8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Per Aarsleff A/S
Medarbejder til intern materieludlejning

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Til vores materiel-plads i Avedøre søger vi en medarbejder til intern udlejning af entreprenørmateriel og entreprenørmaskiner.

Materielafdelingen under Anlæg & Byggeri driver intern udlejning af mere end 1.200 enheder. Materiellet udlejes primært til bygge- og anlægsopgaver i Per Aarsleff A/S, men også til andre selskaber i Aarsleff-koncernen.

Du vil få ansvar for den daglige kundekontakt til vores interne kunder. Det vil blandt andet sige, at du i dialog med kunden skal finde det rigtige udstyr til opgaven, tage imod bestillinger og sikre at de bliver effektueret som aftalt.

Du får ansvar for hele bestillingen fra start til slut, hvilket blandt andet kan indebære følgende:

  • administrative opgaver, fx registrering af ordrer i vores systemer
  • inspektion af maskiner før og efter udlejning
  • bestilling af transport mellem materiel-plads og byggeplads
Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S
Pedel/Servicemedarbejder

Per Aarsleff A/S, Viby J.

Aarsleff søger en medarbejder, der primært skal fokusere på daglig drift og vedligehold af vores hovedkontor i Viby J.

Vælger du os, bliver du en del af en førende dansk entreprenørkoncern, der gennemfører store projekter inden for både infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri. Du bliver en del af en afdeling med 14 engagerede kolleger, der arbejder med at understøtte den daglige drift på hovedkontoret.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • Sikre den løbende planlægning og udførelse af opgaver vedr. drift og vedligehold
  • Planlægge bygningsvedligehold samt føre tilsyn og følge op med eksterne håndværkere
Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S
Product owner til interne it-systemer

Per Aarsleff A/S, Hasselager

Elsker du at sætte dig ind i forretningens behov og lære dens udfordringer at kende? Har du en udpræget trang til kontinuerligt at udforme digitale løsninger, der kan optimere forretningen og give brugerne en bedre oplevelse?

Den elektroniske rammejournal (DME) er Aarsleffs kvalitetssystem til vores store rammemaskiner til nedramning af pæle. DME’en indsamler alt data i forbindelse med en pæleramning – data, som efterfølgende bruges som dokumentation for fx pælens bæreevne til kunden.

Din opgave bliver at udvikle nye løsninger/funktioner og sikre, at de bliver taget i anvendelse. En stor del af dit arbejde bliver derfor at forstå processerne på byggepladserne og skabe relationer til kollegerne (brugerne) med henblik på at kunne inddrage deres viden, behov og mange gode ideer i dit arbejde.

Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S
TV-operatør med DTVK-certifikat og kørekort til lastvogn

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du teknisk interesseret, så har du nu muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø hos Per Aarsleff A/S.

Jobbet består altså primært af arbejde med kamerainspektioner. Bag rattet i din TV-bil løser du opgaver, når kloakkerne skal renoveres inden for kort tid og med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S
Håndfolk og førere til minigraver til 4- eller 5-dages uge i Trekantområdet

Per Aarsleff A/S

Er du interesseret i at arbejde med varierede og udfordrende anlægsopgaver? Har du hænderne skruet godt på, og kan du lide en hverdag, hvor du samarbejder tæt med kolleger om løsning af opgaverne?

Opgaverne spænder fra små opgaver af én dags varighed til projekter af et par måneders varighed. Du vil generelt skulle gå til hånde ved forefaldende arbejde, hvilket også indebærer kørsel med mindre maskiner og især kørsel med minigraver.

Vi arbejder i 4- eller 5-dages uge med udgangspunkt fra egen bopæl.

Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S
HR Business Partner til førende entreprenørvirksomhed

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af en bred vifte af HR-opgaver fra rekruttering til kompetenceudvikling? Så er her muligheden for at blive en del af et mindre HR-team, der støtter og udvikler ledere og medarbejdere i en af Danmarks mest respekterede entreprenørvirksomheder.

Du bliver en del af et motiveret HR-team på syv medarbejdere med kolleger i både Aarhus og Hvidovre. Efter ansættelsen vil HR-teamet i Hvidovre udgøre tre medarbejdere. Teamet er kendetegnet ved stor selvstændighed i opgaveløsningen for den enkelte, kombineret med forskellige projekter der løses i fællesskab i teamet. Der er altid rig mulighed for assistance og sparring i hverdagen.

Alt sammen kombineret med mere administrative opgaver. I begyndelsen vil du komme til at arbejde bredt i organisationen, men det er tanken, at stillingen på kort sigt vil udvikle sig til en regulær partnerrolle for et af vores segmenter.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S
Maskinfører til stor borerig

Per Aarsleff A/S

Har du lyst til at arbejde med alsidige boreopgaver og jordbundsundersøgelser i forbindelse med store bygge- og anlægsopgaver som fx Femern-forbindelsen hos en af Danmarks førende entreprenører?

Vi søger en ny kollega til borearbejde på projekter i hele Danmark, dog overvejende i København. Projekterne strækker sig fra en dag til flere ugers varighed, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger på opgaverne.

Du bliver en del af et team bestående af 18 boreteknikere med varierende erfaring. Din hverdag vil være på en moderne borerig, og konkret mangler vi en maskinfører til en Fraste-borerig, der kan udføre DTH, skylleboring og Symmetrix.

Per Aarsleff A/S
Gem
Praktikant
Er du maskinmesterstuderende, og trives du med ansvar og udfordringer?
Per Aarsleff A/S, Hvidovre
Per Aarsleff A/S
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV