13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danpo A/S
Dedikeret kvalitetsspecialist

Danpo A/S, Give

Elsker du at vide alt, hvad der foregår omkring dig, og er dit mål altid at levere det højeste serviceniveau?

Så har du her muligheden for at søge en spændende stilling, hvor du bliver en vigtig spiller i forhold til at sikre høj tilfredshed fra en af Danpos vigtige strategiske samarbejdspartnere.

Dine opgaver inkluderer bl.a.:

 • Opbygge en specialistviden omkring det produktionstekniske kombineret med fødevaresikkerhed
 • Håndtere og styre evt. krisehåndteringer og andre afvigelser, der kræver speciel viden
Danpo A/S
Danpo A/S
Marketingkoordinator i Danpo

Danpo A/S, Give

Danpo marketingafdeling søger en marketingkoordinator, som elsker at være en del af en kreativ og energifyldt afdeling, hvor der er mange bolde i luften.

Det er en spændende mulighed for dig, som har mod på at springe ud i noget nyt her i Danpo, hvor vi har bæredygtighed og dyrevelfærd i centrum.

Du træder ind i en afdeling, der har masser af energi, og hvor vores tætte sammenhold er fundamentet for en velfungerende hverdag. Her er vi nemlig 8 kreative specialister, som dækker det hele – fra marketing og kommunikation til produktudvikling og emballage.

Danpo A/S
Danpo A/S
Afdelingsleder til Detailpakkeri aftenhold

Danpo A/S, Aars

Er du klar til et spændende job fyldt med forskelligartede opgaver indenfor ledelse på timelønsområdet?

Hos Danpo i Aars har du nu muligheden for at prøve kræfter med en ny spændene stilling, da vi udvider ledelsesteamet i detail pakkeriet på baggrund af et stigende salg til de danske forbrugere, og søger derfor en afdelingsleder til vores aftenhold og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Så kan du se dig selv som værende en del fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Danpo A/S
Danpo A/S
Tekniker til nathold - hold vores højteknologiske produktionsanlæg kørende

Danpo A/S, Give

Du kender dem nok. De lækre nuggets, saftige hot wings og sprøde grillkyllinger. Det er det, vi laver på Danpos fabrik i Farre. Men for at holde produktionen af vores populære produkter kørende har vi brug for en tekniker til vores nathold, der får et rush ud af at finde fejl. Lyder det spændende, så kig med her:

I alt har vi 4 produktionslinjer med 20-30 maskiner i hver, og derudover har vi en stor forsyningscentral som indeholder bl.a. store køleanlæg, dampkedler, hedtoliekedler samt ventilations- og vandforsyningsanlæg. De skal køre fejlfrit 24/7, så produktionstiden overholdes. Det betyder, at du:

 • primært laver fejlfinding og udbedring på akutte stop i produktionen – både elektrisk og mekanisk
 • laver forebyggende vedligehold
 • passer vores vagttelefon, mens du er på arbejde
Danpo A/S
Danpo A/S
Legal/Risk Management Student Worker

Danpo A/S, Give

If you want to obtain further legal and risk management knowledge while working in a dynamic organization within the food industry and are eager to experience what working at Legal Department entails - this might be the job for you.

As a student worker, you will support and assist our Group risk and legal department with work in various sectors including among others business continuity, operational risk, financial risk and market and credit risk.

Currently, our Group risk and legal department is busy, which is why we are looking for a student worker who can help up reach our internal goals.

Danpo A/S
Danpo A/S
Afløsere til kyllingeindfangning

Danpo A/S, Aars eller Bredsten

Har du lyst til at arbejde med indfangning af kyllinger i Nordens største fjerkrækoncern? I en virksomhed med fokus på dyrevelfærd, gode kollegaer og højt humør? Så er det måske dig, som vi står og mangler som afløser til kyllingeindfangning i vores hjemhentningsafdeling.

I vores hjemhentningsafdeling sørger vi for indfangning og transport af kyllingerne, fra producenten til slagteriet, som slagter seks dage om ugen. Lige nu søger vi afløsere der bl.a. kan træde til ved sygdom, ferie og ved tidspunkter med ekstra travlhed.

Danpo A/S
Danpo A/S
Råvareplanlægger til industriel produktion

Danpo A/S, Aars

Som råvareplanlægger indgår du i et planlægningsteam der dækker både dag- og nathold. Din kontaktflade vil være stor, og vil indbefatte tæt samarbejde med indkøb, salg og produktion.

Du vil få tæt kontakt med hele planlægningsafdelingen, men du vil have yderst tæt sparring med vores råvareplanlægger på natholdet. Daglig gang i produktionen er en naturlig del af hverdagen.

Danpo A/S
Danpo A/S
Operation Staff Manager

Danpo A/S, Aars

Er du klar til at varetage en spændende administrativ stilling, med forskelligartede opgaver indenfor timelønsområdet, i vores produktion i Aars? Vi søger en administrativ stærk medarbejder der er udadvendt, struktureret og tillidsvækkende, og hvor trivsel og samarbejde er højt prioriteret.

Som Operation Staff Manager vil du indgå i et energisk team, der altid har et smil på læben, på trods af travlhed og hvor ærlighed og humor er værdsat.

Danpo A/S
Danpo A/S
Truckfører

Danpo A/S, Give

Vil du være truckfører i nordens største fjerkrækoncern? I en virksomhed med høj puls, højt humør samt gode kollegaer som løfter i flok? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Farre søger vi medarbejdere med truckcertifikat som skal indgå i vores team på daghold.

Vi søger kollegaer med godt humør, som har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingen, samt ser muligheder frem for begrænsninger. For at sikre det bedst mulige match skal du have følgende kvalifikationer:

 • Truckcertifikat
 • Have et godt overblik og kunne bevare roen i pressede situationer
 • Du behersker dansk i både skrift og tale
Danpo A/S
Danpo A/S
Formand til daghold

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi en formand til vores råvareafdeling på daghold. Arbejdstiderne vil variere, og vil være placeret i tidsrummet 04:00-16:00.

Så kan du se dig selv være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Du vil indgå i et team med to andre formænd som, når afdelingslederen ikke er til stede, skal sørge for at produktionen kører. Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • bemandingsplanlægning
 • overholde produktionsplan
 • optimering af spild
Danpo A/S
Danpo A/S
Medarbejdere til lager

Danpo A/S, Aars

Vil du være en del fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Aars søger vi netop nu medarbejdere til aften-, nat- og weekendhold i vores udlæsnings-/lagerafdeling.

I stillingen vil der være en del kørsel på stabler, så vi forventer at du som minimum har certifikat hertil og trives med at køre stabler som en fast del af hverdagen.

Vi søger kollegaer med godt humør, som har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingerne, samt ser muligheder frem for begrænsninger.

Danpo A/S
Gem
Produktionsmedarbejder til Danpo A/S i Give
Moment Er du en engageret medarbejder med drive, som mangler et godt deltids eller fuldtids job i Give?
Danpo A/S, Region Midtjylland
Moment
Indrykket:
Gem
Sommerferieafløsere til Danpo - daghold
Moment Vil du være en del fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed hvor du bliver en del af en multikulturelvirksomhed?
Danpo, Region Midtjylland
Moment
Indrykket: