5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Løvbjerg Supermarked A/S

Mestersvend Løvbjerg Esbjerg

Esbjerg

Til vores slagterafdeling søger vi en kompetent mestersvend som brænder for at give kunderne en god og inspirerende oplevelse og som vil tage ansvar for afdelingens drift og udvikling.

Du sikrer sammen med det resterende team i afdelingen, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice.

Løvbjerg Supermarked A/S

Frugt- og Grøntchef

Brønderslev

UNIK mulighed i Løvbjerg!

Butikken er i rivende udvikling, og i den forbindelse er vi på udkig efter en Frugt- og grøntchef, som kan være med til at fortsætte udviklingen.

Kan du? Inspirere vores kunder med et spændende sortiment af frugt og grønt og samtidig sikre høj kvalitet og god drift af afdelingen? Vil du være leder i et dynamisk miljø, hvor dine beslutninger vil bidrage til vores fælles succes?

Så er det måske dig som skal sikre at frugt- og grøntafdelingen altid fremstår slagsklar og inspirerende.

Løvbjerg Supermarked A/S

Butikselev Løvbjerg Odder

Odder

Hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel, er Løvbjergs salgsassistentuddannelse det perfekte sted at starte.

Du bliver en del at et tæt team med et super sammenhold, i Løvbjerg sætter vi en ære i at hjælpe hinanden og vi samarbejder på kryds og tværs.

Hos Løvbjerg får meget mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på dig, din udvikling og din uddannelse.

Løvbjerg Supermarked A/S

Souschef

Fredericia

Løvbjerg Fredericia er i en markant positiv udvikling, og til at understøtte den udvikling skal vi bruge en souschef/kolonialchef til butikken.

Derfor søger vi det skarpeste hoved, der har flair for butiksdrift, godt købmandskab, medarbejderudvikling og som vil være med til at drive vores værdier videre.

Du tilbydes et spændende job i en solid dansk virksomhed, der sætter kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere meget højt, og hvor Løvbjergs værdier går hånd i hånd med det lokale ejerskab.

Løvbjerg Supermarked A/S

Købmand

Struer

Unik chance i én af Struers mest eftertragtede dagligvare supermarkeder.

Vi mangler lige nu en ny købmand, til et supermarked med et kæmpe potentiale.

Du skal brænde for at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere, og din succes måles på butikkens drift, udvikling og ikke mindst medarbejdernes trivsel.

Med reference til salgschefen bliver din vigtigste opgave at øge omsætningen og indtjeningen i butikken.Du vil sammen med nogle velmotiverede medarbejdere skulle sikre at butikken altid er salgsklar!

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV