7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Würth Danmark A/S

Handelselev til håndværkerbutik med attraktive åbningstider

Skive

Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring. Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt i gang. Derfor deltager du på et introduktionsforløb på vores hovedkontor.

Det jeg virkelig brænder for ved jobbet her ved Würth, det er at være en del af mine kunders hverdag. Derudover brænder jeg også helt vildt for selve salgsdelen i jobbet.

Rasmus, Handelselev i Wurth-butikken i Næstved
Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S

IT Supporter

Kolding

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsNogle steder kunne en IT-supporter lige så godt have heddet en privatsekretær. Sådan er det ikke her. Hos os går respekten begge veje, når du samler de systemmæssige tråde og klæder vores kolleger på til dagens arbejde.

Samtidig får du faste opgaver, der rummer en del variation – så kedeligt bliver det ikke. Og så lander du i et team, der ikke er til at stå for.

Du kan forvente stor fleksibilitet. Du kan fx en gang imellem udføre noget af dit arbejde på distancen.

Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S

Specialist til Karrosseri og Bilpleje

Du kommer til at bruge størstedelen af tiden ude ved kunderne og får ansvaret for salget af vores produkter, ofte i samarbejde med den lokale sælger, til såvel eksisterende som nye kunder.Kunderne er indenfor alle brancher dog primært håndværksbranchen.

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsDu får en demovarebil så alt er lige ved hånden til at klare dagligdagen. Din succes er vores succes. Du kommer med på et hold, hvor det tæller – og bliver belønnet.

Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S

Technical Key Account Manager - HVAC

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsKan du stå i spidsen for ekspansionen af HVAC – primært Varifix® – og, gennem din tekniske uddannelse og tekniske erfaring, bidrage til øget resultatskabelse ved de største aktører i bygge-, anlægs- og installationsbranchen?

Du tilbyder et stærkt onboarding-forløb, hvor du får tid og ro til at lære både organisationen, dit team, vores kultur, produkterne og faget at kende. Du får en fleksibel arbejdsplads, med mulighed for både kontor-dage og/eller arbejde hjemmefra foruden dagene, hvor du deltager i kundebesøg.

Würth Danmark A/S
Beierholm Rekruttering søger for Würth Danmark A/S
Gem
Beierholm Rekruttering

Regional salgschef

Er du klar til at tage stafetten som regional salgschef? Du ansvaret for en omsætning på et tre-cifret millionbeløb. Du bliver en nøgleperson i udviklingen af én af Danmarks største salgsorganisationer. Din opgave? At sikre fortsat vækst og succes.

I rollen som leder for en salgsorganisation i Østdanmark står du i spidsen for ca. 80 medarbejdere og 8 regionschefer. Du skal kunne jonglere med forskellige salgskanaler, markeder og kundetyper.

Beierholm Rekruttering
Würth Danmark A/S

Handelselev til Würth-butikker i Vejle og Horsens

Horsens, Vejle

Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring.

Når kunderne begynder at komme, servicerer du dem, både ved at vejlede dem i at finde de rigtige varer og ekspedere ved kassen. Du vil også tage imod bestillinger og svare på spørgsmål over telefonen.

Der er et mega fedt samspil mellem alle kollegerne. Der er generelt en fed kultur og vi har det mega fedt sammen.

Rasmus, handelselev i Würth
Würth Danmark A/S

HR praktikant

Kolding

HR-praktikant hos Würth Danmark!

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV