9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Energi Fyn

Elektriker til Installation & Måleteknik

Odense SV

Har du lyst til at være en del af den grønne omstilling? Vil du have en varierende hverdag med kompetente kollegaer og gode udviklingsmuligheder?

Du vil blive en del af den grønne omstilling, hvor vi konstant arbejder for at holde trit med udviklingen i branchen. Du vil derfor komme til at arbejde med kontrol og fejlsøgning af nuværende anlæg samt opsætning af nye anlæg hos vores privat- og erhvervskunder.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Inkassomedarbejder til Fyns største energikoncern

Odense SV

Er du drevet af at varetage administrative opgaver, besvare kundehenvendelser, og har du erfaring med restancer? Er du omhyggelig og detaljeorienteret i din opgaveløsning?

Vi tilbyder dig en spændende og udviklende rolle i en veletableret forsyningsvirksomhed med et bredt forretningsområde og mange forskellige medarbejdergrupper.

Du får en selvstændig og ansvarsfuld hverdag med gode kolleger og mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Kickstart din karriere som IT-supporter-elev ved Fyns største energikoncern

Odense SV

Leder du efter et elevforløb, hvor du får lov til at udfordre og udvikle dig selv indenfor IT-support? Er du serviceminded, brænder for at yde IT-support, og vil du være med til at sikre, at vores ca. 400 interne brugere har de bedste løsninger til rådighed?

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for dit elevforløb og sørger derfor for grundig oplæring, for at sikre dig den bedst mulig start og styrke dine kompetencer. Vi betragter vores elever som værende ligeværdige kollegaer, og du vil derfor indgå i den daglige drift på lige fod med de andre medarbejdere i teamet.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Dataanalytiker med passion for at skabe værdi med data (genopslag)

Odense SV

Er du en dygtig og nysgerrig dataanalytiker, der kan omdanne data til indsigt og handling? Vil du bidrage til effektivisering gennem digitaliserings- og automatiseringsprojekter og skabe fundamentet for datadrevne beslutninger?

Til vores administrative team søger vi en erfaren dataanalytiker, hvor vi digitaliserer og skaber data-flow på tværs af forretningen for at levere værdifuld indsigt om markedet. Du vil komme med på vores digitale rejse, hvor vi løbende optimerer vores processer og skaber nye initiativer gennem data.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Bredbåndsdirektør

Odense SV

Kan du sætte den overordnede retning for udvikling af Energi Fyns Bredbåndsforretning og sikre, at strategien omsættes til handling til gavn for kunder og andelshavere?

Motiveres du af at arbejde med forretningsudvikling i en branche, præget af dynamisk og innovativ markedsudvikling?

Så kan du være den helt rette kandidat til denne stilling, hvor du bliver en del af Energi Fyns ledelse og får ansvaret for drift og udvikling af et vigtigt forretningsområde.

Energi Fyn
GML-HR A/S søger for Energi Fyn
Gem
GML-HR A/S

Bredbåndsdirektør til Energi Fyn

Odense SV

Kan du sætte den overordnede retning for udvikling af Energi Fyns Bredbåndsforretning og sikre, at strategien omsættes til handling til gavn for kunder og andelshavere?

Som bredbåndsdirektør får du med reference til den administrerende direktør ansvaret for et bredt og spændende forretningsområde med fint vækstpotentiale.

Spændvidden i stillingen er bred, da ansvarsområdet dækker såvel de kommercielle aktiviteter som projekt og udrulning af fibernet, drift, support samt IT-sikkerhed for teleinfrastrukturen.

GML-HR A/S
Gem
Energi Fyn

Teknisk designer eller landmåler til den grønne omstilling

Odense SV

Vil du være med til at forme fremtidens grønne energiløsninger?

Er du en dygtig teknisk designer eller landmåler, der brænder for at levere kvalitet og service? Har du lyst til at arbejde med spædende el-tekniske projekter i et team af engagerede og kompetente kolleger?

Så er du måske den, vi leder efter.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Elektriker eller forsyningsoperatør til Vores Elnets 60 kV-team

Kunne du tænke dig at arbejde med højspænding, og vil du være med til at sikre en stabil elforsyning til 215.000 fynboer?

Har du en el-teknisk baggrund, og vil du være med til at udbygge fremtidens elnet med fokus på kvalitet og sikkerhed?

Så har vi en spændende mulighed til dig i vores 60kV-team.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Bliv en del af et stærkt team af kunderådgivere

Odense SV

Brænder du for at give en god service, og er du smilende af natur? Elsker du at snakke med mennesker og finde den bedste løsning for dem? Motiveres du af at være en del af et dygtigt team?

Du bliver en del af vores engagerede forsyningsteam, der arbejder med alle former for forsyningsprodukter: el, gas, fjernvarme, vand, kloak og renovation. Vi sørger for, at Danmark kører rundt, og at vores kunder får den bedste service og rådgivning.

Energi Fyn

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV