7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Per Aarsleff A/S

Projektleder til strategiske bæredygtighedsprojekter

Hasselager

Har du lyst til at lede forandring og arbejde med ændring af adfærd? Er du en struktureret og dygtig projektleder med gode IT-kompetencer?

Du vil få en vigtig rolle i forhold til at drive og strukturere de initiativer, der er på området, blandt andet omkring optimal brug af vores maskiner og reduktion af tomgangstid.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Medarbejder med stort kørekort til 4-dages arbejdsuge

Viby J

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret?

Til vores kørende anlæg søger vi timelønnede medarbejdere. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Viby J og vil indgå i et af vores teams, der udfører opgaver i Jylland og på Fyn.

Du får en spændende hverdag med forskelligartede udfordringer og opgaver. Din oplæring bliver struktureret, og vi sørger for, at du får viden om de nyeste teknikker inden for strømpeforing.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Værkfører til entreprenørmaskineværksted

Hvidovre

Vi tilbyder en sjælden chance for, i tæt parløb med vores nuværende værkfører, at påtage dig lederrollen og koordinere aktiviteterne på vores moderne værksted. Du vil stå for den daglige drift, prioritere og fordele arbejdsopgaver og sikre, at jobbet bliver udført til tiden og til kundernes tilfredshed.

Arbejdsopgaver og Ansvarsområder:

  • Bidrage til ledelsen og den daglige drift af værkstedet.
  • Planlægning og koordinering af arbejdsopgaver for værkstedets medarbejdere og sikre løbende opfølgning op opgaver.
Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Rørlæggere til rammeaftale i Aarhus

Har du hænderne skruet rigtigt på, og kan du lide en aktiv hverdag? Er du interesseret i at indgå i et sjak på en længerevarende rammeaftale, hvor du løser opgaver i Aarhus-området?

Vi søger nye kolleger, som har lyst til at indgå i sjak på 4-5 kolleger og arbejde i en 4-dages uge. Vi udfører typisk længerevarende kloakprojekter i Aarhus i forbindelse med vores rammeaftale med Aarhus Vand. Du bliver en del af en varieret hverdag, hvor vi alle er fleksible, når det kommer til at løse opgaverne.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Sektionsingeniør

Viby J

Som sektionsingeniør i vores dynamiske Funderingsteam vil du få en central rolle, hvor din erfaring fra egenproduktion støtter dig med at lede projekterne effektivt. Du vil også være en inspirerende leder, der prioriterer både menneskelige relationer og resultater.

Din rolle vil indebære ledelse af medarbejdere med højt fagligt niveau, hvor du aktivt bidrager til deres udvikling og sikrer trivsel på arbejdspladsen.

Du få en høj grad af frihed under ansvar i en uformel organisation med mange muligheder.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Kontorelev med speciale inden for administration

Viby J

Vil du være med til at gøre en forskel for dine kolleger på vores mange bygge- og anlægsprojekter? Drømmer du om en elevstilling, hvor du får mulighed for at udforske kontorfagets mange facetter, og hvor du bliver en del af et konstruktivt og trygt læringsmiljø med mulighed for at påtage dig dine egne ansvarsområder?

Du kommer til at indgå på lige fod med dine kolleger i teamet omkring at løse de daglige opgaver. Vi lægger stor vægt på, at du får et godt uddannelsesforløb, hvorfor du bliver tilknyttet en fast kollega, som bliver en form for mentor for dig, samtidig med at hele teamet vil være en del af din oplæring og støtte dig i din udvikling.

Per Aarsleff A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Sjak søges til spjældarbejder i Østjylland

Har du gåpåmod og lyst til at lære nyt? Trives du i en aktiv hverdag med varierende opgaver, primært inden for kloak- og belægningsarbejde?

Arbejdet vil primært bestå af mindre opgaver med punktopgravning og fejlsøgning samt reetablering, og primært foregå i eller omkring Aarhus.

Vi arbejder med 4-dages uge, fra mandag til torsdag, og arbejdet er baseret på at man kører ud fra sin private bopæl i lokalområdet.

Per Aarsleff A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV