4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Per Aarsleff A/S

Køkkenassistent søges til større moderne kantine

Viby J

Har du erfaring med at arbejde i et køkken eller en kantine, og brænder du for økologisk/bæredygtig gastronomi fra hele verden?

Vil du arbejde med tilberedning, anretning og servering i et moderne køkken med alle nødvendige faciliteter?

Med den rette indstilling har du mulighed for stor frihed og indflydelse på jobbet. Der vil også være mulighed for personlig og faglig udvikling.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Projektleder til anlægsprojekter

Hvidovre

Forstår du at kombinere økonomisk forståelse med menneskelig indsigt på anlægsprojekter? Er du god til at skabe relationer og på en motiverende måde få samarbejdet mellem forskellige faggrupper til at glide?

I rollen som projektleder skal du sikre, at gennemførelsen af de forskellige opgaver sker så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Entrepriseleder med projektlederpotentiale

Hvidovre

Kan du forestille dig at bringe din teoretiske viden inden for anlæg i spil i den praktiske entreprenørverden? Motiveres du af en afvekslende hverdag på byggepladsen, hvor du hele tiden lærer nyt?

Du skal være med til at sikre, at gennemførelsen af projekterne sker så optimalt som muligt i forhold til kundernes forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Erfaren tilbudsingeniør til Aarsleff Fundering

Hvidovre

Ønsker du at sidde med ved bordet, træffe vigtige beslutninger og spille en central rolle i Aarsleff Funderings tilbudsprojekter?

Med base på vores kontor i Avedøre vil du være ansvarlig for at koordinere tilbudsprocessen, herunder udarbejdelse af tilbud, materialevalg og fastlæggelse af udførelsesmetoder.

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling i en afdeling med en god virksomhedskultur, høj grad af indflydelse og frihed samt gode vilkår.

Per Aarsleff A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV