6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Junior Indkøber til Food

Horsens

Vil du med på en vækstrejse, og være en del af et dynamisk indkøbsteam, med stærke værdier og højt til loftet? Så er du måske vores nye Junior Indkøber.

Du vil blive en del af et engageret indkøbsteam placeret i Horsens, der består af 10 gode kollegaer, der har ansvaret for sortimentsudvikling, indkøb, kampagneplanlægning og leverandørforhandlinger.Du kan se frem til en spændende stilling med stort ansvar, hvor du får mulighed for at udvikle dit sortiment, planlægge stærke kampagner og forhandle aftaler med leverandørerne.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Salgsleder Kolonial til Løvbjerg Struer

Vi søger en salgsleder, som skal have ansvaret for vores kolonial- og frostområde. Du skal være med til at sikre super kvalitet på vores varer, spændende oplæg samt et stærkt og lokalt sortiment i afdelingen.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Du er den første, kunderne ser, og når du møder dem med et smil, hjælpsomhed og giver dem god service, er du med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Delikatesseassistent til Løvbjerg Odder

Odder

Løvbjerg i Odder søger en dygtig og engageret delikatesseassistent som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores delikatesseafdeling.

Har du lyst, energi og elsker du at lave mad? Og vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? -Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Kasseassistent under 18 Løvbjerg Odder

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen? Så er du måske en af dem vi søger!

Du vil som kasseassistent være den sidste vores kunder møder i butikken, så du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition i kasselinjen samt i vores posthus, men der kan også komme andre opgaver.

Du vil blive en del af et team, der sammen arbejder på fælles succes. Du vil opleve en travl hverdag med mange kunder, og du vil få en vigtig rolle i vores butik.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Salgsleder Kolonial

Odder

Vi søger en salgsleder, som skal have ansvaret for vores kolonial- og frugt & grønt område.

Du skal være med til at sikre super kvalitet på vores varer, spændende oplæg samt et stærkt og lokalt sortiment i afdelingen.

Du vil få mulighed for at være en del af en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning, for netop hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Slagtersvend Løvbjerg Struer

Struer

Løvbjerg Struer har rygende travlt, og derfor skal vi bruge endnu en slagtesvend, der kan hjælpe os med fortsat at levere byens bedste service!

Din opgave i teamet:

  • Du bliver en vigtig del af den daglige produktion.
  • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job som en del af et hold, hvor vi sætter kvalitet i højsædet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV