2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Chr. Olesen Synthesis A/S QA studentermedarbejder

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Chr. Olesen Synthesis udvikler og fremstiller aktive substanser og mellemprodukter til lægemiddelindustrien. Virksomheden er i hurtig og spændende udvikling, og vi søger snarest muligt en studentermedarbejder til vores kvalitetsfunktion.

Som studentermedarbejder i kvalitetsfunktionen vil du få ansvar for at implementere en række skriftlige dokumenter i vores elektroniske dokumenthåndteringssystem. Du vil få en grundig oplæring, men det er vigtigt, at du på forhånd er fortrolig med IT. Derudover vil du skulle supportere med diverse praktiske og administrative opgaver, inklusive arkivering.

Du indgår i en flad organisation, hvor opgaverne altid er forskellige og dagene aldrig ens. Vi har et stærkt fællesskab, som bl.a. kommer til udtryk, når vi hjælper hinanden med at nå i mål. Dette fællesskab vil du blive en del af.

Chr. Olesen Synthesis A/S QA-specialist til API-produktion

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Trives du på en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser, og hvor det gode samarbejde vægtes højt? Så har vi en stilling, hvor du kommer til at arbejde med alle typer af QA-opgaver.

I QA-afdelingen arbejder vi med at sikre, at produkter og processer lever op til gældende GMP-regler. Vi varetager klassiske QA-opgaver og fordeler dem efter erfaring og kompetencer. Vi arbejder også med forskellige projekter i relation til udstyr og produkter – således har vi et tæt samarbejde med produktionen, udviklingsafdelingen og QC.

  • Du har en naturvidenskabelig baggrund indenfor farmaci, kemi, biokemi, biologi eller lignende
  • Du har GMP-erfaring fra en lignende stilling indenfor QA eller produktion
  • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har kendskab til API-produktion
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende