11 job matcher din søgning 11 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Johnson Controls

HR Business Partner til nordisk HR team

Højbjerg

Brænder du for at gøre en forskel, og drømmer du om at arbejde bredt med HR i en global organisation?

Hvordan du vil gøre det

  • Gennemføre hele spektret af klassiske HR-aktiviteter i samarbejde med den lokale ledelse og øvrige stakeholders.
  • Yde rådgivning og vejledning om håndtering af medarbejderforhold, herunder sikre overholdelse af relevante lov- og overenskomstkrav, arbejdsmarkedsrelationer og kompensation m.m.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, og sundhedsforsikring , 10 % betalt pensionsordning, fleksible arbejdstider samt spændende udviklings- og karrieremuligheder.

Johnson Controls
Johnson Controls

Service Project Manager – To lead agile Marine Service projects

Højbjerg

As a Service Project Manager you will be responsible for planning, overseeing and leading Service projects within refrigeration and controls systems for our Marine customers.

You will lead the project and ensure project progress based on time schedule and keep track of deviations and deliverables from project kick-off until hand-over to customer. You take full ownership for the assigned projects to ensure operational and financial performance, handling risk mitigation.

We offer

  • Be part of the green energy-efficient cooling and heat pump industry
  • Good opportunities for education and different career paths
Johnson Controls
Johnson Controls

Teknisk koordinator til El-afdeling

Hornslet

Er du en dygtig koordinator, som naturligt får enderne til at nå sammen? Kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en serviceafdeling, hvor dine kolleger spænder fra ingeniør til servicetekniker rundt i landet? Så læs videre og se hvad Johnson Control kan tilbyde dig!

Du vil få din primære arbejdsgang i serviceteamet, hvor du vil få til opgave at koordinere de daglige opgaver i teamet samt få dem planlagt, så de bliver tildelt de rigtige personer. Alt sammen, så vores kunder i sidste ende får den bedste behandling.

Vi er i El-afdelingen under en spændende forandring og en rivende udvikling, hvilket betyder du vil få rig mulighed for at skabe og sætte dit eget præg på rollen.

Johnson Controls
Johnson Controls

Automationstekniker til serviceafdelingen – Industrial Refrigeration

Hornslet

Er du vores nye problemløser? Har du interesse for PLC/SCADA-programmering og kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag ude hos vores kunder? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Grundet stigende aktivitet i vores EL-Serviceafdeling, søger vi nu en automationstekniker til servicering af PLC/SCADA-systemer på industrielle køleanlæg. Som automationstekniker kan vi tilbyde dig en spændende rolle med stort ansvar. Du arbejder selvstændigt og proaktivt løser el-tekniske problemstillinger ude hos vores kunder.

Johnson Controls
Johnson Controls

Teknisk beregner

Roskilde

Har du erfaring inden for beregning af industrielle projekter? Vil du være med til at skabe grundlaget for den rette udførelse af projekter inden for industriel køl og varmepumper?

Vi søger til vores salgsteam i Johnson Control Køleteknik en teknisk beregner. Sammen med resten af teamet vil din primære arbejdsopgave være, at lave kalkulationer, dimensionering, teknisksupport og tilbudsudarbejdelse til industrielle køleanlæg og varmepumpe projekter i Danmark. Derudover vil du have til opgave løbende at opretholde relationer med nøglekunder, samt hjælpe og støtte salgsmedarbejdere og andre samarbejdspartnere i organisationen.

Johnson Controls
Johnson Controls

Technical Lead indenfor controls og automation

Højbjerg

Brænder du for produkt- og konceptudvikling inden for styring og regulering? Kan du se dig selv som en del af et team, der udvikler og vedligeholder styringsløsninger til køleanlæg og varmepumper?

Du bliver en del af et dedikeret og højt kvalificeret team, der arbejder tæt sammen for at nå vores fælles mål. Stemningen på holdet er uformel, og vi værdsætter den positive ånd og den gode humor.

Johnson Controls
Johnson Controls

Produktionsleder som brænder for motivation og udvikling

Højbjerg

Brænder du for at gå forrest og vise vejen med nye måder at håndtere driften på? Motiveres du af at udvikle medarbejdere? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi søger hos Johnson Controls en produktionsleder til den daglige ledelse af 30 - 35 medarbejdere – primært smede, elektriker og montører samt den daglige drift i samarbejde med planlæggeren og teamkoordinatoren.

Som produktionsleder refererer du til produktionschefen og indgår i et team af 5 produktionsledere, som har ansvaret for at udvikle produktionen til kontinuerligt at have høj kvalitet, effektivitet og produktivitet ved at give ansvar, motivere og udvikle medarbejderne.

Johnson Controls
Johnson Controls

Salgsingeniør til Køl- og varmepumpesegment

Hornslet

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem avanceret ingeniørvidenskab og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Som salgsingeniør vil du have et nuanceret job, hvor du servicerer vore eksisterende kunder, håndterer udbudsmaterialer samt laver opsøgende teknisk salg.

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en global organisation, hvor vi vil gøre alt for at du er succesfuld i jobbet, samt trives i det daglige arbejde og i vores team.

Johnson Controls
Johnson Controls

Service Supporter – Johnson Controls i Vejen

Vejen

Har du gode IT-kundskaber og måske erfaring fra en virksomhed der arbejder med teknisk service og vedligehold? Har du lyst til at være en del af et serviceteam der supporterer vores kørende teknikere. Så læs videre og se hvad Johnson Control kan tilbyde dig!

Som Service Supporter vil du indgå i et tæt samarbejde med vores back office-team og serviceledere med at supportere vores serviceforretning.

Johnson Controls
Johnson Controls

Elev med speciale i Digital handel B2B

Højbjerg

Kender du til Johnson Controls? Det behøver du ikke, vi skal nok give dig en go’ introduktion og oplæring. Har du ambitionerne, så hjælper vi dig med at danne rammerne.

Som elev får du en spændende hverdag med masser af udfordringer og en bred kontaktflade. Du vil få et grundigt kendskab til de mange administrative processer inden for salg, service, projekter og kundehåndtering. Du kan glæde dig til at blive en del af to afdelinger med dygtige medarbejdere, som alle er parate til at give dig en hjælpende hånd og svare på dine spørgsmål.

Johnson Controls
Johnson Controls

Sales Manager - Global Marine Service (Denmark)

Højbjerg

Are you a proactive and driven sales professional and a proven manager with a track record of business growth and an interest in offering complex HVAC/R solutions to global customers within the marine segment?

How you will do it

  • Create innovative, competitive, high quality and timely estimates and proposals
  • Utilize applicable sales tools effectively to plan and document progress on your accounts
  • Seek out, qualify and close simple, large & complex sales of HVAC/R and always secure that we meet our targets with a specific focus on business
Johnson Controls

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV