3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Nordic Medicare Group A/SKARRIERESTILLING: Headhunter søges til spændende stilling i sundhedssektoren

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted Kyst

Hos Nordic Medicare er vi grundet vækst, på udkig efter endnu en headhunter til vores danske rekrutteringsteam. Har du interesse i både rekruttering og sundhedssektoren, så har du her en unik mulighed for at slutte dig til en af Danmarks Gazelle-virksomheder!

I jobbet som headhunter arbejder du indgående med rekruttering af speciallæger, og du vil få ansvaret for at opbygge og pleje din egen portefølje. Som headhunter har du ansvaret for rekrutteringsprocessen fra A- Z, lige fra det første telefonopkald til den sidste kontraktunderskrift.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med hverken rekruttering eller sundhedssektoren. Du kommer på et gennemprøvet indslusningsforløb, med en ambitiøs men grundig uddannelse.

Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til lægeklinikker

Nordic Medicare Group A/S, Maribo, Stege, Hvidovre, Holbæk, Slagelse eller Thisted

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og grundet denne udvidelse, søger vi flere konsultationssygeplejersker i: Maribo, Stege, Hvidovre, Holbæk, Slagelse og Thisted.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer. Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Nordic Medicare Group A/SRegnskabsansvarlig

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted Kyst

Vi søger en selvstændig bogholder/regnskabsansvarlig medarbejder. Stillingens funktionsområde vil være at varetage den daglige drift af bogholderiet i en af Danmarks Gazellevirksomheder.

Vi søger en medarbejder som kunne være interesseret i at opbygge vores økonomiafdeling i Nordic Medicare. Eftersom du vil være den første medarbejder, vi ansætter internt i vores økonomiafdeling, vil du få hovedansvaret for at varetage den daglige drift af lægeklinikkernes økonomi og andet bogholderi i Nordic Medicare.

Nordic Medicare har de sidste 13 år outsourcet sit bogholderi til et eksternt regnskabsbureau. På grund af Nordic Medicares størrelse ønsker vi nu en fast regnskabsansvarlig medarbejder på vores hovedkontor i Rungsted, som i samarbejde med vores nuværende eksterne bogholder kan være med til at grundlægge vores økonomiafdeling og sikre en solid fremtidig drift af denne.