7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arriva Danmark A/S
Materielkoordinator til Arrivas Togværksted i Varde

Arriva Danmark A/S

Arriva Tog søger en Materielkoordinator som i samarbejde med værkstedslederen skal sikre en god planlægning og styring af produktionen med vedligehold og fejl-retning på vores togsæt.

Værkstedets opgave er at sikre driftsklare togsæt, så vi får mest muligt for pengene uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Du får det daglige ansvar med at planlægge vedligehold af togsættene og ikke planlagte reparationer. Opgaverne koordineres sammen med vores driftscentrer og værkstedet i Struer, så vi kan levere det aftalte antal togsæt til drift. Alt vedligeholdelse registreres i vores SAP-system. En væsentlig opgave er at sikre at serienummer-styrede komponenter håndteres korrekt både ved af- og på-montering – og i SAP-systemet. Styringen af den daglige planlægning deles på skift mellem de to værksteder.

Arriva Danmark A/S
Arriva Danmark A/S
HR Business Partner til Bus- og Togdivisionen

Arriva Danmark A/S, Silkeborg

Arriva er ledende indenfor drift af busser, tog, delebiler og havnebusser i Danmark med arbejdssteder over hele landet. Vi søger en erfaren HR Business Partner, som brænder for at være ledernes naturlige sparringspartner i Bus- og Togdivisionen, evner at løse opgaver på alle niveauer, og som også kan løfte vores ledelsesudvikling.

Primære opgaver i stillingen

  • HR Business Partner for Bus- og Togdivisionen og indgå i ledelsesteams her
  • ’Trusted advisor’ eller sparringspartner for alle ledere i Bus- og Togdivisionen og leverancestyrende ift. støtte fra HR til divisionerne
  • Rekruttering på alle niveauer – men primært ledere – inklusive stillingsopslag, persontest, interviews og on-boarding
Arriva Danmark A/S
Arriva Danmark A/S
System manager med lyst til at arbejde med IT-sikkerhed

Arriva Danmark A/S, Kastrup

Er du personen, der kan overskue et kompliceret IT-miljø, og har du et naturligt drive og en passion for at efterlade tingene i en bedre stand, end du overtager dem?

Kan du overskue komplekse tekniske og forretningsmæssige problemstillinger, sikre at sikkerheden på systemerne udvikles, forbedres og balanceres med forretningens ønsker og behov? Og kan du forklare IT-sikkerhedsløsningerne, så både medarbejderne og ledelsen kan forstå dem og træffe fornuftige valg baseret på disse forklaringer?

Så er du måske vores nye system manager med fokus på IT-sikkerhed, og du må derfor gerne læse videre.

I jobbet vil du bl.a.:

  • Være en del af teamet, der driver den lokale installation i Arriva Danmark
  • Udvikle, opsætte og idriftsætte kontroller i forhold til IT-sikkerhed og stabilitet på systemerne
  • Følge op på disse kontroller og igangsætte de nødvendige foranstaltninger for at imødekomme sårbarheder
Arriva Danmark A/S
Arriva Danmark A/S
Indkøbs- og logistikleder til Arrivas Togværksted i Varde eller Struer

Arriva Danmark A/S

Arriva Tog søger en Indkøbs- og logistikleder, der i samarbejde med ledergruppen i Engineering skal sikre, at reservedele er tilgængelig til planlagt vedligehold og fejlretning på vores togsæt.

Værkstedets opgave er at sikre driftsklare togsæt, så vores kunder kan komme rettidigt frem. Du skal være med til at sikre, at vi samtidig får mest muligt for pengene uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Du bliver leder for de lageransvarlige på værkstederne i Varde og Struer. Sammen med Engineerings ledergruppe skal du hjælpe med at koordinere alle materialer, der skal ind og ud af værkstederne. I samarbejde med værkstederne og teknisk afdeling skal du bistå med planlægningen af varebehov til planlagt vedligehold og sikre kritiske emner til uforudsete hændelser.

Arriva Danmark A/S
Arriva Danmark A/S
Arriva Havnebusser søger løbende bådfører/styrmand

Arriva Danmark A/S, København

Vil du være en del af vores team på Refshaleøen i København? Som bådfører på Arriva Havnebusser vil du med sikkerhed og kvalitet i fokus være med til at sørge for, at vores kunder får en god oplevelse og bliver bragt til deres bestemmelsessted til tiden.

Da du får ansvar for den sikre og rettidige transport af mange mennesker, er det vigtigt, at du er mødestabil og forstår godt sømandskab som et værktøj til god sikkerhedsledelse. Du skal være indforstået med, at du som bådfører er en glad, positiv og pligtopfyldende kollega.

Arriva Danmark A/S
Arriva Danmark A/S
Lokomotivførerelev

Arriva Danmark A/S, Struer, Herning og Odense

Vil du have Danmarks smukkeste ’kontor’ på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter?

I Arriva Togs Trafikafdeling er vi ca. 230 lokomotivførere fordelt på 6 depoter, og i starten af 2022 (afhængig af hvornår skolerne starter) ønsker vi at udvide styrken med lokomotivførerelever, som, efter endt uddannelse, tilknyttes depoterne i Struer, Herning og Odense.

Uddannelsen til lokomotivfører varer godt 10 måneder og kombinerer teori og praktik. Den teoretiske del foregår på EUC i Tønder eller Ishøj. Kørselspraktikken vil primært foregå på Arrivas strækninger i Midt- og Vestjylland, men du skal forvente, at det også foregår i andre dele af landet.

Arriva Danmark A/S
Gem
Arriva Danmark A/S
Buschauffører til bybusser i Aalborg

Arriva Danmark A/S

Kan du lide at være i kontakt med mennesker? Har du en stor køreglæde? Betyder gode kollegaer noget for dig? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er jobbet som buschauffør hos Arriva måske noget for dig.

I dagligdagen bag rattet møder man som buschauffør mange forskellige mennesker, der hver dag tager bussen for blandt andet at komme på arbejde, i skole, til fodbold eller hjem fra fest.

Som buschauffør hos Arriva skal man kunne køre bussen roligt og sikkert gennem trafikken, så passagererne kan slappe af og nyde turen, men man skal også være venlig og imødekommende i dialogen med kunderne, så de føler sig godt behandlet.

Arriva Danmark A/S