11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energi Fyn
Operationel projektleder til den grønne omstilling

Energi Fyn, Odense

Vil du være med til at sikre en effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling? Synes du det er spændende at kigge ind i tendenser og fremtidsperspektiver for el-systemet? Og er du praktiker med stor eksekveringskraft?

- Så er du måske vores nye projektleder

Som projektleder skal du bidrage til en fortsat effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling og bevarer den høje forsyningssikkerhed og kundetilfredshed. Med reference til projektchefen får du et selvstændigt ansvar for dimensionerings- og projekteringsopgaver i forbindelse med udbygnings- og renoveringsopgaver af 10/0,4 kV delen af forsyningsnettet.

Energi Fyn
Energi Fyn
Løsningssælger til eget forretningsområde

Energi Fyn, Odense

Er du klar til næste skridt i din karriere? Har du erfaring med løsningssalg og brænder du for at være opsøgende og komme ud til dine kunder? Kunne du tænke dig at få ansvar for dit eget forretningsområde? Så er du måske vores kommende løsningssælger til boligselskaber.

Din fornemmeste opgave bliver at opbygge og udvikle samarbejdet med nye og eksisterende kunder og partnere. En af de primære målgrupper er boligselskaber, hvor der er et stort potentiale for vores unikke løsninger.

Du får dit eget forretningsområde, hvor du selvstændigt planlægger og gennemfører dine salgsindsatser. Du kommer til at håndtere nye digitale platforme og nye mulige samarbejdspartnere, som bringer Energi Fyn øverst i værdikæden. Alt det foregår i løbende dialog og samarbejde med både salgs - som marketingkolleger.

Energi Fyn
Energi Fyn
Projektleder til Danmarks bedste internet

Energi Fyn, Odense

Vil du være med til at udrulle Danmarks bedste Fibernet? Synes du fiberteknologien er spændende, har du måske arbejdet med den som tekniker, og kunne du tænke dig at blive ansvarlig for design og projektering af FTTH-projekter?

I Energi Fyn oplever vi en vækst i antal husstande, som ønsker fibernet fra Energi Fyn. Vi søger derfor en projektleder som selvstændigt kan tage ansvar for en portefølje af fiberprojekter og anlægsopgaver for både private- og erhvervskunder. Din opgave bliver at lede projekter fra planlægning til opkobling, og du bliver en del af et team på 10 kompetente medarbejdere med reference til projektchefen.

Som projektleder skal du sikre, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer, herunder projekternes budget, fremdrift og succes.

Energi Fyn
Energi Fyn
Salgssupport til luft/vand varmepumper

Energi Fyn, Odense

Er du teknisk velfunderet fra VVS-faget og trives du med daglig kundekontakt, hvor du kan gøre en forskel for vores kunder? Kunne du tænke dig at bidrage til den grønne omstilling sammen med et stærkt hold af kompetente kolleger i Energi Fyn? Så er du måske vores nye salgssupport, der vil være med til at indfri en ambitiøs vækst strategi med en yderligere udvidelse og opbygning af forretningsområdet.

Energi Fyn er en ansvarlig organisation, der aktivt understøtter den grønne omstilling, og det gør vi blandt andet gennem energirådgivning og salg af varmepumper.

Som salgssupport vil din primære opgave være at håndtere kundehenvendelser og forespørgsler om varmepumpeløsninger. Du behandler leads og booker salgsmøder for sælgerne og du bliver krumtappen i interne ordrebehandling, hvor du i samarbejde med salgsteamet har fokus på at kvalitetssikre alle trin i kunderejsen fra aftalens indgåelse til installation er foretaget.

Energi Fyn
Energi Fyn
Leder til salg af bæredygtige løsninger til B2C markedet

Energi Fyn, Odense

Kan du drive salgsprocessen fra data til målopfølgning? Har du blik for mulighederne i markedet, og kan du udvikle effektive kampagner målrettet vores privatkunder? Så er du måske vores kommende salgsleder.

I fællesskab med dine kolleger i salg og marketing skaber du grundlaget for, og eksekveringen af aktuelle og målrettede salgskampagner. Du leder hele processen fra anskaffelse af leads til gennemførelsen af salget, som gennemføres af interne og eksterne telemarketing teams. Med reference til vores marketingchef får du bl.a. ansvar for at:

  • Drive, udvikle og eksekvere salgskampagner
  • Inspirere, motivere og udvikle vores interne salgsteam
  • Sikre et effektivt og værdiskabende samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder eksternt salgsbureau
Energi Fyn
Energi Fyn
Energirådgiver til erhvervskunder

Energi Fyn

Vil du spille en essentiel rolle for erhvervslivet? Kan du understøtte med energioptimeringer og realisering af besparelser? Vil du have et job med mening og visioner, der taler direkte ind i bæredygtige løsninger? Så er du måske vores nye energirådgiver.

Energi Fyn har et stærkt ståsted på erhvervsmarkedet, og en masse kunder med stort potentiale for energibesparelser og optimering. Kunderne kender os og skal mødes af den rigtige rådgivning til netop deres behov. Med reference til chefen for erhvervssalg og energirådgivning, bliver du en del af et team på 6 dedikerede kolleger, hvor du bl.a. får ansvaret for:

  • Screening af virksomheder, hvor hele eller dele af virksomheden gennemgås og mulige energiprojekter identificeres
  • Energiberegninger, som bruges som dokumentation og beslutningsgrundlag for vores kunder
  • Måling af energiforbrug
Energi Fyn
Energi Fyn
Rekrutteringskonsulent til HR i Energi Fyn

Energi Fyn, Odense

Betragter du rekruttering som et af de vigtigste redskaber ift. organisationsudvikling? Vil du sidde i en nøglefunktion, som understøtter Fyns største energivirksomhed med at skabe succes og resultater? - Og er du passioneret omkring ledelses- og værdiarbejde?

Se er du måske vores nye rekrutteringskonsulent

Du får ansvaret for at varetage alle elementer i rekrutteringen. I tæt dialog og samarbejde med organisationens ledere og chefer, skal du udarbejde kravspecifikationer, skrive stillingsopslag, screene kandidater, gennemføre og give feedback på tests, afvikle samtaler samt udarbejde ansættelsesbreve.

Energi Fyn
Energi Fyn
Kunderådgivere til forsyningsprodukter

Energi Fyn, Odense

Ved du, hvordan god service via telefonen lyder? Har du flair for gode kundeoplevelser, IT og administration? Så har du et rigtig godt udgangspunkt for jobbet som kunderådgiver i Energi Fyn.

Du bliver del af vores kundecenter, hvor du får ca. 50 kompetente kollegaer. I Forsyningsteamet arbejder vi med vores forsyningsprodukter. Det vil sige noget af det, der får Danmark til at fungere: el, gas, fjernvarme, vand, kloak og renovation.

Som rådgiver tager du ansvar for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger; som en naturlig del af hverdagen. Din vigtigste opgave er at skabe ekstraordinære kundeoplevelser indenfor alle forsyningsarter, hvor du sammen med kunden finder den bedste løsning.

Energi Fyn
Hansen Toft A/S To stærke IT Chefer - til udvikling og til drift

Hansen Toft A/S søger for Energi Fyn Holding A/S i Odense

Vil du være primus motor på IT-området for Energi Fyn? Og har du evnerne og lysten til at skabe rammerne for et stærkt fagligt fokus på IT’s rolle som partner og digital arkitekt? Så har du nu chancen for at stå i spidsen for et af de to IT-områder: Enten som Chef for IT-udvikling eller Chef for IT-drift og sikkerhed.

Energi Fyn skal bruge to stærke lederprofiler med overbevisende kompetencer. Den ene til at lede og udvikle organisationens solide drifts- og sikkerhedsafdeling og den anden til sideløbende at etablere en udviklingsafdeling. Indsatsen for digitalisering, projektledelse, data og analytics skal højnes.

Organisationen skal i stadig højere grad stille skarpt på den strategiske målsætning om at blive digitalt funderet i sine forretningsprocesser for at forbedre kundeoplevelsen og optimere forretningen og dermed sikre ensartethed og effektivitet.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S
Chef for indkøb og logistik

Hansen Toft A/S søger for Energi Fyn i Odense

Chef for indkøb og logistik til klimavenlige og økonomisk attraktive produkter

Motiverer det dig at være en del af en dynamisk verden i konstant udvikling? Har du erfaring med indkøb fra en teknisk organisation med fokus på grøn omstilling? Har du tidligere udviklet indkøb og logistik i retning af en stærk og synlig intern og ekstern partner baseret på performancekultur, ambitiøse målsætninger og forankret tværgående samarbejde?

Du får en synlig nøglerolle i hverdagen og i den grønne omstilling som Chef for Indkøb og logistik og kan sætte dit eget præg på stillingen. Sammen med dine otte medarbejdere vil I optimere Indkøbs- og logistikområdet og være den stærke tværgående partner for Energi Fyn. Området er placeret som del af den tekniske organisation, som tæller ca. 180 medarbejdere i alt.

Hansen Toft A/S
Rekrutteringskonsulent til HR i Energi Fyn
Betragter du rekruttering som et af de vigtigste redskaber ift. organisationsudvikling?
Energi Fyn, Odense SV
Jobcenter
Indrykket: