8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TechRecruit IT-Projektleder til digital transformation

TechRecruit søger for AURA A/S i Odder

Brænder du for digital transformation, og kan du lede kritiske forretningsprojekter helt i mål? Håndterer du trygt dine interessenter med tydelig kommunikation og en fast hånd? Og ønsker du et job med reel indflydelse og mulighed for impact. Så kik endelig videre på denne åbning hos AURA og muligheden for at blive en del af et stærkt team med en klar digital mission!

AURA står overfor at skulle udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder over de næste mange år.

AURA er en virksomhed, som er i forandring med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

AURA A/S Kundeservicemedarbejder

AURA A/S, Galten

Har du flair for kundeservice? Brænder du for at give kunden den bedste oplevelse hver gang?

Til AURA el-handel søger vi en dygtig kundeservicemedarbejder til vores kundecenter i Galten. Hos os vil du være den første kunderne møder, når de ringer med spørgsmål til deres el-leverandør. Her handler det om at være nærværende, og altid møde kunden med et smil trods travlhed. AURA el-handel vil være førende på markedet i at give kunderne den bedste serviceoplevelse.

Du trives godt i et åbent kontormiljø, hvor du vil arbejde i en omskiftelig, og til tider hektisk hverdag. Det kræver, at du har et godt overblik for at få afsluttet opgaverne og samtidig sikrer, at kunderne får en god oplevelse.

Dine opgaver er

 • Servicering af kunder på telefon og mail
 • Sagsbehandling
 • Diverse administrative opgaver
AURA A/S Account Manager

AURA A/S, Odder

Lynhurtigt og stabilt internet er kritisk infrastruktur og fundamentet for det moderne samfund og liv. Derfor vil vi være det naturlige valg for alle vores andelshavere. Vil du være med til at skabe den succes?

Vi søger en dygtig Account Manager, der kan sikre, at AURA får udrullet fiber til bolig-, andels-, ejerforeninger og bygherrer i hele vores forsyningsområde i Østjylland.

Du får ansvar for egne opgaver og kunder fra start til slut. Du kommer med de gode idéer, men er også med hele vejen fra udførsel til afrapportering på en salgskampagne.

Du er god til relationsopbygning, og det er afgørende, at du har et stort netværk/kendskab indenfor entreprise-, ejendomsselskaber, bolig-, andels- samt ejerforeninger.

AURA A/S Servicemontør til blandede opgaver

AURA A/S, Viby J

Med mange serviceopgaver i ordrebogen søger vi nu en dygtig servicemontør. Serviceopgaverne vil fortrinsvis være i vores segment af store og små erhvervskunder – fx boligforeninger og ejendomsadministrator til større erhvervskunder.

Som servicemontør vil du indgå i et team på 3-4 kollegaer, der servicerer alt fra boligforeninger, til større erhvervskunder. AURA Installation har base i Viby, og kunderne, vi arbejder for, vil som udgangspunkt være i det østjyske område.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Alment servicearbejde (udskiftning af stikkontakter, belysning, tavlearbejder m.m.)
 • Fejlfinding
 • Renoveringsopgaver
AURA A/S Elektriker, Servicemontør til butikker

AURA A/S, Viby J

Da vi har mange spændende serviceopgaver og kunder i ordrebogen, søger vi en dygtig servicemontør. Servicen vil fortrinsvis være i butikker (Supermarkeder m.m.) samt tilhørende kontorer. Er du klar på en udfordring og på at få en varieret dag som servicemontør hos AURA, så grib chancen nu.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Service i butikker og kontorer
 • Service på branddøre og vinduer (Vi skal nok lære dig det)
 • Etablering af netværksforbindelser
 • Service og kontrol af sikkerhedsbelysning (Vi skal nok lære dig det)
 • Fejlfinding på installationer
 • Mindre tavleombygninger
AURA A/S Stærk teknisk elektriker / automatikmekaniker / maskinmester

AURA A/S, Viby J

Installationsafdelingen har forrygende travlt og vores mål er at levere høj kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores Teknik segment, der både kan arbejde selvstændigt i ”marken” med opgaver inden for industriinstallationer og automation, men også kan indgå i samarbejde med vores øvrige team.

Vi er 60 ansatte – heraf er 45 elektrikere/montører. Vores samarbejde er baseret på fleksibilitet og ansvarlighed, og vi har brug for, at du bidrager med nye ideer og kan træffe selvstændige beslutninger. Du vil blive tilknyttet Teknik segmentet, der har base i Viby, men du vil have skiftende arbejdssteder, som primært vil være i det østjyske.

AURA A/S Elektriker til erhvervsbyggeriElektriker til erhvervsbyggeri

AURA A/S, Viby J

Vi har mange spændende projekter i ordrebogen, og søger derfor dygtige elektrikere. Arbejdet vil fortrinsvis være inden for industri og boligbyggeri. Er du klar på at indgå som elektriker i et team hos AURA med gode kolleger på en stabil arbejdsplads, så grib chancen nu.

Vi er 60 ansatte i AURA Installation. Vores samarbejde er baseret på fleksibilitet samt ansvarsfølelse for færdiggørelse af vores opgaver – korrekt og til tiden. Som elektriker på projekter vil du indgå i et team på 3-10 kollegaer, der laver opgaver for vores faste kunder.

AURA Installation har base i Viby, og kunderne, vi arbejder for, vil som udgangspunkt være i det østjyske, men hvis det har interesse, har vi også opgaver andre steder i landet.

AURA A/S Fiber Teknisk support: Studentermedhjælper

AURA A/S, Odder

Vi søger endnu en Studentermedhjælper til vores tekniske support. Teknisk support servicerer vores kunder i AURA Fiber. Teamet består af fem fuldtids medarbejdere, samt tre studentermedhjælper.

Vi sørger for grundig oplæringen, som i den første tid primært vil foregå fra Odder. Derefter vil arbejdet primært foregå fra hjemmeadressen. Arbejdstiden vil naturligvis blive tilpasset din uddannelse. Arbejdstiden vil i gennemsnit være 14 timer pr. uge fordelt på 2 uger som følger:

 • Uge 1: 3 aften vagter kl. 16-20 samt lørdag og søndag kl. 10-14
 • Uge 2: 2 aften vagter kl. 16-20 (fri i weekenden)

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV