsulentopgaver, og søger en kompetent el-ingeniør til at blive en del af vores el- og instrumentationsteam.

Dine arbejdsopgaver bliver el-design, projektering og eksekvering af el-projekter, der er en del af vores automation, proces og HVAC-leverancer til Life Science industrien.

AFRY har en stærk kundeportefølje, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med forskellige virksomhedstyper i Storkøbenhavn. Til daglig arbejdes der i små enheder, hvilket giver fleksibilitet, og mulighed for at præge virksomheden. Samtidig kan man trække på de ressourcer, som en stor organisation, som vores, har.

I AFRY vil du få en bred kontaktflade. Dels til projektledere, el og automationsspecialister, og dels til kompetente og erfarne QA-medarbejdere og procesingeniører, både internt og eksternt.

Gottlieb Paludan Architects Landskabsarkitekt søges

Gottlieb Paludan Architects, Nordhavn

Gottlieb Paludan Architects er inde i en spændende udvikling og har skabt sig en stærk position på en række faglige områder. Vi har mange opgaver indenfor mobilitet, industri og klimatilpasning og har nu behov for at styrke vores landskabsfaglige kompetencer yderligere, på vores tegnestue i København.

Vi søger derfor en landskabsarkitekt der er helhedsorienteret, til projekter inden for energi, industri, forsyning og mobilitet.

Vi forventer, at du har grundlæggende erfaring som landskabsarkitekt og hertil gerne erfaring med 3D-projektering. Du arbejder selvstændigt og er interesseret i at tage ansvar - både for det enkelte projekt, den faglige udvikling af landskabsarbejdet på tegnestuen, det tværfaglige arbejde og for det gode arbejdsmiljø.

AFRY Studentermedhjælper til økonomiafdeling

AFRY, Nordhavn

Som studentermedhjælper bliver du en del af AFRY Danmarks økonomiafdeling, som består af i alt 15 kolleger. Du vil i det daglige sidde på vores kontor i Nordhavnen hos Gottlieb Paludan Architects sammen med fire andre kolleger.

Vi arbejder i dagligdagen med stort set alle discipliner inden for finans – herunder bl.a. rapportering, budgetting, bogføring og fakturering.

Vi har desuden flere udviklingsprojekter og optimeringer i gang for at forbedre vores processer internt. Her vil du også i samarbejde med de øvrige i teamet byde ind på relevante opgaver.

AFRY Erfaren byggeleder – Industry Buildings

AFRY, Herning

Har du et solidt kendskab til bygge- eller rådgivningsbranchen, og er du vant til at skabe faglig sammenhæng imellem forskellige faggrupper? Har du samtidig erfaring med direkte kundekontakt og kunderådgivning? Så kunne du være vores nye byggeleder til AFRY’s Industry afdeling med kontor i Herning eller Aarhus.

I dit daglige arbejde i Industry Buildings får du en bred kontaktflade eksternt hos kunderne såvel som internt i AFRY, hvor du vil samarbejde med kollegaer og projektledere på tværs af organisationen.

Arbejdet foregår både på kontoret og på byggepladsen, og det er derfor vigtigt, at du trives med en omskiftelig arbejdsuge.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Byggeledelse
  • Projektledelse
  • Kvalitetssikring
ABB SattLine/800xA automationsingeniør- Pharma – Kalundborg
Har du lyst til at arbejde sammen med AFRY’s passionerede og dygtige ingeniører?
AFRY Denmark A/S, Kalundborg
Jobcenter
Indrykket: