4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Kasseassistent Løvbjerg Trøjborg

Århus N

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste butik?

Du vil som kasseassistent være den sidste, vores kunder møder i butikken, så du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition i kasselinjen samt i vores posthus, men der kan også komme andre opgaver.

Stillingen vil være fuldtidsstilling, med arbejdstimer fra mandag til fredag i tidsrummet 7-16.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Kasseassistent under 18 Løvbjerg Trøjborg

Aarhus N

Holder du sabbatår og brænder for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste butik? Så er du måske den vi søger!

Du vil som kasseassistent være den sidste vores kunder møder i butikken, så du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition i kasselinjen samt i vores posthus, men der kan også komme andre opgaver.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Souschef Løvbjerg Tarup

Odense NV

I Løvbjerg har du direkte indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og lokal markedsføring.

Du tilbydes et spændende job i en solid dansk virksomhed, der sætter kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere meget højt og hvor Løvbjergs værdier går hånd i hånd med det lokale ejerskab.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Slagtersvend Løvbjerg Struer

Vi har rygende travlt, og derfor skal vi bruge endnu en slagtesvend, der kan hjælpe os med fortsat at levere byens bedste service!

Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed – og netop din personlighed er lige så vigtig som dine faglige kvalifikationer. Vi ansætter det hele menneske og udvikler vores medarbejdere – hos os kan du dét, du vil og tager ansvar for.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV